Randevu da sıkıntı demi. BulunmuyorGece yattığım yerde çok kötü oldu ya bi müddet yatak sallanır gibi oldu hiç kıpırdamadım kusucak gibi oluyorum zaten.
Randevu bakıyorum sık sık kbb ye tekrar gidicem
Ya ne bileyim alışkanlık yapmayım diyorum sonra onu da yapayım bunu da yapayım diyorum ayıp olur gibi geliyorAzmı kız 4 çeşit? Karnına bakan tek çeşitle yetinmeli aslında
Daha iyi çok şükür. Bu ne sessizlik kızlar. Öğretmen de yok. Sen nasıl oldunBonus . Basın nasıl
Azıcık grip gibi önemli bişey değil canım. Bebeğin bugün götürecem bakalım. Sen nerelerdesin nasılsınKız sana ne oldu, neden yoktun, beben nasıl oldu
Kimin geleceğine bağlı birazda canım.Ya ne bileyim alışkanlık yapmayım diyorum sonra onu da yapayım bunu da yapayım diyorum ayıp olur gibi geliyor
Azıcık grip gibi önemli bişey değil canım. Bebeğin bugün götürecem bakalım. Sen nerelerdesin nasılsın
İnşallah önemli bir şey yoktur. Maksat içim rahatlasın. Hava güzel mi pazara gitcen bizim burda dön herşeyBen buralardayım, az sonra pilatese, oradan pazara gideceğim. Haber ver gelince doktordan canim
Oğlanın arkadaşısının annesi gelecek ben de hazır evi temizleyip ikramlık hazırlanırken akşama da başka bir arkadaşı eşiyle çağırayım dedimKimin geleceğine bağlı birazda canım.
4 çeşit yeter bence canım. İstersen bir iki salata gibi şeylerle zenginlestirebilirsin. Rus salata patates salatası gibiOğlanın arkadaşısının annesi gelecek ben de hazır evi temizleyip ikramlık hazırlanırken akşama da başka bir arkadaşı eşiyle çağırayım dedim
İnşallah önemli bir şey yoktur. Maksat içim rahatlasın. Hava güzel mi pazara gitcen bizim burda dön herşey
Bura soğuk buzzz gibi.Bugün güzel canim, güneş var, ruzgar yok. Tabi canim, insallah güzel haberle gel, icinin rahatlaması çok önemli
Oğlanın arkadaşısının annesi gelecek ben de hazır evi temizleyip ikramlık hazırlanırken akşama da başka bir arkadaşı eşiyle çağırayım dedim
Bura soğuk buzzz gibi.
Oğlanın arkadaşısının annesi gelecek ben de hazır evi temizleyip ikramlık hazırlanırken akşama da başka bir arkadaşı eşiyle çağırayım dedim
10 kg ketcapi ne yapcam ben gi. Üç güne bir bittiği için bir yıllık almış. Açıklaması buKeşke mayonezi böyle alsaymışo yine salata vs derken biterdi
10 kg ketcapi ne yapcam ben gi. Üç güne bir bittiği için bir yıllık almış. Açıklaması bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?