- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Tamam kuzum sağolasınSıkma canını canım inşallah bur an once feraha çıkarsın.
Geçmiş olsun
Sağlık daha önemli kuzu.
İstediğin an bırak işleri.
GünaydınGünaydın Eki Görüntüle 3069370
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@A R Y A
L Lalalala1
@Minik Meleklerim
Senin eşin çalışmıyor mu? Parayı neden babaanne veriyor? Para işlerine niye o bakıyor? Hala dediğin babannenin kızı mı? Senin evinin temizliğini düzenini hangi sıfatla eleştirip yorum yapabiliyor? Çok biliyorsa annesine alsın kendi baksın, şaka mı bu insanlarSelam kizlar ancak yazabildim kalabalk vs vs yaptiklarim
Sabah 9 a kalktım
Kahvalti hazırladım
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Karnıyarık
Taze fasulye
Pilav
Yaptım çoğu sobada
Bulaşık Makinesi bitti boşalttım .
Ocak yerler silindi
Supurmeyi hala yaptı
Bende çay ve yemek sonrası bulaşıklari tekrar dizdim ve makineyi çalıştırdım boşalttım çay bardaklarini yerleştirdim
Ancak yattı herkes
Yarın saat 10.20 de inicem
Önce araştırma Hastanesi'nde tüp bebek rapor ve ilaçlari yazilcak sonra da ilaç temini için eczacıyı Arıcam ve anneme gecicem 5 /6 arası eczaneye ugricam. Ve köye cikcam eltimler ve halada ben gelmeye yakın gitcekler
Bugün ve yarın bu şekilde
Neyse ki hala bu sefer evi beğendi
Temiz ev aferin dedi
Son dakika babaneden yarın ilaç vs ne kadar tutcagini bilmediğimden en az 2 bin ver dedim suratıma atmadığı kaldı sanki harcayıp bitircem
5500 maaş oldu da para artmıyor
Marketten azıcık. Bişi alıyor vs
Ki arabayi doldurdum taşırdim hala az ve ne kadarlikmis vs
Halamın ve eltimin yanında açtı konuyu amcamla yaptım beraber fişleri de duruyor dedim
Yok yok diyor
Pahalı herşey vs dedi güya hala ona bile inanmadi kafasinda hala ben para saklıyorum nerden ciktigsa
Ben para yettiremiyorum kaldı ki saklayim
Gece gece yüreğime ateş düşürdü yine
Ne zaman pazar yapsam bu kadarxik şey mi yok bilmem ne
Kafasında kurmuş bikere değişmiyor
Allah biliyor ben 500.tl artır dediği halde 500 daha çektim avans o bile şekere patatese gitti
260.tl saydım eline gözü doymadı hala toprak doyursun nediim Allah biliyor beni
İçim yanıyor o psikolojik baskı yetiyor ama kizi da ikna edemedi ben ne yapayım ne düşünürse düşünsün
Tedaviye başladığımada pisman ediyor ah sorcaktim ne zaman istesek başlasam mi diye unuttu aptal.kafam
Bı de kocam için urologa gitcektik 4 gün sonra belki de iptal ettircem tüp bebk bitince başlarım belki bilmiyorum of xildirca.m
Nego @Teneffus Zili özledim topigi
Aşk acısı çeker gibi bakıyor
Ben okurken sinirleniyorum o nasıl dayanıyorSenin eşin çalışmıyor mu? Parayı neden babaanne veriyor? Para işlerine niye o bakıyor? Hala dediğin babannenin kızı mı? Senin evinin temizliğini düzenini hangi sıfatla eleştirip yorum yapabiliyor? Çok biliyorsa annesine alsın kendi baksın, şaka mı bu insanlar
Geçmiş olsun canımCanım bende başladjmbenim kız ateşlendiydi sağlık ocağına gittik geldik kahvaltıdan sonra başlıyom
Kuzum ben klozet aparatı alıp onda alıştırmıştım oğlumda. Çok rahat oldu, hiç lazımlık almadım. Bence bi dene çünkü daha rahat oluyor.Şimdi ne almam lazım benim boxer atlet dışında. Lazımlık var ne kadar süre sonra klozete geçer
Allah razı olsun limonsuzumGeçmiş olsun canım
Aaa her yerde var sanıyordum ben. Sizin oralarda adı mı başka acabaO ne yavarama motoru: Dolanger
Allah kolaylık versin canım. İlaçlar da çok pahalanmışSelam kizlar ancak yazabildim kalabalk vs vs yaptiklarim
Sabah 9 a kalktım
Kahvalti hazırladım
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Karnıyarık
Taze fasulye
Pilav
Yaptım çoğu sobada
Bulaşık Makinesi bitti boşalttım .
Ocak yerler silindi
Supurmeyi hala yaptı
Bende çay ve yemek sonrası bulaşıklari tekrar dizdim ve makineyi çalıştırdım boşalttım çay bardaklarini yerleştirdim
Ancak yattı herkes
Yarın saat 10.20 de inicem
Önce araştırma Hastanesi'nde tüp bebek rapor ve ilaçlari yazilcak sonra da ilaç temini için eczacıyı Arıcam ve anneme gecicem 5 /6 arası eczaneye ugricam. Ve köye cikcam eltimler ve halada ben gelmeye yakın gitcekler
Bugün ve yarın bu şekilde
Neyse ki hala bu sefer evi beğendi
Temiz ev aferin dedi
Son dakika babaneden yarın ilaç vs ne kadar tutcagini bilmediğimden en az 2 bin ver dedim suratıma atmadığı kaldı sanki harcayıp bitircem
5500 maaş oldu da para artmıyor
Marketten azıcık. Bişi alıyor vs
Ki arabayi doldurdum taşırdim hala az ve ne kadarlikmis vs
Halamın ve eltimin yanında açtı konuyu amcamla yaptım beraber fişleri de duruyor dedim
Yok yok diyor
Pahalı herşey vs dedi güya hala ona bile inanmadi kafasinda hala ben para saklıyorum nerden ciktigsa
Ben para yettiremiyorum kaldı ki saklayim
Gece gece yüreğime ateş düşürdü yine
Ne zaman pazar yapsam bu kadarxik şey mi yok bilmem ne
Kafasında kurmuş bikere değişmiyor
Allah biliyor ben 500.tl artır dediği halde 500 daha çektim avans o bile şekere patatese gitti
260.tl saydım eline gözü doymadı hala toprak doyursun nediim Allah biliyor beni
İçim yanıyor o psikolojik baskı yetiyor ama kizi da ikna edemedi ben ne yapayım ne düşünürse düşünsün
Tedaviye başladığımada pisman ediyor ah sorcaktim ne zaman istesek başlasam mi diye unuttu aptal.kafam
Bı de kocam için urologa gitcektik 4 gün sonra belki de iptal ettircem tüp bebk bitince başlarım belki bilmiyorum of xildirca.m
Nego @Teneffus Zili özledim topigi
yatağımı topladım
bebeyle ilgilendim (emzirme,yedirme, alt değişimi)
akşam yemeği için kabak, kahvaltı için patates kızarttım
tuvalet , banyo , mutfağın çöpünü çıkardım kapının önündeki büyük çöpü de değiştirdim işe giden kocanın eline tutuşturdum
Doğumdan sonra geçmeyen cilt lekelerim için krem vs almıştım dün geldi sabah güneş kremi içerikli olanı sürdüm
tezgahta kalan çay bulaşıklarını makineye doldurup çalıştırdım
kızartma yaparken çıkan dağınıklığı topladım, bulaşıkları elde yıkadım
bebeyi uyutuyorum
Canım lazımlık geçen seneden beri var babam almıştı geçen yaz bi ara öğrenecek sandık da. Aparat da alacağım aklımdaKuzum ben klozet aparatı alıp onda alıştırmıştım oğlumda. Çok rahat oldu, hiç lazımlık almadım. Bence bi dene çünkü daha rahat oluyor.
Allah şifa versin canımAllah razı olsun limonsuzum
Lazımlık senin sabrına baglıCanım lazımlık geçen seneden beri var babam almıştı geçen yaz bi ara öğrenecek sandık da. Aparat da alacağım aklımda
Artık çok geç geçen yaz pandalı almıştıkLazımlık senin sabrına baglıbende heves edip aldım kaplumbağalı gözleri olan korkmasın diye sonra bir gün ulan ben hep pok mu temizlicem dedim. Lazımlıgın klozet aparatı da vardı. 2 ay gibi süre geçmişti sanırım dedim ki sen ablasın artık klozete naş naş
2 sene olacak çiş ögreneli hala lazımlıgını istiyor amasakın süslü bir şey alma
Kolay ögrenir inşallahArtık çok geç geçen yaz pandalı almıştıkaz önce 1 kere bizim klozete oturmak istedi oturttum tuttum düşcem diyor sana buraya oturman için oturak alayım ondan sonra otur dedim tamam dedi bakalım inşallah kolay geçer bir de çiş yapmaktan ziyade alıp onu klozete boşaltmak hoşuna gitti sanki bana bırakmıyor kendisi döküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?