Ay ben de buna sinir oluyorum doğan büyüyor elbetValla demişlerdir zaten yuzume de soyleyen oldu. Buyuttun cocugu iste zor aylar gecti su bu. Dunden beri işte bu haldeydim. Azaldi allaha hamdolsun da önümü gorebiliyorum. Ne diyeyim allah iyi bakan iyi goren gozlere denk getirsin. Kötü niyetlinin de nazarini uzak tutsun bizden inşallah. Bu cocuga ne zaman nazar degse ben pertim oda huysuzlaniyor
Hayırlısıyla bu sene nasip olsun canım Allah emeklerinin karşılığını versinTürk dili ve edebiyatı öğretmeniyim jesim
Tamda sucuklu yumurta yerken bunu söylemen iyi olduBu gün ayın hareketleri bakımından diyete başlamak için çok uygun bir günmüş
En son uygun saatte kısır partisi yapmıştımBu gün ayın hareketleri bakımından diyete başlamak için çok uygun bir günmüş
Ablam geliyo kahvaltıya yarı tutuşmuş şekildeyim çay demliyorumArkadaşım gelecek, şu an evden çıkmış 1 saate burda olur ve benim hiç eteklerim tutuşmuyor
Sucuklu yumurta yiyebilirsin bence sıkıntı yok diyetteTamda sucuklu yumurta yerken bunu söylemen iyi oldu
Güle güle kullan canım asma aparatı var mı bunun etiketi bi çeker misin
Bu gün akşama kadar niyet alabilirsin yapabilirsin ben sana güveniyorumEn son uygun saatte kısır partisi yapmıştım
Büyük ihtimalle ben arkadaşa toplatacağım cam kapı Allah ne verdiyse yaparız artıkAblam geliyo kahvaltıya yarı tutuşmuş şekildeyim çay demliyorum
GünaydıınGünaydınnnnEki Görüntüle 3068165
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?