Geçmiş olsun neyi var?Canım bende başladjmbenim kız ateşlendiydi sağlık ocağına gittik geldik kahvaltıdan sonra başlıyom
Sağol negom boğazı iltihaplanmışGeçmiş olsun neyi var?
Az dikkat et kendine ya huNegooooommm badiiiiimmm dün girmedim hiç siteye yoğun bir gündü. Biraz da yordum kendimi dışarda, bugün elim kolum kalkmıyor ama full günüm. Dua edin
Afiyet olsunHerkese benden bir kahve
Yani bilemiyorum benim sabredip susabileceğim şeyler değilBen okurken sinirleniyorum o nasıl dayanıyorBi de Allah nasip eder de hamile kalırsa hem bu kadar işi yapıp hem onlarla nasıl baş edecek
Sarı burma, oklava baklavası falan derler ondan sanırım.Aaa her yerde var sanıyordum ben. Sizin oralarda adı mı başka acaba
Basamak da al mutlaka klozet önüneArtık çok geç geçen yaz pandalı almıştıkaz önce 1 kere bizim klozete oturmak istedi oturttum tuttum düşcem diyor sana buraya oturman için oturak alayım ondan sonra otur dedim tamam dedi bakalım inşallah kolay geçer bir de çiş yapmaktan ziyade alıp onu klozete boşaltmak hoşuna gitti sanki bana bırakmıyor kendisi döküyor
Nereye gideceksin acabaaaaYaptıklarım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
1 maklne çamaşır yıkadım digerini attım
Şimdi nevresim degişme ye uçuyorum
Nevresim degiştikten sonra dışarı çıkmak istiyorum inşallah çıkarım
36 diye hatirliyorum :))Kaç haftalık doğmuştular oğlumdan ilerideydiler sanırım
bunu ben yeni goruyorum10 buçukta evden çıkıcam el maraton o saate kadarEfser @Aktif Lora Minik Duduklu Tencere kim geliyir
benjm camasir makinasi acilmayinca iki yumruk attim acildibenim camasir makinasinin kilidi acilmiyor kapak acamiyorumdun bayagi ugrastik hatta esim on kapak kosmini acmaya calisti ama yine vasaramadik
simdi baska programda yine calistirdim umarim olur
Kibarlıkda bir yere kadarKelebeğede ağzını bozdurduk vış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?