Güzel olmuştu ya ben beğendimAmaan dün akşam yaptım tabi yaşlı gözlerim anca görmüş sabah oldu şaheserim bana bakıyo balkondano kadar silikon kalıntısı var ki taşlarıda düşüyor ovv şit
Iykkkkk işkembe miben kaynanada kahvalti yaptim gune iskembe kokusu ile baslamak kadar kotusu olamaz sanirim
Senin makinenin dili olsa
zor geldi ama en azindan mutfaginkini yaptim banyoya ellemesmedim
ne gerek var dedim icimden nego duymasin
Bende çok boyadım onlardancocuk fotografi gordu anne bu senin kavanozun degil mi diyoryok nasil boyuyorlar diye bakiyorum dedim
Benim çocuklar durmadı parka falan çıktım yine kaldı işler umudum bu güneDünden kalmış bu alıntılar
Benim de işim bitmiyor bu ara. Bir sürü eşya çıkardım evdendarısı koltukların başına aminnnnnnn
Kelebek benim çocukların çok oyuncağı yok,ayrı kutularda zaten. Yaşlarına uygun olmayanları yeğenlerime veriyorum hemen. Öyle sürekli de oyuncak almıyoruz neyseki.
Allah dayanma gücü versin arkadaşınaArkadaşımın babası vefat etti dün , bugün taziyeye gittik ilk defa onu bu kadar bitkin perişan gördüm üflesen düşüp bayılacak gibiydi çok uğrayamadım ölümün acı gerçeğini bu gibi durumlarda hatırlıyor boşuna kırdığım, kırıldığım diyor İnsan vakit varken telafi etmek kıymet bilmek gerek
Sen gitmiştin sorun yok dememişler miydi? Ria mı kullanıyorsun o da böyle yapabiliyor.Bugün 15 gün oldu Bi türlü reglim bitmedi hastaneye gitcem mecbur yine, her ay kadin doğuma gitmekten bıktım. Böyle özür oluyor ama vesvese geliyo bazen
Kış geri geldi nerdeyse zahmet etmeyin bence artıkArtık bitirelim şu kışlıkları ya
Çok kullanıyorum salçam çabuk gidiyor
Olca kullanıyorum ben hiç bozulmuyor.ya birde bunlar cabuk bozuluyor
Hadi inşallah. Benimkiler bahçede oynadı da yapabildim yoksa onlarla zor oluyor gerçekten.Benim çocuklar durmadı parka falan çıktım yine kaldı işler umudum bu güne
Zaten o yüzden kaldı ama dolabım karıştı düzeltmem lazımKış geri geldi nerdeyse zahmet etmeyin bence artık
Öyle dedi doktor hatta iki ayrı doktora gittim ama yine aynıSen gitmiştin sorun yok dememişler miydi? Ria mı kullanıyorsun o da böyle yapabiliyor.
Biz hala bitiremedik oğlumun kiler duruyor birazKış geri geldi nerdeyse zahmet etmeyin bence artık
Aynı heyecandan ben de istiyorumHerkese günaydınn.
Bu pazar baraj kenarında kahvaltı var, çocuk gibi heyacandan uyuyamadım:)
Bi yere gidecekken hep böyle olur bana, basit şeylerden mutlu olmak mı kahvaltı yapacak olduğum İçin heyecanlanmak mı bilemiyorum
@A R Y A konuşmalara sonradan denk geldim, çok çok geçmiş olsun canım
Yakın bir arkadaşım da bu sebeple ufak bir operasyon geçirdi hiç korkma, annemde de var hatta. İyi huylu olduğundan takip ediliyor sadece. Allah şifa versin.
Günaydın herkese mutlu pazarlar
Benim verecek kimsem yok. Kermese götürmek istedim. Vermedi çocuklar. Neyseki artık oyuncak almıyorum.Dünden kalmış bu alıntılar
Benim de işim bitmiyor bu ara. Bir sürü eşya çıkardım evdendarısı koltukların başına aminnnnnnn
Kelebek benim çocukların çok oyuncağı yok,ayrı kutularda zaten. Yaşlarına uygun olmayanları yeğenlerime veriyorum hemen. Öyle sürekli de oyuncak almıyoruz neyseki.
nasılsın bugün
Geçmiş olsunÖyle dedi doktor hatta iki ayrı doktora gittim ama yine aynı
İyiyim badim, köye geldim temiz hava. Hafif kasık batmalarım var onun dışında iyiyim yatışAynı heyecandan ben de istiyorum
Benim verecek kimsem yok. Kermese götürmek istedim. Vermedi çocuklar. Neyseki artık oyuncak almıyorum.
nasılsın bugün
Çıkardı mı yani?Öyle dedi doktor hatta iki ayrı doktora gittim ama yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?