Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün gelemedim aşırı yoğun ve yorucu bi gündü, arkadaşımın ikizleri olacak onların kıyafetlerini hazırladık

Negocum ben daha zor bi ödev yapacağım; karışık kızartma
Bu aralar bebeklere çocuklara bol bol maruz kalıyorsun bebek fikrinden uzaklaştın mı yakınlaştın mı
Kızartma da en sevmediğim şey evin kokması

Girişme güzel sonuçlandı mı bari
Eveeettt

mutfağı tertemiz yaptım fırını ocağı aspiratörü sildim tezgah üstünü indirip suyla foşur foşurt yıkadım, evi süpürdü eşim ben de sildim bir makine çamaşır yıkayıp astım, dolabın üstüne kalkacak hurçların içini düzenledim, evi toparladım, ilaç kutusunu düzenledim tuvaleti temizledim

Badiiiiimmmmmmmmmmmmmm sen ne yaptın badimmmmmmmm K klbk33
Fırını sildim
Bulaşıkları makineye koydum yıkanıyor
Odaları topladım
Alışveriş yaptım
Akşam yemeği yaptım onları topladım
Çamaşır yıkanıyor hala
Buzdolabını iyice temizledim
Çocukları parka çıkardım

Yatak odası ve çocukları yıkamak kaldı
Çok yoruldum

Halı falan gözümde değil öğrendikten sonra yıkamaya veririm gider ama yaparken geri bırakması canımı sıktı ve gerdi biraz açıkcası
O hazır olduğunda sana selektör çakar sen ara ara böyle yokla dediğim gibi 3 yaşa kadar yolu var.
Eltimin oğlu 5 yaşa kadar küçüğü wc ye yapardı büyüğünüde bez diye ağlardı

Sakin bebiş Sakin nerde öyle şak diye öğrenecekler gözünün önünde şarrrrr diye bırakacak. Çişim yok diyecek iki adım ötede yapacak ooooo
Bir iki hafta dayan sonrası rahat olur inşallah.
Ya normal bi şekilde yapmadı nego bak çişim geldi diyor gitmek istiyor gidiyoruz lazımlığın başına oturmuyor orda ufak kaçırıyor tamamen de boşaltmıyor mecburen değiştiriyorum 5 dkka sonra yine aynı 10 11 zıbını böyle 2 saat içinde bitirdim. Değiştirir değiştirmez elimde yıkadım astım hep ama yetişmedi tabi mecburen taktım bezi

Canım bu da normal ama eğer sen ruhen hazır değilsen 3 yaşı bekle. Çocuk kadar annenin hazır olması da çok önemli çünkü.

Canım bu da normal ama eğer sen ruhen hazır değilsen 3 yaşı bekle. Çocuk kadar annenin hazır olması da çok önemli çünkü.
Hazırım aslında istiyorum artık bıraktırmayı işte ama tecrübesizlikten ne yapacağımı bilemedim. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum çünkü biliyorum çok önemli bir dönem ilerisi için de gerildim biraz o yüzden ama yqpacağım inşallah

Bize sor canım ne zaman istersen. O kaçıracak yapmayacak sen sabırla buraya yapıyoruz diye göstereceksin.
Ben çizelge yapmıştım çocuklara yaptıkça stiker yapıştırıyorlardı.

Tutkal vardı hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı taş yapıştırdım ve şu an aşırı sıkıldım niye böyle oluyo ya

Hiçte beğenmedim emekliliğinde hobi bulamamış dayılar gibiyim

Eklentiler

• 16531554725627395387893082416953.webp
    32 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…