Üstüne yaz kalemle kutuyu açtığın tarihi mutlaka buzdolabında tut ama. Onlar katkılı kolay kolay bozulmaz raf ömrüde kullanım süreside uzun9 kilo ama bonus. Biter mi ki. Yapayım dediklerini. İnşallah bitiririm. Kofanin dibini çekip atarım bitirirsem
9 kilo ama bonus. Biter mi ki. Yapayım dediklerini. İnşallah bitiririm. Kofanin dibini çekip atarım bitirirsem
Banyo kovası olarak düşünmüştür kesin pamuk kocam. Sen dedin de aklıma geldiKovaniyi yalnızkullanılır
Bana çok boş geliyor böyle işler yaAman eksik olsun, bir de kalabalık, kısır kocaman legendeydi
Temizlik kovası oyuncak kovasıBanyo kovası olarak düşünmüştür kesin pamuk kocam. Sen dedin de aklıma geldi
Bana çok boş geliyor böyle işler ya
Yok o kadar çok kişi ile oturmak durmadan ona buna gitmek benim başım ağrıyor kalabalıktan konuşmaktanKısırmı boş iş gebe halinle çarpılırsım şurda
Yapan benim kocaya da bir tabak getirsin o da bayılırKısır kim diyor kızlar kaç gündür aklımda bir kısır. Gece yarıları aklıma düşüyor
Oo nego bugün biz ev sahibi moduna bürncez desene daha evi toplayamadı benGünaydın ❤
Misafirim var bugün, temizliğimi bitirdim geldim.
Günaydın ❤
Misafirim var bugün, temizliğimi bitirdim geldim.
Kız şaka gibi dün benim başıma ne geldi.lavaboda çikolata gibi birşey. Hayır oraya nasıl tirmandinizOğlan teeee sırtına kadaryapmış çimdirdim şimdi
Offf bir kere de bizim başımıza gelmişti oğlan alıştırma dönemindeydi sen yap biryere babamda basmış terlikle gözleri de pek görmez diyor ki bana niteleye bastım çikolata mı ne bir bak şuna bir baktımKız şaka gibi dün benim başıma ne geldi.lavaboda çikolata gibi birşey. Hayır oraya nasıl tirmandiniz
Ay öldüm durOfff bir kere de bizim başımıza gelmişti oğlan alıştırma dönemindeydi sen yap biryere babamda basmış terlikle gözleri de pek görmez diyor ki bana niteleye bastım çikolata mı ne bir bak şuna bir baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?