- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Balimmm öyle de her seferinde kusur buluyorlar işteNasıl yanibeğenmeyen önce kendine baksın elin pratik çok belli e kalabalıklara zaten bi yere kadar toplu tutuluyor sen rahat ol kendine güven her baba yiğidin harcı değil bi kere senin yaptığını yapmak. Benim de kv böyledir fakat ev temizliğinde hijyen konusunda maalesef çok çok kötüdür.Bikaç örnek versem yuh dersiniz ama yazmak istemiyorum Biz hijyene çok önem veririz onlar maksat iş yapıyoruz.Evi de görsen neyse ben susayım
Aynen kuzu öyle dua edilir mi kızAllaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.
Doğru ya sarma falan yazdıydın kafa yok ki unutmuşGeldim ya yaptıklarımı yazdım görmedin mi
Etraf topladım
3 makine çamaşır yıkadım birini astım 2 sini kurutmaya attım
Sarma sardım
Mutfak toplayacağım inşallah az sonra sen topladın mı
Pratiktir elim gerçekten herkesde farkındadır aslındaNasıl yanibeğenmeyen önce kendine baksın elin pratik çok belli e kalabalıklara zaten bi yere kadar toplu tutuluyor sen rahat ol kendine güven her baba yiğidin harcı değil bi kere senin yaptığını yapmak. Benim de kv böyledir fakat ev temizliğinde hijyen konusunda maalesef çok çok kötüdür.Bikaç örnek versem yuh dersiniz ama yazmak istemiyorum Biz hijyene çok önem veririz onlar maksat iş yapıyoruz.Evi de görsen neyse ben susayım
Ya o kadar ha hepsi temizlik hastası demek ki.Balimmm öyle de her seferinde kusur buluyorlar işteguveniyorum zaten
Sen bı de bizimkileri de bilsen yok artık dersinbende bazen yetiştiremiyorum diyorum geçiyorum hepsi masumlar apartmanı safiye sanki
Elimden geldiğince yapıyorum zaten yeri gelir anlayışli yeri geliyor eleştiriyorlarbazen ağır gelse de çoğu zaman takmıyorum he deyip geçiyorum ben kendimi biliyorum
Temizliğime laf ederler ama yine bana muhtaç oluyolar ,o ayrı mevzu temizlik işlerinde vs
Bak keyfine dizini izle badim gençlikte bi kere geliyor.Diziyi birakabilsem bulaşık makinesi bosaltilcak
Çay bardakları yerleşicek ama bitince yapcam
Benim şu an tezgah komple dolu. Ders vardı ona katıldım uykum geldi çok sıkıcıydı uyumadan toplamam lazım
Süre tutim mi sana?Benim şu an tezgah komple dolu. Ders vardı ona katıldım uykum geldi çok sıkıcıydı uyumadan toplamam lazım
Valla ne bliim benle aynı şeyleri daha yavaş daha ağır sadece aslında farkyokYa o kadar ha hepsi temizlik hastası demek ki.Boşver onları o kadar da saçma yahu eziyet gibi. Neler yapıyorlar mesela? Düzenli ve hijyenik olalım yeterli.
Aynen öyle , canımBak keyfine dizini izle badim gençlikte bi kere geliyor.
Saatlerce aynı yeri süpürme 2. Günde bir çamaşır suyu vs yelreti silme vs kendilerince titizler bana göreValla ne bliim benle aynı şeyleri daha yavaş daha ağır sadece aslında farkyok
Yok bonus duş alınca bütün ağrılar yorgunluk meydana çıktı kollarım falan et kesiği gibi ağrıyor. Aynen sabahtan biraz çalışabilsem iyi olcak yarın namazdan sonra yatmayayım diyorum ya bakalımgolgefeslegeni naptın çalışcak halin var mı?
Sen bu çalışmaları sabah erkene alabilsen daha iyi olur. Önce ders sonra iş şeklinde.
Kendini zorunlu tutup çalışman lazım
Aman bosver canim normal olan sensin öyle yapanlar değil, bazıları da temizlik hastası numarası yapıyor böylelerini de gördükAynen öyle , canım
Saatlerce aynı yeri süpürme 2. Günde bir çamaşır suyu vs yelreti silme vs kendilerince titizler bana göre
Ramazan öncesi temlzk yapmistik
Ben dip köşe yapcaktim kuzeni sadece gorunen yerleri sildi aynı kovayla her yeribenden beterler yani
Allah kolaylık versinYok bonus duş alınca bütün ağrılar yorgunluk meydana çıktı kollarım falan et kesiği gibi ağrıyor. Aynen sabahtan biraz çalışabilsem iyi olcak yarın namazdan sonra yatmayayım diyorum ya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?