Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negooooooooo

İnş. Havaya bağlı migrensel sıkıntılar olabilir baş dönmesi kulak sıkıntıları çok yaygın öyle bişey olabilir nazardan bile olduğunu gördüm
Allaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.

Vay benim baciim vay

Allaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.

Ya atıcan tabi nereye kadar saklayabilirsin ki aman bilmiyorum ya bu nazar işide fena sen dua etmesende sendeki ona ondaki sana geçer etkiler.
Mesela çocuğa kiloluysa falan değer sana da işte uff ne biçim ana olacak kadın diye değdirdilerse falan

Valla demişlerdir zaten yuzume de soyleyen oldu. Buyuttun cocugu iste zor aylar gecti su bu. Dunden beri işte bu haldeydim. Azaldi allaha hamdolsun da önümü gorebiliyorum. Ne diyeyim allah iyi bakan iyi goren gozlere denk getirsin. Kötü niyetlinin de nazarini uzak tutsun bizden inşallah. Bu cocuga ne zaman nazar degse ben pertim oda huysuzlaniyor

Yok öyle de etraftan öyle görülmüyor millete göre az yapıyorum hatta özensizim ev işinde vs
Nasıl yani beğenmeyen önce kendine baksın elin pratik çok belli e kalabalıklara zaten bi yere kadar toplu tutuluyor sen rahat ol kendine güven her baba yiğidin harcı değil bi kere senin yaptığını yapmak. Benim de kv böyledir fakat ev temizliğinde hijyen konusunda maalesef çok çok kötüdür.Bikaç örnek versem yuh dersiniz ama yazmak istemiyorumBiz hijyene çok önem veririz onlar maksat iş yapıyoruz.Evi de görsen neyse ben susayım

Kız bu nasıl dua:) Böyle dua etme canım ayet-el kürsü oku nas felak oku üfle avuçlarına kendine ve bebiş sür.Birşeycik olmaz Allah ın izniyle.Benim kızı kuzenin bebeğiyle yan yana getirdiler bizim kızda şansa o an duruyor bi kezde emzirdim.Kuzen baktım teneffusun kızıda akıllı duruyor bak falan dedi bi maşallah yok.Inanır mısın çocuk o günden sonra çok huzursuz bi bebek oldu.Çocuk kolik 11 de başlayıp 3 e kadar ağlardı alerjiden aylarca diyet yaptık biliyorlarda ne çektiğimi 2 düşük,onca da iğne yapıldı. Allah biliyor bi de en iyi sen anlarsın bu kadar zor büyütüyorum insan içinde tutar söylemez yada maşallah der.Ben kimseye güvenmıyorum artık herkes bizim gibi iyi niyetli değil ince düşünemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…