Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kist varmış kan tahlili verdim gebelik var mi diye ona gore ilaç verecekmiş.
Ben beklemedim sonucu yarın telefondan bildirecek. Özele gidince doktorlar acaba ne tahlili istesem oluyor bazen günlerdir kanamam var sözde tedbir
Hadi inşallah bir çözüm olur. Miyom çok kanama yapar da kist de mi yapıyormuş bende hep oluyor kist

Anka Vucut ağrılarının mizaçla bir ilgisi var mı?
direk şu mizaçta olur diyemeyiz canım ama eklem ağrıları, romatizma, kulunç, tutulma vb ağrılar vücutta nem artmasından dolayı oluyor. İslelet ağrıları, kronik vücut ağrıları, bacaklarda ağrılar vücutta kurumadan dolayı oluyor. Doğalmarkam.com dan borlu dvitamini aldım ben. Büyük ölçüde ağrılarım geçti. İnanılmaz bel ve sırt ağrım vardı. İnşallah kutu bitince daha iyi olur diye umuyorum. Benim ağrılarım kurumadan dolayı oluyor. Az su içiyorum çok fazla çay kahve tüketiyorum. Sebebini bile bile vazgeçemiyorum

Ay çok hoş bende örmüştüm çeyizime hey gidi
Arkadaşın kızına başlamıştım sonra üst üste doğum yapınca kaldı gitti. Kız evlenmeden yetiştireyim inşallah haftada bir gül yapsam 7 haftada biter inşallah. Ben örmeyi inanılmaz seviyorum ama kullanmaktan nefret ediyorum öyle değişik bi şey benimki

Nevresime yapıyorlar ya bunları artık öyle güzel oluyor. Çocukların çeyizine yaptırıcam inşallah, gelin hanımlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…