Offf bir kere de bizim başımıza gelmişti oğlan alıştırma dönemindeydi sen yap biryere babamda basmış terlikle gözleri de pek görmez diyor ki bana niteleye bastım çikolata mı ne bir bak şuna bir baktım
Allah zihin açıklığı versin canımMutfak duvar fayansını diğer ödeve saatler kala seçtim. Silip yatayım. Haftasonu Açıköğretim sınavlarım var kk ya pek giremiyorum dua edin kızlar.....
Yeter canım 4 çeşit, sen hamilesinBenim bugünkü ödevim misafire yiyecek hazırlamak 4 çeşit yapsam ayıp olur mu acaba
Gördüm, orana burana sür
Telefonu elime alsam bitmezdi işVay arkadaş biz meraktan helak olalım kadın temizliği bitirmiş
Günaydın ❤
Misafirim var bugün, temizliğimi bitirdim geldim.
Yok diyor ki birşeye bastımSesli güldüm yanitele nutella mı yoksa
Yok diyor ki birşeye bastımbiz çokokremciyiz şimdi torku
AyyyOfff bir kere de bizim başımıza gelmişti oğlan alıştırma dönemindeydi sen yap biryere babamda basmış terlikle gözleri de pek görmez diyor ki bana niteleye bastım çikolata mı ne bir bak şuna bir baktım
Aa ben size hiç mi bir şey öğretmedim, baktınız yokum verin ödevi başlayın maratonaNe kadan ayıp, hani grup ruhu, var mi oyle ödev neyin vermeden gizlice temizlik yapmak
Torku ve saralle severim ben, özellikle saralle. Nutella Nutella neyse öve öve bitiremiyorlar. Bimin ki güzel değil ya.Torku güzel değil bimin peripellası daha iyi sanki.
Mesajı bide benim anladığım gibi oku bak
Ayyy
Aa ben size hiç mi bir şey öğretmedim, baktınız yokum verin ödevi başlayın maratona
Dumanı da üstünde
Ayyy
Aa ben size hiç mi bir şey öğretmedim, baktınız yokum verin ödevi başlayın maratona
Torku ve saralle severim ben, özellikle saralle. Nutella Nutella neyse öve öve bitiremiyorlar. Bimin ki güzel değil ya.
Fiskobirlik nuga da çok güzel
Torku ve saralle severim ben, özellikle saralle. Nutella Nutella neyse öve öve bitiremiyorlar. Bimin ki güzel değil ya.
Fiskobirlik nuga da çok güzel
Ben de nutellaya bayılıyordum, iki sene önce bıraktım alışkanlığımı. Alırdım çubuk krakerle nutellayi batıra batıra yerdim
Karnımı aciktirdiniz bı taraftan çayı koyum yavaş yavaş. Gece çikolatalı ekmek yiyom bende bszenleri
İçinde kırılmıyor mu çubukdenediğimden değil öngörü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?