Hemen kalktım motoru taktım arkamaKalkmadın mı
tanimayan varsa diyeKendinizi tanıtır mısınız
tanimayan varsa diye
32 yasindayim
3 cocuk annesiyim
cok titiz biri degilim
surekli evdeyim calismiyorum ..
lise mezunuyum ...
evim 2+1 bazilarina gore kutu gibi (4+1 konusundan sonra )
aslinda temizligi kolay ama bana zor gelen bir ev
soru varsa alabilirim
bu soruyu ben cevaplayabilir miyimHoşgeldiniz aramıza.
3 saat sonra kendinizi nerde görüyorsunuz?
Sağlıkla dön canım. En yakın zamanda tekrar bir araya gelirsiniz inşallahSelamlarr:)
Bugün ayrılık var biraz hüzünlüyüm, Rabbim sevdiklerimizle sağlıkla tekrar kavuşmayı nasip etsin.
Amin canım:) Ben daha gitmiyorum teyom da kardeşimi yolcu ediyoruz bu akşam, minik adamla ayrılmak zor geliyorSağlıkla dön canım. En yakın zamanda tekrar bir araya gelirsiniz inşallah
Tamam badişim bütün evi havalandırır hallederim ben şimdiOdaklan, bırakmadan temizle
Gımıldana gımıldana çocuk hazırlıyorum
Yapabildiğin kadarıyla yap cnm hepimiz hergun aynı olamıyoruz tatlm odalar basittir ama genelde bir odadan mi baslasanKızlar heryer heryerde nereden başlasam bilemiyorummaraton mu yapsak ne? Bazen bocalayıp durursunuz ya bugünde benim için öyle biri beni ateşlese çok iyi olacak.
Aslında bebiş uyudu eşimde uyuyor şuan ondan bi durdum sabah erken kalkıp tekrar bi şekerleme yapası tuttu adamın.Ama en iyisi balkon yıkamakla başlayayım.Çamaşırları makineye attım çıkınca da asarım.Yapabildiğin kadarıyla yap cnm hepimiz hergun aynı olamıyoruz tatlm odalar basittir ama genelde bir odadan mi baslasan
Harikasın canimAslında bebiş uyudu eşimde uyuyor şuan ondan bi durdum sabah erken kalkıp tekrar bi şekerleme yapası tuttu adamın.Ama en iyisi balkon yıkamakla başlayayım.Çamaşırları makineye attım çıkınca da asarım.Kv nin o kadar çok gelip gideni var ki merdivenleri geçen gün silmiştim ama berbat bi duruma gelmiş.Can sıkıyor böyle olması da. En son bi silmek istedim ama balkondan sonra oraya geçiş yapmak en iyisi olacak.
Benim de o kadar yapılacak var ki iş bitmiyor. Güya artık oğlan öğle uykusundayken hep ders çalışacaktım ama olmuyorKızlar heryer heryerde nereden başlasam bilemiyorummaraton mu yapsak ne? Bazen bocalayıp durursunuz ya bugünde benim için öyle biri beni ateşlese çok iyi olacak.
Sizden geçti demek geçmiş olsun limonsuz
Geçmiş olsun negomBaşım ağrıyor yine
Sağolun canlarGeçmiş olsun canım
Boş ver işi şurda kaç ay kaldı sınavaBenim de o kadar yapılacak var ki iş bitmiyor. Güya artık oğlan öğle uykusundayken hep ders çalışacaktım ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?