Sağol canım var numara. Çok büyük değil ama bebişin üzerini değiştirirken, onu tutarken bi de tam o parmagımı tutuyor:) falan bulaşıkta sıkıntı olacak ama geçer inş.Geçmiş olsun tüh. Aile hekiminin numarası varsa arayıp sorsan daha iyi olur
Kız bırak adam gelsin ne istiyorsun ne güzel ben isterim bi kahve içersiniz karşılıklı.Nego Negoooooooo bu nece imtihandır öğlen eve gelen koca
Diş dönemi falan mı acaba çocuğunOoo süpersin neler yapmışsın öyle gün içinde.Benim kızın olmayan uykuları da hiç oldu. Gündüz bir şekilde idare ediyorum ama geceleri çok zorlanıyorum artık. 15 dakikada bir uyanıyor, geri uykuya dönemiyor. Ağlamalar, sızlanmalar derken gece 3-4 gibi sızıp kalıyoruz hepimiz. Dün neredeyse bir şey yapamadım. Klasik kahvaltı hazırlama toplama faslından sonra iki makina çamaşır yıkandı. Bir de ütü yapabildim sadece. Bakalım bugün nasıl geçecek.
Benimkiler her gün geliyor üç erkekNego Negoooooooo bu nece imtihandır öğlen eve gelen koca
O da olur inşallah nasipAminnn inşallah bi de yakın otursak 2 saat gidip geliyor zor oluyor ona
İzinli misin?*Mutfağı topladım
*Akşam yemeği için malzemeleri hazırladım
*çocuk odasına girdim çıkamadım. Sanırım akşama kadar çıkamayacağım. Oyuncakları ayıklıyorum.
Benimkiler her gün geliyor üç erkek
Nego her gün süper kahraman gibi değil mi sencede
Kullandım canım arada bazen alıyorum öbürünü alamıyosam falanKızlar migrosun kendi markası olan bulaşık makinesi tabletini kullanan oldu mu? Elimde pril vardı indirimdeyken almıştım bitirdim dün itibariyle.
Hiç kullanmadım. Ben hep fairy kullanıyordum, kokusunu eşim sevmiyor diye pril gold aldım en son ama onun temizliğini beğenmedim pek. Kaşıklar bulanık bulanık oldu.Kızlar migrosun kendi markası olan bulaşık makinesi tabletini kullanan oldu mu? Elimde pril vardı indirimdeyken almıştım bitirdim dün itibariyle.
Az kalmış sık dişiniGeçmiyor Negocumm
Son 1 saat
BencedeOy onlar senin ayaklarını yıkasınlar bee
Ütünün buharıyla yaktım kuzum 2. Derece yanık olduKızlar parmağım buhar yanığı oldu börekten çıkan buhar yaktı çok tuhaf ama normal yanıktan çok daha kötü oldu.Dün iş güç derken üzeri soyuldu şuan açık mikrop kapar mı ne sürmem gerekiyor bileniniz varsa yazsın lütfen?
Komşu geldi kahve içitik benimde süpürme banyolar ve balkon varAblamı yeni gönderdim öyle çok yatasım var ki ama işlerim aşırı çok başlıycam bi yerden sabah banyo tuvaletten başlamıştım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?