- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benimki de öyle bak bugün parka çıktık ne yemek var ne derli toplulukOlmuyor badim 2 gün ellemesem ev savaş alanı gibi oluyor
Bekletme git kuzu yaKizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
İnş.canım Allah razı olsun hepinizden.☺Gözünüz aydın canım inşallah iyi olur
Yok canım niye kızayım ben de o nicki seviyorum kendimi çok deşifre ediyorum alışamazsam üç ay sonra geri alabilirim belkiMesajları okurken altta Ziya beğeni görünce beni bi gülme tuttu ya.U UcanSupurge Erkek ismi olunca bi de süpürge çok iyiydi aslında.Şimdi çok fena kızacaksın bana belkide.
Evet ben eski süpürgeyi istiyorumYok canım niye kızayım ben de o nicki seviyorum kendimi çok deşifre ediyorum alışamazsam üç ay sonra geri alabilirim belki
Sordum ya oda doktor diyor bakalim panik yapmayayim dedim bekliyorum yavrumCanım hiç bilmiyorum en azından bi sağlık ocağı doktoruna mı sorsan
Aynen bugunde. Bekleyeyim de aile hekimi olmasa da hastaneye giderim yarin. Damlattim sabah valla bi fayda olmadi aksam da damlatayim dur.Geçmiş olsun canım.Geçen bi gün bende de oldu ama geçti bi süre bekledim panik yapmadım.Senin bugünde geçmezse yarın aile hekimliğine görün bence enfeksiyon olabilir.Istersen bi dene canım sütünden bi iki damla kat
Ben aşırı sevdim aklima hep o sahne geliyor guluyorum ziyaaaaaaaaaaaYok canım niye kızayım ben de o nicki seviyorum kendimi çok deşifre ediyorum alışamazsam üç ay sonra geri alabilirim belki
Yarin gidecegim bacim bugun gecti artikBenimki de öyle bak bugün parka çıktık ne yemek var ne derli topluluk
Bekletme git kuzu ya
Aile hekimleri grevde diye biliyorum bitmiş mi acabaGeçmiş olsun canım.Geçen bi gün bende de oldu ama geçti bi süre bekledim panik yapmadım.Senin bugünde geçmezse yarın aile hekimliğine görün bence enfeksiyon olabilir.Istersen bi dene canım sütünden bi iki damla kat
Afiyet olsunSarma sardım içim bitti yeni iç hazırlayacak malzeme yok yarın tekrar sararım artık. Baya da basmış kayınvalidem küçücük kavanozdan dünyanın yaprağı çıktı
Benim de bir makine var kurutmaya atacağım bir makine daha yıkayacağım yatarken sererim artık onu.Afiyet olsun
Bende hala ev süpürücem, canım istemiyor ama kırıntı var. Ayy bir posta çamaşır daha asıcam birde
Bilemiyorum ki bizim kızın aşısı vardı bugün eşim götürdü sağlık ocağına, yaptırdı.Ama dr. var mıydı bilmiyorum.Bu ara çok fazla grev yapmaya başladılar.Aile hekimleri grevde diye biliyorum bitmiş mi acaba
Jesm hoşgeldin kuzum ozlendinSen beni sevmiyon artik negoooooooo
Hosbuldum canim benimmm valla bende ozledim sizi canlarimmmJesm hoşgeldin kuzum ozlendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?