Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi topladım
Mutfagı topladım
Havluları yıkadım astım
Dikey süpürge ile süpürdüm
Çamaşır katlanmaya niyetlenmiştim aklıma çiçek topragımın bittigi geldi bakayım dedim acayp zam gelmiş zam gelmemiş bi Satıcı dan buldum 60 litre toprak aldım
Çamaşırlara sonra bakarım artık havlularda kurumuş olur

Kahvaltı hazırladım
Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim
Yatakları düzelttim (bizim nevresimi değiştirdim)
Çiçeklerimi suladım
Yüz serumlarımı sürdüm
Çamaşır topladım katladım yerleştirdim

Makineye çamaşır attım
Mutfağı topladım
Yemekleri yaptım
Çamaşır astım
Banyoyu yıkadım
Makineye yine çamaşır attım
Yavrumu okuldan aldım

Kizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.

Canım hiç bilmiyorum en azından bi sağlık ocağı doktoruna mı sorsan

Ben hiç yapmadım nette aratirsan çıkar canim
Nasıl Bi gelişme var mı?
Eşim ayarladı günlük sıktıracaz inş.arkadaşının iş yerinde mi ne varmış katı meyve sıkacağı.Servise alındı şimdilik az önce konuştum bugün daha iyi konuşmuş dr. içim rahatladı resmen☺ Perinatolog da bakıcak ondan sonra net birşeyler söylenir sanırım.Sorduğun için ayrıca çok teşekkür ederim canım.☺

Gözünüz aydın canım inşallah iyi olur

Geçmiş olsun canım.Geçen bi gün bende de oldu ama geçti bi süre bekledim panik yapmadım.Senin bugünde geçmezse yarın aile hekimliğine görün bence enfeksiyon olabilir.Istersen bi dene canım sütünden bi iki damla kat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…