Çınlama mı jes? Kireçlenme olunca çınlama oluyormuşKizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
Nasılsın bonusumHayırlı akşamlar güzel topiğin güzel hanımları ❤
Bir de oturma odası mutfak ve çocuk odasını süpürdüm yerlerini elimle sildimİyi akşamlar hanımlar 2gündür niyeyse daha çok yorulur oldum sanki. Bugün yaptıklarım
Evi topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltıya babamla kardeşim geldi
Kahvaltı bulaşıklarını topladım
Babamla beşiği büyüttük
Dün çıkan nevresimleri yıkadım astım
Oğlana öğle yemeği hazırladım
Dünden yemeklerim kalmıştı yanına patates salatası yaptım
Yemek yedik topladım
Oğlanı parka çıkardım
Market siparişi verdik gelenleri yerleştirdim
Nevresimler kurudu topladım
Katlanacak çamaşırlar ve pencere önleri kaldı U UcanSupurge Nego
süpersinEvet akşam bildirimi
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Mutfak. Balkon supuruldu
Ocak lavabo tezgah silindiçay sobaya kondu Teneffus Zili bisiler yapabildin mi canisi nasılsın
Nego
Bende çay ve masumlar apartmanı izliyorum haftaya Final yapıyorsüpersinBadim ben de, Merdivenleri baştan aşağı sildim. Balkonu kireç sökücü döküp fırçaladım durulayıp çektim. Renkliler yıkandı astım. 1 posta da beyazlar yıkandı astım. Ev süpürüldü. Yerler silindi. Domatesli makarna, çorba ve salata yapabildim. Islak mendille giysi dolabının tozunu aldım. Oğlanı yıkadım. Wc lavabo banyo yıkandı paklandı. Mutfak toparlandı bulaşık makinesi çalıştırıldı. Koltuk örtüleri silkelendi serildi. Kuruyan çamaşırları toparladım katlayıp yerleştiremedim.Çay içiyoruz bizde Kurtlar Vadisi izliyoruz. Yıllar sonra ilk defa bakınıyorum evde açıldığı için çokta izlemediğim birşey.
Sen hergün haftalık gibi yapıyorsunBende çay ve masumlar apartmanı izliyorum haftaya Final yapıyor
Yarın bende de iş çok ev camasir vs haftalık gibi yapcam camlar hariç çamaşır vs de yıkanir bakalim yemek isi de Var ama cok zorlamaz
Nasılsın bonusum
Oyyyy benim badişkolarım çok mu yorulmuşBugün naptım
İşlere başladığımda her yer duruyordu.
Yatakları topladım 1 çarşaf kılıf değiştim
Çamaşır ayırdım koydum
Yatak odasının perdesini attım yıkanmaya dedim bu bitene kadar camları bitiririm
Tam cam suyu yaptım kocam hazretleri aradı ben dedi yakındayım dedi yemek varsa dedi yiyimde gidim dedi
Ormanımın kralı dedim tek isteğim şu an dedim işimi bölüp dedim sana yemek hazırlamak dedim gel dedim.
Çamaşır astım.
Yemeği hazırladım pazara çıkıcaktım bari giderken bırak dedim makineyi durdurdum.
Pazara gittim demlik vermiştim aldım kargoya gittim ayacıklarım koptu bu ara aşırı ağrıyor yürüdükçe
Eve geldim hemen terim soğumadan 2 cam sildim perdeyi astım
Balkonu süpürdüm ve mutfak ve balkon camını sildim saksıları kaldır sil yerlerini düzelt değiştir çok eğik durdum belimi ağrıttım
1 saksı çiçek diktim balkona sığmayanları camın önüne doldurdum artık orda da yer yok.
Belim bileklerim çok ağrıdı kötü olunca ilaç alıp uzandım.
Kalkınca mutfağı topladım karnıyarık yaptım
Yendi bi daha topladım börek içi yaptım.
Dolap kapaklarını aspiratörü tezgah arasını komple sildim
Çay yaptım içtim kk ya baktım
Eyyle işte
Bu gün benimde yetişmedi herüfü evden erken atamadımUzun yazdığıma bakmayın süpüremedim bile olsun yarına inş.
İyi şükür anca oğlanı uyuttum bi duş aldım şimdi oturuyorumSağol gölgecim iyiyim şükür sen nasılsın dinlenebildin mi?
Yok öyle de etraftan öyle görülmüyorSen hergün haftalık gibi yapıyorsunzaten ama ev kalabalık olunca mutfak ev banyo çok çabuk kirleniyordur.E tabi yerleride sık sık süpürmek gerekiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?