Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oğlanın arkadaşısının annesi gelecek ben de hazır evi temizleyip ikramlık hazırlanırken akşama da başka bir arkadaşı eşiyle çağırayım dedim
4 çeşit yeter bence canım. İstersen bir iki salata gibi şeylerle zenginlestirebilirsin. Rus salata patates salatası gibi

İnşallah önemli bir şey yoktur. Maksat içim rahatlasın. Hava güzel mi pazara gitcen bizim burda dön herşey

Bugün güzel canim, güneş var, ruzgar yok. Tabi canim, insallah güzel haberle gel, icinin rahatlaması çok önemli

Oğlanın arkadaşısının annesi gelecek ben de hazır evi temizleyip ikramlık hazırlanırken akşama da başka bir arkadaşı eşiyle çağırayım dedim

Yeter tabi ki 4 çeşit, maksat cayın yanı boş kalmasın. Bir de özel durumun var yanı. Geçen yıllarda bir tanıdığın günü varmış, görüşelim diye çağırdılar, gittim 11 çeşit ikram vardı, yoğurttular sarımsaklı ve sarımsaksız diye ayrılmıştı Çok abartıyor bazıları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…