Ahaaaa komser yardımcısıda burdaKizlaaaaar
Ahhhhha gece gece totosu kesilecek şanslı kişiAhaaaa komser yardımcısıda burda
Benide görmüyosan git göz doktorunaUlen bu saatte de Bi allahın kulu olmaz ki
Günlük işlerimi yapmışım kvde zümrüt yüzüğümle garsonluk yapmışım akşam mutfağımda toplu benim toto bu geceden yırtı benceAhhhhha gece gece totosu kesilecek şanslı kişi
Göz görmese de kalpte yer verilir bazısınaBenide görmüyosan git göz doktoruna
Offff ne biçim yuvarladım topu ağlaraGöz görmese de kalpte yer verilir bazısına
Çok güldüğü biliyorumOffff ne biçim yuvarladım topu ağlara
İcat çıkarma yatirimGündüz bulamadığım 2 badişkoyu gece buldum
Ben nirdeyimGöz görmese de kalpte yer verilir bazısına
Nego sirenleri bize yutturacak midemize çalacak en son. Kıyma bize negooooooooo
mizac ilmini merak edip bir kac video izledim ama hala mizacimi anlamadim ...ucretli bakanlar varmis ama onlarda netlestiremeyebiliyorlarmis :))direk şu mizaçta olur diyemeyiz canım ama eklem ağrıları, romatizma, kulunç, tutulma vb ağrılar vücutta nem artmasından dolayı oluyor. İslelet ağrıları, kronik vücut ağrıları, bacaklarda ağrılar vücutta kurumadan dolayı oluyor. Doğalmarkam.com dan borlu dvitamini aldım ben. Büyük ölçüde ağrılarım geçti. İnanılmaz bel ve sırt ağrım vardı. İnşallah kutu bitince daha iyi olur diye umuyorum. Benim ağrılarım kurumadan dolayı oluyor. Az su içiyorum çok fazla çay kahve tüketiyorum. Sebebini bile bile vazgeçemiyorum
Ana gündüz yok gece de yok ne zaman varsınız ulaİcat çıkarma yatirim
Kıymalı yımırta hoştır aklıma geldi birdenNego sirenleri bize yutturacak midemize çalacak en son. Kıyma bize negooooooooo
Efoooooo espri açıklatan kanser sebebi arkadaşlarım gibi davranma kofik efoBen nirdeyim
Ana günzü yok gece de yok ne zaman varsınız ula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?