Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı hazırladım
Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim
Çorap, çamaşır çekmecelerini düzenledim.
Yatakları düzelttim (bizim nevresimi değiştirdim)
Çiçeklerimi suladım
Yüz serumlarımı sürdüm
Çamaşır topladım katladım yerleştirdim

Makineye çamaşır attım
Mutfağı topladım
Yemekleri yaptım
Çamaşır astım
Banyoyu yıkadım
Makineye yine çamaşır attım
Yavrumu okuldan aldım
Çamaşır astım
Sofra hazırladım, mutfağı topladım
Kuruyan çamaşırları topladım,katladım, yerleştirdim
Bir makine daha yıkandı astım
Ödev yaptırdım
Evi dağıttı çocuklar topladım

Küçük süpürge ile süpürdüm evi

Çay zamanı şimdi

İyi akşamlar hanımlar 2gündür niyeyse daha çok yorulur oldum sanki. Bugün yaptıklarım
Evi topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltıya babamla kardeşim geldi
Kahvaltı bulaşıklarını topladım
Babamla beşiği büyüttük
Dün çıkan nevresimleri yıkadım astım
Oğlana öğle yemeği hazırladım
Dünden yemeklerim kalmıştı yanına patates salatası yaptım
Yemek yedik topladım
Oğlanı parka çıkardım
Market siparişi verdik gelenleri yerleştirdim
Nevresimler kurudu topladım

Katlanacak çamaşırlar ve pencere önleri kaldı U UcanSupurge Nego

Çınlama mı jes? Kireçlenme olunca çınlama oluyormuş

Bir de oturma odası mutfak ve çocuk odasını süpürdüm yerlerini elimle sildim

Evet akşam bildirimi
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Mutfak. Balkon supuruldu
Ocak lavabo tezgah silindi çay sobaya kondu Teneffus Zili bisiler yapabildin mi canisi nasılsın
Nego
süpersin Badim ben de, Merdivenleri baştan aşağı sildim. Balkonu kireç sökücü döküp fırçaladım durulayıp çektim. Renkliler yıkandı astım. 1 posta da beyazlar yıkandı astım. Ev süpürüldü. Yerler silindi. Domatesli makarna, çorba ve salata yapabildim. Islak mendille giysi dolabının tozunu aldım. Oğlanı yıkadım. Wc lavabo banyo yıkandı paklandı.Mutfak toparlandı bulaşık makinesi çalıştırıldı.Koltuk örtüleri silkelendi serildi.Kuruyan çamaşırları toparladım katlayıp yerleştiremedim.Çay içiyoruz bizde Kurtlar Vadisi izliyoruz. Yıllar sonra ilk defa bakınıyorum evde açıldığı için çokta izlemediğim birşey.

Bende çay ve masumlar apartmanı izliyorum haftaya Final yapıyor
Yarın bende de iş çok ev camasir vs haftalık gibi yapcam camlar hariç çamaşır vs de yıkanir bakalim yemek isi de Var ama cok zorlamaz

Bugün naptım

İşlere başladığımda her yer duruyordu.

Yatakları topladım 1 çarşaf kılıf değiştim
Çamaşır ayırdım koydum
Yatak odasının perdesini attım yıkanmaya dedim bu bitene kadar camları bitiririm
Tam cam suyu yaptım kocam hazretleri aradı ben dedi yakındayım dedi yemek varsa dedi yiyimde gidim dedi
Ormanımın kralı dedim tek isteğim şu an dedim işimi bölüp dedim sana yemek hazırlamak dedim gel dedim.
Çamaşır astım.

Yemeği hazırladım pazara çıkıcaktım bari giderken bırak dedim makineyi durdurdum.
Pazara gittim demlik vermiştim aldım kargoya gittim ayacıklarım koptu bu ara aşırı ağrıyor yürüdükçe
Eve geldim hemen terim soğumadan 2 cam sildim perdeyi astım
Balkonu süpürdüm ve mutfak ve balkon camını sildim saksıları kaldır sil yerlerini düzelt değiştir çok eğik durdum belimi ağrıttım
1 saksı çiçek diktim balkona sığmayanları camın önüne doldurdum artık orda da yer yok.
Belim bileklerim çok ağrıdı kötü olunca ilaç alıp uzandım.
Kalkınca mutfağı topladım karnıyarık yaptım
Yendi bi daha topladım börek içi yaptım.
Dolap kapaklarını aspiratörü tezgah arasını komple sildim
Çay yaptım içtim kk ya baktım

Eyyle işte

Bende çay ve masumlar apartmanı izliyorum haftaya Final yapıyor
Yarın bende de iş çok ev camasir vs haftalık gibi yapcam camlar hariç çamaşır vs de yıkanir bakalim yemek isi de Var ama cok zorlamaz
Sen hergün haftalık gibi yapıyorsun zaten ama ev kalabalık olunca mutfak ev banyo çok çabuk kirleniyordur.E tabi yerleride sık sık süpürmek gerekiyordur.

Oyyyy benim badişkolarım çok mu yorulmuş
Dur sırtındaki yastığı düzelteyim az eğil hııııım şöyle dur çayınıda ben bırakayım. Kaşılıklı içelim

Kahvaltı hazırladım
eşimin valızıni boşaltım çamaşırları ayırdım
🛏 yatakları topladım evi havaladırdım
Kurayan çamaşıları katladım ütü sepeti ne bırakrım
🍽 bulaşıkları yıkadım yemek yaptım (yaz türlüsü ve bulgur pilavı) bulaşık makinesini çalıştırdım
Tam mutfaktan çıkacaktım ki
bahçeden yeşillik ve pazı geldi onları yıkadım ayıkladım pazıyı doğradım dolaba yerleştirdim
🍽 kız geldi yemek yedi tekrar elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
balkonu süpürdüm masasını sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
akşam yemeğni hazıladım, masayı topladım bulaşıkları makineye atın ocağı sildim
valiz dahi 4-5 makine çamaşır yıkandı Serildi
Bugün kahve içemedim

Sen hergün haftalık gibi yapıyorsun zaten ama ev kalabalık olunca mutfak ev banyo çok çabuk kirleniyordur.E tabi yerleride sık sık süpürmek gerekiyordur.
Yok öyle de etraftan öyle görülmüyor millete göre az yapıyorum hatta özensizim ev işinde vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…