Sonuç alabildin mi?Bugün hicbirsey yapamadım diyebilirim eve çok geç geldim yarın güzel Bi dip köşe yaparım.
Bakıcaz görücezYarın beni seç negom birinin beni gazlamasi lazim
Dıt dı dı dıtttt
Her gün kendime bir badişko seçicem
Bakalım neler olacak o şanslı kişiye
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
Eva
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
L Lalalala1
@Minik Meleklerim
Kist varmış kan tahlili verdim gebelik var mi diye ona gore ilaç verecekmiş.Sonuç alabildin mi?
Oooo o zaman da lohusa olacaksın bebişbeni doğumdan sonra pikacu yapar mısın negom
Hadi inşallah bir çözüm olur. Miyom çok kanama yapar da kist de mi yapıyormuş bende hep oluyor kistKist varmış kan tahlili verdim gebelik var mi diye ona gore ilaç verecekmiş.
Ben beklemedim sonucu yarın telefondan bildirecek. Özele gidince doktorlar acaba ne tahlili istesem oluyor bazen günlerdir kanamam var sözde tedbir
Bi sorun gormedj o olabilir dedi. Sürekli böyle değilim zaten nadirenHadi inşallah bir çözüm olur. Miyom çok kanama yapar da kist de mi yapıyormuş bende hep oluyor kist
Oooo o zaman da lohusa olacaksın bebiş
direk şu mizaçta olur diyemeyiz canım ama eklem ağrıları, romatizma, kulunç, tutulma vb ağrılar vücutta nem artmasından dolayı oluyor. İslelet ağrıları, kronik vücut ağrıları, bacaklarda ağrılar vücutta kurumadan dolayı oluyor. Doğalmarkam.com dan borlu dvitamini aldım ben. Büyük ölçüde ağrılarım geçti. İnanılmaz bel ve sırt ağrım vardı. İnşallah kutu bitince daha iyi olur diye umuyorum. Benim ağrılarım kurumadan dolayı oluyor. Az su içiyorum çok fazla çay kahve tüketiyorum. Sebebini bile bile vazgeçemiyorumAnka Vucut ağrılarının mizaçla bir ilgisi var mı?
Pike takımıNe danteli?
O piti piti yapıcam
Arkadaşın kızına başlamıştım sonra üst üste doğum yapınca kaldı gitti. Kız evlenmeden yetiştireyim inşallahAy çok hoşbende örmüştüm çeyizime hey gidi
Nevresime yapıyorlar ya bunları artık öyle güzel oluyor. Çocukların çeyizine yaptırıcam inşallah, gelin hanımlaraArkadaşın kızına başlamıştım sonra üst üste doğum yapınca kaldı gitti. Kız evlenmeden yetiştireyim inşallahhaftada bir gül yapsam 7 haftada biter inşallah. Ben örmeyi inanılmaz seviyorum ama kullanmaktan nefret ediyorum öyle değişik bi şey benimki
Valla ben bitirip teslim edeyim o nereye dikerse artıkNevresime yapıyorlar ya bunları artık öyle güzel oluyor. Çocukların çeyizine yaptırıcam inşallah, gelin hanımlara
Dıt dı dı dıtttt
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
Eva
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
L Lalalala1
@Minik Meleklerim
Negocumm beni evime gidince seç hemen haziran 1Dıt dı dı dıtttt
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
@Selizay
Eva
@Tenyearslatermavi
Anka
@A R Y A
L Lalalala1
@Minik Meleklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?