Makarnaya sık patatese sık. Oraya buraya sık. Bitmez ki9 kilo
10 kg ketcapi ne yapcam ben gi. Üç güne bir bittiği için bir yıllık almış. Açıklaması bu
Makarnaya sık patatese sık. Oraya buraya sık. Bitmez ki
Evet öyle bir şey yapayım bari canım. Bozulmaz mi dedim. Dışarda Dursun hiç biseycikler olmaz dedi. Bir an kaynanamı görür gibi oldum karşımda. Adam herşeye hakimAçınca bozulur mu ki, kavanozlara koyup kapağını sıkıca kapatsan mi ki
Makarnaya sık patatese sık. Oraya buraya sık. Bitmez ki
Gün olunca farklı oluyor sanırım hiç güne gitmedimYeter tabi ki 4 çeşit, maksat cayın yanı boş kalmasın. Bir de özel durumun var yanı. Geçen yıllarda bir tanıdığın günü varmış, görüşelim diye çağırdılar, gittim 11 çeşit ikram vardı, yoğurttular sarımsaklı ve sarımsaksız diye ayrılmıştıÇok abartıyor bazıları ya
Ya öyle de plansız oldu bu artık öyle olunca da akşamkiler de aradan çıksın dedimMisafir çağırcak zamanda değilsin ki sen ya
Çok bol geldi. Çocuklar bu kovayı napcaz anne diyorlarGönlü bol adam
Bölüp buzluğa koyacaksın başka çare yok10 kg ketcapi ne yapcam ben gi. Üç güne bir bittiği için bir yıllık almış. Açıklaması bu
Nasıl anlattıysan gözümde canlandıOraya buraya niye sıkıyosun benormal amacında kullan.
Eskinin kutusu duruyosa ona doldur gerisini kaldır.
Bozulma gibi bişey olmaz sık kullanılan evde.
Ekmeklerin üstüne sür kekik serp kaşar sucuk koy pizza sosu olur
Ya öyle de plansız oldu bu artık öyle olunca da akşamkiler de aradan çıksın dedim
Kovaniyi yalnızÇok bol geldi. Çocuklar bu kovayı napcaz anne diyorlar
Gün olunca farklı oluyor sanırım hiç güne gitmedim
9 kilo ama bonus. Biter mi ki. Yapayım dediklerini. İnşallah bitiririm. Kofanin dibini çekip atarım bitirirsemOraya buraya niye sıkıyosun benormal amacında kullan.
Eskinin kutusu duruyosa ona doldur gerisini kaldır.
Bozulma gibi bişey olmaz sık kullanılan evde.
Ekmeklerin üstüne sür kekik serp kaşar sucuk koy pizza sosu olur
Nasıl anlattıysan gözümde canlandı
Öğlen ki tek kadın iki çocuk heralde yorulmam çok ne bileyim bizim evde de hep aktif olduğum için akşamki de elimi bile sürdürmez herşeyi yapar zatenMisafir oldumu az ayakta kalsam ağrıdan ölüyodum kıyamıyorum hamilelere
İmam ketçabı bol bulunca misaliMakarnaya sık patatese sık. Oraya buraya sık. Bitmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?