Düzenli Evimiz & Hayatımız

Var öyle benim çevremde de dediğin gün hastalanıyorum yemin ederim bak. Resmen kaçmaya başladım kişiden.Ben kuzenimden, kardeş gibi büyüdüğümüz için doğum yaptığında foto istemiştim kimseye göstermem demiştim sebepte merak ediyorsun kardeşinin çocuğu olmuş vay be diyorsun ne ara büyüdüde anne oldu diye duygulanıyorsun.☺ O da tabi bana hiç sıkıntı etmeden göndermişti.Grubumuzda merak ettiklerinde atmışlığımız oluyor.Öyle doğar doğmaz asla katmam resim bayramda babasıyla bi foto paylaştım.Bunca zaman sonra benim de elimde değil yahu göze sokmak istemiyorum tedirgin olurum.

Ooo süpersin neler yapmışsın öyle gün içinde. Benim kızın olmayan uykuları da hiç oldu. Gündüz bir şekilde idare ediyorum ama geceleri çok zorlanıyorum artık. 15 dakikada bir uyanıyor, geri uykuya dönemiyor. Ağlamalar, sızlanmalar derken gece 3-4 gibi sızıp kalıyoruz hepimiz. Dün neredeyse bir şey yapamadım. Klasik kahvaltı hazırlama toplama faslından sonra iki makina çamaşır yıkandı. Bir de ütü yapabildim sadece. Bakalım bugün nasıl geçecek.

Balkonu dün kireç sökücüyle fırçalyıp yıkamıştım.Makinenin detarjan bölümünüde dün yıkadım.Buz dolabı da temiz sayılır üstten bi silerim başkan.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…