Geçmiş olsun canım seni izlemeye başladım istediğin zaman yazabilirsin artık.Geçmiş olsun negom
Sağolun canlar
Ben hiç yapmadım nette aratirsan çıkar canimAklımda canım fakat doğuma alınabilir bugün eğer alınmazsa götüreceğim.Peki nasıl yapcam bu havuç suyunu rendeleyecek miyim? Katı meyve sıkacağım yok
Hosgeldin canimilk mesaji ilk defa okuyup geldim beni de alirmisimiz araniza
mutfaktaHoşgeldiniz aramıza.
3 saat sonra kendinizi nerde görüyorsunuz?
AminnSelamlarr:)
Bugün ayrılık var biraz hüzünlüyüm, Rabbim sevdiklerimizle sağlıkla tekrar kavuşmayı nasip etsin.
Olmuyor badim 2 gün ellemesem ev savaş alanı gibi oluyorBoş ver işi şurda kaç ay kaldı sınava
Canım hiç bilmiyorum en azından bi sağlık ocağı doktoruna mı sorsanKizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
Eşim ayarladı günlük sıktıracaz inş.arkadaşının iş yerinde mi ne varmış katı meyve sıkacağı.Servise alındı şimdilik az önce konuştum bugün daha iyi konuşmuş dr. içim rahatladı resmen☺ Perinatolog da bakıcak ondan sonra net birşeyler söylenir sanırım.Sorduğun için ayrıca çok teşekkür ederim canım.☺Ben hiç yapmadım nette aratirsan çıkar canim
Nasıl Bi gelişme var mı?
Gözünüz aydın canım inşallah iyi olurEşim ayarladı günlük sıktıracaz inş.arkadaşının iş yerinde mi ne varmış katı meyve sıkacağı.Servise alındı şimdilik az önce konuştum bugün daha iyi konuşmuş dr. içim rahatladı resmen☺ Perinatolog da bakıcak ondan sonra net birşeyler söylenir sanırım.Sorduğun için ayrıca çok teşekkür ederim canım.☺
Geçmiş olsun canım.Geçen bi gün bende de oldu ama geçti bi süre bekledim panik yapmadım.Senin bugünde geçmezse yarın aile hekimliğine görün bence enfeksiyon olabilir.Istersen bi dene canım sütünden bi iki damla katKizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?