- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.355
- 598
- 32
Öp beni ye beniAğzını burnunu yediğim gelmiş
Aminnnnnn maşallah maşallahÖp beni ye benibugün bir pozitif enerji doluyum size de bulaşsın umut ettiğimiz ne varsa olur inşallah,
Tansiyonunu ölçtün mü?Kizlar akil akildan ustundur size danışayım dedim. Aksam bir ara kulaklarımda dokuluk hissettim ama cok durmadım ustunde. Gece uyudum uyandim kulaklarım benim değil sanki. Boyle uguldama doluluk basınc hissi var. Gercekten delireceğim bu his cok fena, ne oldu acaba dedim ciddi bir sorun mu gecici mi. Bilmiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz ? İnanın şuan konusmalar beynimde yankılanıyor sanki. Birde daha iyi duyuyorum sanki.
Ben artık sadece kendimi seviyorum jesssss öyle bir karar aldım önce canım kendimSen beni sevmiyon artik negoooooooo
Al dedi git dedi bana dedi sen dedi kendini de al git dedi canlandı gözümdeTam cam suyu yaptım kocam hazretleri aradı ben dedi yakındayım dedi yemek varsa dedi yiyimde gidim dedi
Ormanımın kralı dedim tek isteğim şu an dedim işimi bölüp dedim sana yemek hazırlamak dedim gel dedim.
günaydınGünaydınnnnEki Görüntüle 3068165
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Kim kız o millet bana gönder sen onlarıYok öyle de etraftan öyle görülmüyormillete göre az yapıyorum hatta özensizim ev işinde vs
Vay be nego sende okumuyon demek yazdiklarimi
Etiket yap etiket sanki kendi benim her mesajımı okuyorNegoooooooooooooo
Allahım sen niye eksik tuhaf dua ediyorsun acabaaaAllaha dua etmistim yarabbi bebeğim kucuk o kaldiramaz ben kaldiririm ona grlen nazar bana gelsin diye. Foto istedi arkadaslar israrla attim 1 saat sonra bu hale düştüm. Sen nazar deyince o aklima geldi.
Canım kötü niyetle bakınca da değer sevip kan kaynayınca da. Her nazar pis nefisten değil yani ve bir çocuğa en çok anne babasının nazarı değer, sende severken hep maşallah de ve okuyun eşinle sürekli . Okurken camdan dışarıya bak ki sana geçmesin nazar. Meyve tatlı bir şeyler ye su iç sonra.Valla demişlerdir zaten yuzume de soyleyen oldu. Buyuttun cocugu iste zor aylar gecti su bu. Dunden beri işte bu haldeydim. Azaldi allaha hamdolsun da önümü gorebiliyorum. Ne diyeyim allah iyi bakan iyi goren gozlere denk getirsin. Kötü niyetlinin de nazarini uzak tutsun bizden inşallah. Bu cocuga ne zaman nazar degse ben pertim oda huysuzlaniyor
Daha önce diyedinSucuklu yumurta yiyebilirsin bence sıkıntı yok diyette
Ben sabah dağıttım şimdi topladımMutfağı topladım şimdi kahvaltı hazırlayarak yeniden dağıtayım
Arkadaşım bişey hazırlama ben simit börek getiriyorum dedi ben de sadece çay koydumBen sabah dağıttım şimdi topladım
Çay keyfinden sonra ev toplayacağım
En sevdiğim arkadaş tipiArkadaşım bişey hazırlama ben simit börek getiriyorum dedi ben de sadece çay koydum
Balimmm öyle de her seferinde kusur buluyorlar işteguveniyorum zaten
Sen bı de bizimkileri de bilsen yok artık dersinbende bazen yetiştiremiyorum diyorum geçiyorum hepsi masumlar apartmanı safiye sanki
Elimden geldiğince yapıyorum zaten yeri gelir anlayışli yeri geliyor eleştiriyorlarbazen ağır gelse de çoğu zaman takmıyorum he deyip geçiyorum ben kendimi biliyorum
Temizliğime laf ederler ama yine bana muhtaç oluyolar ,o ayrı mevzu temizlik işlerinde vs
Yalnız siz de onların temizliğini düzenini eleştiriyorsunuz buradaAynen öyle , canım
Saatlerce aynı yeri süpürme 2. Günde bir çamaşır suyu vs yelreti silme vs kendilerince titizler bana göre
Ramazan öncesi temlzk yapmistik
Ben dip köşe yapcaktim kuzeni sadece gorunen yerleri sildi aynı kovayla her yeribenden beterler yani
Benimkiler de geldi de daha siftah yapmadım
Bende alacam galiba makinede yıkanıyor mu ?Benimkiler de geldi de daha siftah yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?