- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Opu yarın mı canım? Kontrollerde yumurta sayısı söylediler mi? Sağlıklı yumoşların olsun inşallahCanlar ,6 buçukta evdeydim
Yemek yendi
Bulaisk makinesi çalıştirildi
Çamaşır makinesi çalıştirildi
Mutfak supuruldu
Ocak tezgah lavabo silindi
Teneffus Zili Nego
Yok canisi yarın baslicam ignelere bugün USG. Baktilar ilaçları anlattilar sadece çok sinir bozucu geçti ama smdi iyiyimOpu yarın mı canım? Kontrollerde yumurta sayısı söylediler mi? Sağlıklı yumoşların olsun inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım. Ilaç ne verdilerYok canisi yarın baslicam ignelere bugün USG. Baktilar ilaçları anlattilar sadece çok sinir bozucu geçti ama smdi iyiyim
Anesteziye gittim tahlil yaptırdım pazartesi tekrar gidicem
Sağol balımHadi hayırlısı olsun canım. Ilaç ne verdiler
Klomen haricinde aynı ilaçlarımız.senin gonal f dozu yüksek sadece. Cetrotide çatlamayı önlüyorSağol balımAllah razı olsun bide cetrotide mi ne o da var o pazartesi günü goturcem o zaman başlancak
Ama Ovittirelle de var en sonundaymis sanırımKlomen haricinde aynı ilaçlarımız.senin gonal f dozu yüksek sadece. Cetrotide çatlamayı önlüyor
O fix zatenAma Ovittirelle de var en sonundaymis sanırımhayırlısı kuzum hepimizin hakkında sendende güzel haberler bekliyorum
Çok sıkıntım var ya son 1-2 haftada aşırı arttı. Kuruma dediğin susuzluk nem dediğin su fazlalığı mı?direk şu mizaçta olur diyemeyiz canım ama eklem ağrıları, romatizma, kulunç, tutulma vb ağrılar vücutta nem artmasından dolayı oluyor. İslelet ağrıları, kronik vücut ağrıları, bacaklarda ağrılar vücutta kurumadan dolayı oluyor. Doğalmarkam.com dan borlu dvitamini aldım ben. Büyük ölçüde ağrılarım geçti. İnanılmaz bel ve sırt ağrım vardı. İnşallah kutu bitince daha iyi olur diye umuyorum. Benim ağrılarım kurumadan dolayı oluyor. Az su içiyorum çok fazla çay kahve tüketiyorum. Sebebini bile bile vazgeçemiyorum
Çok az ya biraz et olur bende de xO fix zatenkilo da yapıyor nemussuz
Ne demek bi deri bi kemikÇok az ya biraz et olur bende de xgörsen bir deri bı kemik ben
Yapıyor negom bende de olur kist ara ara genelde kanamayı artırıyor. Gittiğim bi doktor kanamayanı kanatmak kolay durdurmak daha zor demiştiHadi inşallah bir çözüm olur. Miyom çok kanama yapar da kist de mi yapıyormuş bende hep oluyor kist
İlaçlar kilo yapıyorya bende var ziyadesiyle diyorumNe demek bi deri bi kemik
Ceyizimde vardı annem yapmisti hala kullanıyorumPike takımı
Çok severim valla ,Pike takımı
Haaİlaçlar kilo yapıyorya bende var ziyadesiyle diyorumbonusum
Tuzlamam da bende burda minik minik yiyorumbTövbeler olsun bir erik yiyorum tuzlayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?