Ablamı yeni gönderdim öyle çok yatasım var ki ama işlerim aşırı çok başlıycam bi yerden sabah banyo tuvaletten başlamıştım kaldıKalk hadi kalk o çay iki saate biter
EvetÇapraz olanı mı diyosun?
Anka yok o askısı satıcıya sorduk ürün orjinal bunu çok soran oluyo gönül rahatlığıyla kullanın dedi
Sana da badicim
İlkini alayım18 mayıs ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
Buzdolabı silmek.
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Kahvaltı yaptım badim, hazırlanıp okula gideceğim birazdan, nöbet günüm. Ayaklarım geri geri gidiyiiiiii, Allahtan yarın tatilSana da badicim
Naptın
Ben evdeyim bugün ufaklıkla.
Aynen yarın tatil. Bende odaları topluyorum çocuüun elverdiği ölçüde.Kahvaltı yaptım badim, hazırlanıp okula gideceğim birazdan, nöbet günüm. Ayaklarım geri geri gidiyiiiiii, Allahtan yarın tatil
Geçmiş olsun şimdidenGünaydınnnn
Arkadaşıma gelmiştim onun da kızının okul pikniği varmış ona geldik, 40 çocuk çılgınlar gibi bağırıyor ve ben 3 saat uyudum
Geçmiş olsun tüh. Aile hekiminin numarası varsa arayıp sorsan daha iyi olurKızlar parmağım buhar yanığı oldu börekten çıkan buhar yaktı çok tuhaf ama normal yanıktan çok daha kötü oldu.Dün iş güç derken üzeri soyuldu şuan açık mikrop kapar mı ne sürmem gerekiyor bileniniz varsa yazsın lütfen?
Allah arkadaşının eksikliğini göstermesinBenim de arkadaşım küçükleri parka götürdü 1 saat ne yapsam kar bakalım. İlk balkonlardan başlayayım. Çocuklarla en zor onlar oluyor
Aminnn inşallah bi de yakın otursak 2 saat gidip geliyor zor oluyor onaAllah arkadaşının eksikliğini göstermesin
Ben de götürdüm zabah ama ayık sayılmam sade Türk kahvesi lazım galiba banaBi uyku halim var bol kahveli bir kahve içeyim inş gözüm açılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?