Öfff açık mı paketler pekiÇocukların giysi dolabı her zaman ıvır zıvır doldurur. bakalım kaç paket bisküvi çıkacak
Dedi ve hala sayfada beğenileri geliyor
Ben seni yeterince ilgiye boğarım hiç üzülmeBeklediğim ilgiyi göremedim dermişim
O gün boştum. Şimdi dersler çoğaldı 15 gün.
Çok beğeniyorum seniDedi ve hala sayfada beğenileri geliyor
Şimdi ne almam lazım benim boxer atlet dışında. Lazımlık var ne kadar süre sonra klozete geçerAnneliğin altın vuruşları var bu da onlardan biri.
Hay naunuza puhLora sen yatıyosun diye benide şey yabıyosun nau nau çıkıcam ben 10 buçukta
Ne ki buÖff demeyin şunu ya çok gıcık
Gazan mübarek olsun kardeşimKendimi birden bire tuvalet eğitimi içinde buldum içim kıpır kıpır
@Aktif Lora sabah sabah nau naulamak iyi geldi özlem giderdim ulan ❤
Nau nau hızlı deyince bi hoş geliyor kulağa
Sağol negocumGazan mübarek olsun kardeşim
Ben de kalkıyorum mutfaktan başlıcamHadi ben kalkıyorum evi süpürücem önce inşallah.
Nasıl da pahalıymış oy aman işe yarasalar bariBende başladım serum falan bakalım
Canım bende başladjmD u t ben güne başladım tatlım.
Kahvaltı bulaşığıni yok ettim
Şimdi sıra diğer işlerde.
Allah hepimize güç , kuvvet ,saglik afiyet versin
Kızlar salı değerim 1042 çıkmıştı, yarın 4+3 olacağım sata göre doktorun özeli normalde cumartesi gel demişti ama sekreteri aradı cumartesi çalışmayacakmış yarın 6 gibi gelin dedi sizce kese gözükür mü çok mu erken, geç döllenme vs gibi bir durum yok aşılama oldu zaten senceSelizay
Negooooommm badiiiiimmm dün girmedim hiç siteye yoğun bir gündü. Biraz da yordum kendimi dışarda, bugün elim kolum kalkmıyor ama full günüm. Dua edinSesi çıkmayan hanımlar ses verin arada.
20 mayıs ödevi
Ivır zıvır çekmecesi,kutusu düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
Telefonumun ekranı bozuk yaArada tek bi tane gülmüşsün zahmet olmadı inş
Sıkma canını canım inşallah bur an once feraha çıkarsın.Selam kizlar ancak yazabildim kalabalk vs vs yaptiklarim
Sabah 9 a kalktım
Kahvalti hazırladım
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Karnıyarık
Taze fasulye
Pilav
Yaptım çoğu sobada
Bulaşık Makinesi bitti boşalttım .
Ocak yerler silindi
Supurmeyi hala yaptı
Bende çay ve yemek sonrası bulaşıklari tekrar dizdim ve makineyi çalıştırdım boşalttım çay bardaklarini yerleştirdim
Ancak yattı herkes
Yarın saat 10.20 de inicem
Önce araştırma Hastanesi'nde tüp bebek rapor ve ilaçlari yazilcak sonra da ilaç temini için eczacıyı Arıcam ve anneme gecicem 5 /6 arası eczaneye ugricam. Ve köye cikcam eltimler ve halada ben gelmeye yakın gitcekler
Bugün ve yarın bu şekilde
Neyse ki hala bu sefer evi beğendi
Temiz ev aferin dedi
Son dakika babaneden yarın ilaç vs ne kadar tutcagini bilmediğimden en az 2 bin ver dedim suratıma atmadığı kaldı sanki harcayıp bitircem
5500 maaş oldu da para artmıyor
Marketten azıcık. Bişi alıyor vs
Ki arabayi doldurdum taşırdim hala az ve ne kadarlikmis vs
Halamın ve eltimin yanında açtı konuyu amcamla yaptım beraber fişleri de duruyor dedim
Yok yok diyor
Pahalı herşey vs dedi güya hala ona bile inanmadi kafasinda hala ben para saklıyorum nerden ciktigsa
Ben para yettiremiyorum kaldı ki saklayim
Gece gece yüreğime ateş düşürdü yine
Ne zaman pazar yapsam bu kadarxik şey mi yok bilmem ne
Kafasında kurmuş bikere değişmiyor
Allah biliyor ben 500.tl artır dediği halde 500 daha çektim avans o bile şekere patatese gitti
260.tl saydım eline gözü doymadı hala toprak doyursun nediim Allah biliyor beni
İçim yanıyor o psikolojik baskı yetiyor ama kizi da ikna edemedi ben ne yapayım ne düşünürse düşünsün
Tedaviye başladığımada pisman ediyor ah sorcaktim ne zaman istesek başlasam mi diye unuttu aptal.kafam
Bı de kocam için urologa gitcektik 4 gün sonra belki de iptal ettircem tüp bebk bitince başlarım belki bilmiyorum of xildirca.m
Nego @Teneffus Zili özledim topigi
Geçmiş olsunCanım bende başladjmbenim kız ateşlendiydi sağlık ocağına gittik geldik kahvaltıdan sonra başlıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?