Bu aralar bebeklere çocuklara bol bol maruz kalıyorsun bebek fikrinden uzaklaştın mı yakınlaştın mıDün gelemedim aşırı yoğun ve yorucu bi gündü, arkadaşımın ikizleri olacak onların kıyafetlerini hazırladık
Negocum ben daha zor bi ödev yapacağım; karışık kızartma
Harikasın. Canim ya kim bilir ne kadar güzel olcakAnaa taş vardı bendeee
EveeetttGirişme güzel sonuçlandı mı bari
Fırını sildim
İpi dola işte. Ev yapımı tutkal yaparsın onla yapışır.Şunu saksı yapim herkes yapıyo dedim boyamda yok yapıştırarak bişeyler deniycem bakim nasıl olucak
O hazır olduğunda sana selektör çakar sen ara ara böyle yokla dediğim gibi 3 yaşa kadar yolu var.Halı falan gözümde değil öğrendikten sonra yıkamaya veririm gider ama yaparken geri bırakması canımı sıktı ve gerdi biraz açıkcası
Ya normal bi şekilde yapmadı nego bak çişim geldi diyor gitmek istiyor gidiyoruz lazımlığın başına oturmuyor orda ufak kaçırıyor tamamen de boşaltmıyor mecburen değiştiriyorum 5 dkka sonra yine aynı 10 11 zıbını böyle 2 saat içinde bitirdim. Değiştirir değiştirmez elimde yıkadım astım hep ama yetişmedi tabi mecburen taktım beziSakin bebiş Sakin nerde öyle şak diye öğreneceklergözünün önünde şarrrrr diye bırakacak. Çişim yok diyecek iki adım ötede yapacak ooooo
Bir iki hafta dayan sonrası rahat olur inşallah.
Canım bu da normal ama eğer sen ruhen hazır değilsen 3 yaşı bekle. Çocuk kadar annenin hazır olması da çok önemli çünkü.Ya normal bi şekilde yapmadı nego bak çişim geldi diyor gitmek istiyor gidiyoruz lazımlığın başına oturmuyor orda ufak kaçırıyor tamamen de boşaltmıyor mecburen değiştiriyorum 5 dkka sonra yine aynı 10 11 zıbını böyle 2 saat içinde bitirdim. Değiştirir değiştirmez elimde yıkadım astım hep ama yetişmedi tabi mecburen taktım bezi
Hazırım aslında istiyorum artık bıraktırmayı işte ama tecrübesizlikten ne yapacağımı bilemedim. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum çünkü biliyorum çok önemli bir dönem ilerisi için de gerildim biraz o yüzden ama yqpacağım inşallahCanım bu da normal ama eğer sen ruhen hazır değilsen 3 yaşı bekle. Çocuk kadar annenin hazır olması da çok önemli çünkü.
Bize sor canım ne zaman istersen. O kaçıracak yapmayacak sen sabırla buraya yapıyoruz diye göstereceksin.Hazırım aslında istiyorum artık bıraktırmayı işte ama tecrübesizlikten ne yapacağımı bilemedim. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum çünkü biliyorum çok önemli bir dönem ilerisi için de gerildim biraz o yüzden ama yqpacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?