golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Amin canım hepimizeAllah kolaylık versin
Aynen cnm rahatım ben ya nrderlerse desinlerAman bosver canim normal olan sensin öyle yapanlar değil, bazıları da temizlik hastası numarası yapıyor böylelerini de gördük
Geçe kalırsa yorgunluk çıkar canım öğrenci gibi düşün. Güzelce dinlenYok bonus duş alınca bütün ağrılar yorgunluk meydana çıktı kollarım falan et kesiği gibi ağrıyor. Aynen sabahtan biraz çalışabilsem iyi olcak yarın namazdan sonra yatmayayım diyorum ya bakalım
Mutfağı da temizledim bitti şükür yarın ola hayrolaMutfak toplu değil bu arada
Aynen dizi biter. Bitmez bende makineyi boşalttım bardaklari dizdimMutfağı da temizledim bitti şükür yarın ola hayrola
Çok sinir oldum şu an ya. Yaptıklarını biz bile biliyoruz burda. Sen o milletle görüşmeyi kes en iyisiYok öyle de etraftan öyle görülmüyormillete göre az yapıyorum hatta özensizim ev işinde vs
Valla ne yapacağım bilmiyorum bacim taksici bile o gece sabahlamisiz ooo ne uslu diyor. En iyisi bol bol dua etmek cok haklisin. Birde gercekten ben kötü gözlü enerjisi kötü insanlari anlayabiliyorum. Icime garip bir negatiflik oluyor o insanlari görünce. Ya bebegini senle kiyaslar ya bebegin goz onundedir diye bir hasetligi oluyor. Yemin ederim 28 senedir bir bebege boyle bakmadim. Bak anne oldum daha bir bebege ne yorum yaptim ne merak ettim ne de foto istedim milletten.Kız bu nasıl dua:) Böyle dua etme canım ayet-el kürsü oku nas felak oku üfle avuçlarına kendine ve bebiş sür.Birşeycik olmaz Allah ın izniyle.Benim kızı kuzenin bebeğiyle yan yana getirdiler bizim kızda şansa o an duruyorbi kezde emzirdim.Kuzen baktım teneffusun kızıda akıllı duruyor bak falan dedi bi maşallah yok.Inanır mısın çocuk o günden sonra çok huzursuz bi bebek oldu.Çocuk kolik 11 de başlayıp 3 e kadar ağlardı alerjiden aylarca diyet yaptık biliyorlarda ne çektiğimi 2 düşük,onca da iğne yapıldı. Allah biliyor bi de en iyi sen anlarsın bu kadar zor büyütüyorum insan içinde tutar söylemez yada maşallah der.Ben kimseye güvenmıyorum artık herkes bizim gibi iyi niyetli değil ince düşünemiyor.
Kimmis o millet valla aklini alirim onlarinYok öyle de etraftan öyle görülmüyormillete göre az yapıyorum hatta özensizim ev işinde vs
Bende dolma yiyom simdiAnca tıkındım ölçtüm kestim diktim
Terzi masrafından kurtardım
Valla akli selim davranmiyorum bazen biliyorum ama o daha kucuk kiyamam ona.Aynen kuzu öyle dua edilir mi kızteneffüs zili doğru diyor dua et bol bol geçer inşallah
Fesleğen bacim senin bolum neydi bu aradaAmin canım hepimize
kendi sesin mi rahatszi ediyor disardaki konusmlar mi bende sivi oluyor surekli beni disardan gelen ses degilde kendi konusmam etkiliyor meselaKizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim jesimFesleğen bacim senin bolum neydi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?