Düzenli Evimiz & Hayatımız

Balimmm öyle de her seferinde kusur buluyorlar işte guveniyorum zaten
Sen bı de bizimkileri de bilsen yok artık dersin bende bazen yetiştiremiyorum diyorum geçiyorum hepsi masumlar apartmanı safiye sanki
Elimden geldiğince yapıyorum zaten yeri gelir anlayışli yeri geliyor eleştiriyorlar bazen ağır gelse de çoğu zaman takmıyorum he deyip geçiyorum ben kendimi biliyorum
Temizliğime laf ederler ama yine bana muhtaç oluyolar ,o ayrı mevzu temizlik işlerinde vs

Allaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.
Aynen kuzu öyle dua edilir mi kız teneffüs zili doğru diyor dua et bol bol geçer inşallah

Pratiktir elim gerçekten herkesde farkındadır aslında ama işte illa kusur bulacaklar aman cokda seyyapmiyorum artık

Ya o kadar ha hepsi temizlik hastası demek ki. Boşver onları o kadar da saçma yahu eziyet gibi. Neler yapıyorlar mesela? Düzenli ve hijyenik olalım yeterli.

Ya o kadar ha hepsi temizlik hastası demek ki. Boşver onları o kadar da saçma yahu eziyet gibi. Neler yapıyorlar mesela? Düzenli ve hijyenik olalım yeterli.
Valla ne bliim benle aynı şeyleri daha yavaş daha ağır sadece aslında farkyok

Bak keyfine dizini izle badim gençlikte bi kere geliyor.
Aynen öyle , canım
Valla ne bliim benle aynı şeyleri daha yavaş daha ağır sadece aslında farkyok
Saatlerce aynı yeri süpürme 2. Günde bir çamaşır suyu vs yelreti silme vs kendilerince titizler bana göre
Ramazan öncesi temlzk yapmistik
Ben dip köşe yapcaktim kuzeni sadece gorunen yerleri sildi aynı kovayla her yeri benden beterler yani

Hayırlı akşamlar hanımlar ❤
Bugün
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltıyı topladım makinaya dizdim
Yatakları topladim
Evi havalandırdım
Oturma odasının halilarini kaldırdım kirliydiler
Bütün eve ayrıntılı süpürge çektim
Yerleri sildim
Supurgelikleri sildim
Oturma odasının temiz halilarini serdim
Wc ve Banyoyu ayrıntılı yıkadım
Banyonun dolap ve lavabosunu sildim
Çamaşır makinasini sildim
Deterjan kutularını sildim
Banyo ve mutfaktaki çöpleri çıkardım
Markete çıktım
Oğlumu parka çıkardım
Kek yaptım
Koltuk ortulerini silkeleyip serdim
Bi posta çamaşır yikattim
Çamaşır serdim
Yemek yendi Çay demledim
Oğlumu uyuttum
Bende erken uyurum herhalde çok yorgunum
mimesis badim Bugün baya çalıştım

golgefeslegeni naptın çalışcak halin var mı?

Sen bu çalışmaları sabah erkene alabilsen daha iyi olur. Önce ders sonra iş şeklinde.
Kendini zorunlu tutup çalışman lazım
Yok bonus duş alınca bütün ağrılar yorgunluk meydana çıktı kollarım falan et kesiği gibi ağrıyor. Aynen sabahtan biraz çalışabilsem iyi olcak yarın namazdan sonra yatmayayım diyorum ya bakalım

Aman bosver canim normal olan sensin öyle yapanlar değil, bazıları da temizlik hastası numarası yapıyor böylelerini de gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…