Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendinizi tanıtır mısınız
tanimayan varsa diye

32 yasindayim
3 cocuk annesiyim
cok titiz biri degilim
surekli evdeyim calismiyorum ..
lise mezunuyum ...
evim 2+1 bazilarina gore kutu gibi (4+1 konusundan sonra )
aslinda temizligi kolay ama bana zor gelen bir ev
soru varsa alabilirim

Hoşgeldiniz aramıza.
3 saat sonra kendinizi nerde görüyorsunuz?

Selam kızlar
Ancak yazabiliyorum
Yaptıklarım
Yataklar toplandı
Ev süpüruldu havalanıyor
Yemekler yapıldı
Kıymalı bulgurlu pırasa
Et kavurma
Pilav
Hazır şekerpare
Camasir bugün yok yarın haftalık temlzk yapicam camasir ve nevresimler yikancak
Yarına yatılı misafirim var
Teneffus Zili Nego

Kızlar heryer heryerde nereden başlasam bilemiyorum maraton mu yapsak ne? Bazen bocalayıp durursunuz ya bugünde benim için öyle biri beni ateşlese çok iyi olacak.
Yapabildiğin kadarıyla yap cnm hepimiz hergun aynı olamıyoruz tatlm odalar basittir ama genelde bir odadan mi baslasan

Yapabildiğin kadarıyla yap cnm hepimiz hergun aynı olamıyoruz tatlm odalar basittir ama genelde bir odadan mi baslasan
Aslında bebiş uyudu eşimde uyuyor şuan ondan bi durdum sabah erken kalkıp tekrar bi şekerleme yapası tuttu adamın.Ama en iyisi balkon yıkamakla başlayayım.Çamaşırları makineye attım çıkınca da asarım. Kv nin o kadar çok gelip gideni var ki merdivenleri geçen gün silmiştim ama berbat bi duruma gelmiş.Can sıkıyor böyle olması da. En son bi silmek istedim ama balkondan sonra oraya geçiş yapmak en iyisi olacak.

Harikasın canim

Kızlar heryer heryerde nereden başlasam bilemiyorum maraton mu yapsak ne? Bazen bocalayıp durursunuz ya bugünde benim için öyle biri beni ateşlese çok iyi olacak.
Benim de o kadar yapılacak var ki iş bitmiyor. Güya artık oğlan öğle uykusundayken hep ders çalışacaktım ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…