Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yoğun bir gündüüü

-Evi süpürdüm, robota sildirdim.
-Ayakkabı kutularını indirdim hepsini tek tek silip kutuları tertipleyip taşınmaya hazır hale getirdim.
Gidince tık tık yerleştirmesi kaldı.
-Takı/toka çekmecemi indirdim çok karışmış hepsini topladım kutularına nizami bir şekilde koydum.
—Evde fazlalık olan ve kullanılmayan ıvır zıvırları toplayıp belediyenin konteynarına koydum.
- spor ayakkabıları yıkadım, kuruyorlar.
- ilaç çekmecesini devirip kullanılmayan ilaçları ağırdım diğerlerini kutuya istifleyip kaldırdım.
- yemek yaptık yedik.
-sonra havayı güzel bulmuşken bir sahil turu.
- şimdi de tv karşısında yayılıyorum

Hayırlısı ile bir taşınaydın.

Yemek yendi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak supuruldu
Teneffus Zili çocuk nasıl oldu
İyi kuzum baş ağrısı olmuştu o da geçti.Üzerinde sargı vardı açtık sürdürmüyordu korkuyordu epey merhem ağrıtır diye ama şuan izin veriyor korkusu geçti umarım izi de kalmaz.:)

Arkadaşımın babası vefat etti dün , bugün taziyeye gittik ilk defa onu bu kadar bitkin perişan gördüm üflesen düşüp bayılacak gibiydi çok uğrayamadım ölümün acı gerçeğini bu gibi durumlarda hatırlıyor boşuna kırdığım, kırıldığım diyor İnsan vakit varken telafi etmek kıymet bilmek gerek

Dünyanın telaşına kapılıp giderken, herseyin gelip geçici olduğunu, ahireti, kıymet bilmeyi unutuyor insan.

İyi geceler hanımlar..
Ablam hastaneden taburcu olduğu için bi görmek istedim bugün oradaydık.Evden çıkmadan önce yaptıklarım;
Kahvaltı hazırladım,
Bulaşıkları yerleştirdim,
Balkonu yıkadım, çiçekleri suladım.
Lavaboyu ovdum.
Tezgahı çamaşır suyu ve cifledim bi güzel duruladım.Ara fayanslarıda sildim.
Çocukları hazırladım.
Yemek yaptım ablamlarda beraber yedik.Güveç yaptım, mercimek köftesi yaptım.
Dağılan mutfağı toparladım, bulaşık makinesini boşalttık.Tekrar doldurduk.
Elde yıkanacakları yıkadım yerleri gırgırladım.

Nego Tubismavis badim etiketlemeyi unuttum.

yumurtalar yada yumurtlaman icin ne diyorlar peki

Tutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya

Hiçte beğenmedim emekliliğinde hobi bulamamış dayılar gibiyim
Eline emeğine sağlık☺ Bonus pek beğenemedim bende.Ama espride çok iyiydi ya cuk diye oturmuş.

Tutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya

Hiçte beğenmedim emekliliğinde hobi bulamamış dayılar gibiyim
bonus once beyaz a boyasan uzerine tas daha guzel olurdu sanki bende beyaz a boyanmis var verem mi kuruyana kadar oklava ucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…