Yok bonbonum yaww boyle ugultu gibiydi baski doluluk ses olunca da rahatsizlik hissi. Cok sukur aksama biraz azaldi. Tamamen gecer inşallahÇınlama mı jes? Kireçlenme olunca çınlama oluyormuş
NegoooooooooKahvaltı hazırladım
Akşam katladığım çamaşırları yerleştirdim
Çorap, çamaşır çekmecelerini düzenledim.
Yatakları düzelttim (bizim nevresimi değiştirdim)
Çiçeklerimi suladım
Yüz serumlarımı sürdüm
Çamaşır topladım katladım yerleştirdim
Makineye çamaşır attım
Mutfağı topladım
Yemekleri yaptım
Çamaşır astım
Banyoyu yıkadım
Makineye yine çamaşır attım
Yavrumu okuldan aldım
Çamaşır astım
Sofra hazırladım, mutfağı topladım
Kuruyan çamaşırları topladım,katladım, yerleştirdim
Bir makine daha yıkandı astım
Ödev yaptırdım
Evi dağıttı çocuklar topladım
Küçük süpürge ile süpürdüm evi
Çay zamanı şimdi
İnş. Havaya bağlı migrensel sıkıntılar olabilir baş dönmesi kulak sıkıntıları çok yaygın öyle bişey olabilir nazardan bile olduğunu gördümYok bonbonum yaww boyle ugultu gibiydi baski doluluk ses olunca da rahatsizlik hissi. Cok sukur aksama biraz azaldi. Tamamen gecer inşallah
Şunu uzatıp okuyorum bee yapmaNegoooooooooooooo
Allaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.İnş. Havaya bağlı migrensel sıkıntılar olabilir baş dönmesi kulak sıkıntıları çok yaygın öyle bişey olabilir nazardan bile olduğunu gördüm
Sesini duydum suan ahahahhahahaŞunu uzatıp okuyorum bee yapma
Vay benim baciim vayİyi akşamlar hanımlar 2gündür niyeyse daha çok yorulur oldum sanki. Bugün yaptıklarım
Evi topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltıya babamla kardeşim geldi
Kahvaltı bulaşıklarını topladım
Babamla beşiği büyüttük
Dün çıkan nevresimleri yıkadım astım
Oğlana öğle yemeği hazırladım
Dünden yemeklerim kalmıştı yanına patates salatası yaptım
Yemek yedik topladım
Oğlanı parka çıkardım
Market siparişi verdik gelenleri yerleştirdim
Nevresimler kurudu topladım
Katlanacak çamaşırlar ve pencere önleri kaldı U UcanSupurge Nego
Allaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.
Valla demişlerdir zaten yuzume de soyleyen oldu. Buyuttun cocugu iste zor aylar gecti su bu. Dunden beri işte bu haldeydim. Azaldi allaha hamdolsun da önümü gorebiliyorum. Ne diyeyim allah iyi bakan iyi goren gozlere denk getirsin. Kötü niyetlinin de nazarini uzak tutsun bizden inşallah. Bu cocuga ne zaman nazar degse ben pertim oda huysuzlaniyorYa atıcan tabi nereye kadar saklayabilirsin ki aman bilmiyorum ya bu nazar işide fena sen dua etmesende sendeki ona ondaki sana geçer etkiler.
Mesela çocuğa kiloluysa falan değer sana da işte uff ne biçim ana olacak kadın diye değdirdilerse falan
uff ne biçim ana olacak kadın diye değdirdilerse falan
Nasıl yaniYok öyle de etraftan öyle görülmüyormillete göre az yapıyorum hatta özensizim ev işinde vs
Ulan ben bi duzeleyim bak senin o götünü en keskin bicagimla dogramiyor muyum
Duş aldın mı bugün su kaçıncada böyle etki yapıyor.Yok bonbonum yaww boyle ugultu gibiydi baski doluluk ses olunca da rahatsizlik hissi. Cok sukur aksama biraz azaldi. Tamamen gecer inşallah
Geldim ya yaptıklarımı yazdım görmedin miAnka Ula neettin gelmedin
Ayni cumleyi esim de kurdu ama yok 2 gun once aldim duşuDuş aldın mı bugün su kaçıncada böyle etki yapıyor.
Kız bu nasıl dua:) Böyle dua etme canım ayet-el kürsü oku nas felak oku üfle avuçlarına kendine ve bebiş sür.Birşeycik olmaz Allah ın izniyle.Benim kızı kuzenin bebeğiyle yan yana getirdiler bizim kızda şansa o an duruyorAllaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?