Boyam yoktu ya amaan olmadı başka salçalar denerimbonus once beyaz a boyasan uzerine tas daha guzel olurdu sankibende beyaz a boyanmis var verem mi kuruyana kadar oklava ucunda Eki Görüntüle 3070389
bende sirf ondan salca aliyorumBoyam yoktu ya amaan olmadı başka salçalar denerim
Noldu negom kaç gündür evle ugraşıyon.Öyle yorgunum ki ve hala işim bitmedi. Ev düzensiz karışık olunca hey heyler çok fena geliyor benim
Çok kullanıyorum salçam çabuk gidiyorbende sirf ondan salca aliyorum
ya birde bunlar cabuk bozuluyorÇok kullanıyorum salçam çabuk gidiyor
Bu sene Salça yapsana onlarda pahalanacakmış öyle duydumÇok kullanıyorum salçam çabuk gidiyor
Öfff bu sene yazlık kışlık işi amma uzun sürdü bizm evde. Bugün de kendi yazlıkları mı çıkardım.
Dag gibi olan çamaşırları katladım koydum
3 makine daha yıkadım astım duruyor balkonda hava alsın garipleryoksa bana zor gelmedi ne alakası var
Yemek yaptım
Ev topladım
Mutfagı topladım
Dikey süpürge ile süpürdüm
Sonra kvcigime gittk eşim beyimle kv kp yetmedi yanında promosyon görümcegiki gördüm gereksiz gereksiz işler orada vakt geçirene kadar yazlık kışlık ayıklardım.
domatesin kasasi 100 olacak diyorlardi ama bu sene 5 liradan bile domates aldim 5×20 yine 100 oluyor yiaaaaBu sene Salça yapsana onlarda pahalanacakmış öyle duydum
Domates uygun olmazsa hiç bi ekonomisi yok evde yapmanınBu sene Salça yapsana onlarda pahalanacakmış öyle duydum
Eşim beyin iş kıyafetleri kaldı. Onda bile yazlık kışlık yapmışlar yaa çıldırmamak elde degil.Artık bitireli şu kışlıkları ya
3 liraya buluruz bedomatesin kasasi 100 olacak diyorlardi ama bu sene 5 liradan bile domates aldim 5×20 yine 100 oluyor yiaaaa
Uygun bulcaz bonusum devir tasarruf devri dedi kocasına kızıp 3 yaşındaki çocuguna 4 tane mont alan kadın jdjfkfkfkfDomates uygun olmazsa hiç bi ekonomisi yok evde yapmanın
garibin yüzü gülür belki de3 liraya buluruz beolmadı kocaları hale göndeririz
Uygun bulcaz bonusum devir tasarruf devri dedi kocasına kızıp 3 yaşındaki çocuguna 4 tane mont alan kadın jdjfkfkfkf
Umudumu kırdın bak 5 lira dedin 100 lira dedingaribin yüzü gülür belki de
bahcelinjn hesaba dondu ben daha az cikmasini planloyordum kasalarin 20 kilo cektigi aklima gelince hesap dogru ciktiUmudumu kırdın bak 5 lira dedin 100 lira dedin
Canım ihmal etmeden git aşırı kanamadan rahim duvarı da inceliyor. Sen bebek düşünüyordun onun için o da sıkıntı olurBugün 15 gün oldu Bi türlü reglim bitmedi hastaneye gitcem mecbur yine, her ay kadin doğuma gitmekten bıktım. Böyle özür oluyor ama vesvese geliyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?