- 8 Nisan 2017
- 57.268
- 307.184
- 698
yok artik ayni salca kutusunu biraz once boyadim yeminle bizim aramizda bir bag var anlamlandiramadigimŞunu saksı yapim herkes yapıyo dedim boyamda yok yapıştırarak bişeyler deniycem bakim nasıl olucak
zor geldi ama en azindan mutfaginkini yaptim banyoya ellemesmedimderken
cocuk fotografi gordu anne bu senin kavanozun degil mi diyorŞunu saksı yapim herkes yapıyo dedim boyamda yok yapıştırarak bişeyler deniycem bakim nasıl olucak
İyi kuzum baş ağrısı olmuştu o da geçti.Üzerinde sargı vardı açtık sürdürmüyordu korkuyordu epey merhem ağrıtır diye ama şuan izin veriyor korkusu geçti umarım izi de kalmaz.:)Yemek yendi
Bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak supuruldu
Teneffus Zili çocuk nasıl oldu
Amin canım sağolBaşınız sağolsun. Kalanlar hayırlı ömürlü olsun inşallah
derin derin nefes al ...hatta abdest al kendin icin guzel bisey yapBugün çok yorucu geçti Bi o kadar da gergindim nedenini anlamadim
Dünyanın telaşına kapılıp giderken, herseyin gelip geçici olduğunu, ahireti, kıymet bilmeyi unutuyor insan.Arkadaşımın babası vefat etti dün , bugün taziyeye gittik ilk defa onu bu kadar bitkin perişan gördüm üflesen düşüp bayılacak gibiydi çok uğrayamadım ölümün acı gerçeğini bu gibi durumlarda hatırlıyor boşuna kırdığım, kırıldığım diyor İnsan vakit varken telafi etmek kıymet bilmek gerek
Bugün 15 gün oldu Bi türlü reglim bitmedi hastaneye gitcem mecbur yine, her ay kadin doğuma gitmekten bıktım. Böyle özür oluyor ama vesvese geliyo bazenderin derin nefes al ...hatta abdest al kendin icin guzel bisey yap
hep boyle uzuyor mu suresiBugün 15 gün oldu Bi türlü reglim bitmedi hastaneye gitcem mecbur yine, her ay kadin doğuma gitmekten bıktım. Böyle özür oluyor ama vesvese geliyo bazen
İyi geceler hanımlar..
Ablam hastaneden taburcu olduğu için bi görmek istedim bugün oradaydık.Evden çıkmadan önce yaptıklarım;
Kahvaltı hazırladım,
Bulaşıkları yerleştirdim,
Balkonu yıkadım, çiçekleri suladım.
Lavaboyu ovdum.
Tezgahı çamaşır suyu ve cifledim bi güzel duruladım. Ara fayanslarıda sildim.
Çocukları hazırladım.
Yemek yaptım ablamlarda beraber yedik.Güveç yaptım, mercimek köftesi yaptım.
Dağılan mutfağı toparladım, bulaşık makinesini boşalttık.Tekrar doldurduk.
Elde yıkanacakları yıkadım yerleri gırgırladım.
Yok canım son 5 6 aydır çok değişti, bir ay 3 gün sadece leke ile geçerken bir ay normal bir ay olmadım bile bu ay da böyle oldu.doktor hormonlara baktı ultrasonla bütün muayeneleri yaptı smear verdim hepsinde de sorun yok qnlamadmhep boyle uzuyor mu suresi
yumurtalar yada yumurtlaman icin ne diyorlar pekiYok canım son 5 6 aydır çok değişti, bir ay 3 gün sadece leke ile geçerken bir ay normal bir ay olmadım bile bu ay da böyle oldu.doktor hormonlara baktı ultrasonla bütün muayeneleri yaptı smear verdim hepsinde de sorun yok qnlamadm
Yumurtlama sorunum vardı zaten o yüzden gebelik olmuyordu simdi de öyleyumurtalar yada yumurtlaman icin ne diyorlar peki
Eline emeğine sağlık☺Tutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya
Hiçte beğenmedim emekliliğinde hobi bulamamış dayılar gibiyim
bonus once beyaz a boyasan uzerine tas daha guzel olurdu sankiTutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya
Hiçte beğenmedim emekliliğinde hobi bulamamış dayılar gibiyim
Son resmi idare eder ya gömmeyin eserimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?