Düzenli Evimiz & Hayatımız

Senin eşin çalışmıyor mu? Parayı neden babaanne veriyor? Para işlerine niye o bakıyor? Hala dediğin babannenin kızı mı? Senin evinin temizliğini düzenini hangi sıfatla eleştirip yorum yapabiliyor? Çok biliyorsa annesine alsın kendi baksın, şaka mı bu insanlar

Ben okurken sinirleniyorum o nasıl dayanıyor Bi de Allah nasip eder de hamile kalırsa hem bu kadar işi yapıp hem onlarla nasıl baş edecek

Şimdi ne almam lazım benim boxer atlet dışında. Lazımlık var ne kadar süre sonra klozete geçer
Kuzum ben klozet aparatı alıp onda alıştırmıştım oğlumda. Çok rahat oldu, hiç lazımlık almadım. Bence bi dene çünkü daha rahat oluyor.

Allah kolaylık versin canım. İlaçlar da çok pahalanmış

kızımın yatağını topladım
kızımın kahvaltısını koydum yedi kaldırdım
bulaşık makinesini boşalttım
yemeğin kalanını hallettim Pişmeye hazır hale getirdim (tavuk soteledim sebzelerle , beşamel yaptım kaşar rendeledim kızarmış kabağın üzerine ekledim )
ekşimiş yoğurdum vardı süzgece koydum süzme yoğurt yapacağım tenceresini vs elde yıkanacakları yıkadım
kızartma tenceresini falan makineye koydum
Çaydanlığı cifle parlattım
ocağı sildim tezgahı toparladım
mutfağın çöpü yine doldu dışardaki büyük çöpe çıkardım
bebikime bir şeyler yedirdim , altı açılacak uyutulacak

Kuzum ben klozet aparatı alıp onda alıştırmıştım oğlumda. Çok rahat oldu, hiç lazımlık almadım. Bence bi dene çünkü daha rahat oluyor.
Canım lazımlık geçen seneden beri var babam almıştı geçen yaz bi ara öğrenecek sandık da. Aparat da alacağım aklımda

Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım yaptık kaldırdım
Bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım
Ocağı lavaboyu yağçözle temizledim
Çamaşır makinesine çamaşır attım yıkandı astım 2.makine yıkanıyor
Evi süpürdüm
Mutfak lavabosu tıkanıyor gibiydi lavabo açıcı döktüm

Toz alınacak
Lavabolar temizlenecek

Canım lazımlık geçen seneden beri var babam almıştı geçen yaz bi ara öğrenecek sandık da. Aparat da alacağım aklımda
Lazımlık senin sabrına baglı bende heves edip aldım kaplumbağalı gözleri olan korkmasın diye sonra bir gün ulan ben hep pok mu temizlicem dedim. Lazımlıgın klozet aparatı da vardı. 2 ay gibi süre geçmişti sanırım dedim ki sen ablasın artık klozete naş naş
2 sene olacak çiş ögreneli hala lazımlıgını istiyor ama sakın süslü bir şey alma

Artık çok geç geçen yaz pandalı almıştık az önce 1 kere bizim klozete oturmak istedi oturttum tuttum düşcem diyor sana buraya oturman için oturak alayım ondan sonra otur dedim tamam dedi bakalım inşallah kolay geçer bir de çiş yapmaktan ziyade alıp onu klozete boşaltmak hoşuna gitti sanki bana bırakmıyor kendisi döküyor

Yaptıklarım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
1 maklne çamaşır yıkadım digerini attım
Şimdi nevresim degişme ye uçuyorum
Nevresim degiştikten sonra dışarı çıkmak istiyorum inşallah çıkarım

Kolay ögrenir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…