Düzenli Evimiz & Hayatımız

Öfff bu sene yazlık kışlık işi amma uzun sürdü bizm evde. Bugün de kendi yazlıkları mı çıkardım.
Dag gibi olan çamaşırları katladım koydum
3 makine daha yıkadım astım duruyor balkonda hava alsın garipler yoksa bana zor gelmedi ne alakası var
Yemek yaptım
Ev topladım
Mutfagı topladım
Dikey süpürge ile süpürdüm
Sonra kvcigime gittk eşim beyimle kv kp yetmedi yanında promosyon görümcegiki gördüm gereksiz gereksiz işler orada vakt geçirene kadar yazlık kışlık ayıklardım.

Artık bitirelim şu kışlıkları ya

Artık bitireli şu kışlıkları ya
Eşim beyin iş kıyafetleri kaldı. Onda bile yazlık kışlık yapmışlar yaa çıldırmamak elde degil.
Daha bunun nevresim kaldır battaniye yıka yorgan havalandır kısmına gelemedim Bonus zordayım çok fenadayım

domatesin kasasi 100 olacak diyorlardi ama bu sene 5 liradan bile domates aldim 5×20 yine 100 oluyor yiaaaa
3 liraya buluruz be olmadı kocaları hale göndeririz
Domates uygun olmazsa hiç bi ekonomisi yok evde yapmanın
Uygun bulcaz bonusum devir tasarruf devri dedi kocasına kızıp 3 yaşındaki çocuguna 4 tane mont alan kadın jdjfkfkfkf

3 liraya buluruz be olmadı kocaları hale göndeririz

Uygun bulcaz bonusum devir tasarruf devri dedi kocasına kızıp 3 yaşındaki çocuguna 4 tane mont alan kadın jdjfkfkfkf
garibin yüzü gülür belki de

Bugün 15 gün oldu Bi türlü reglim bitmedi hastaneye gitcem mecbur yine, her ay kadin doğuma gitmekten bıktım. Böyle özür oluyor ama vesvese geliyo bazen
Canım ihmal etmeden git aşırı kanamadan rahim duvarı da inceliyor. Sen bebek düşünüyordun onun için o da sıkıntı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…