Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı benim oğlum da öyle. Gece mümkün değil tuvalete gitmeyi kabul etmiyor. Bile bile yatağa yapıyor. Zaten 18. ayında bez takmak istemiyorum diye başladı her şey. 3 yaşa kadar nerdeyse yerlere halılara yaptı. Hem çok zor öğrendi hem inadından bez de bağlamadı. Gece uyuyunca gizli gizli bağlardım bu sefer altı pişene kadar o bezi çıkarttırmazdı. Zar zor çıkarırdım saatlerce ağlardı. Yeni bez bağlatmazdı. Çok değişik benim en küçük. 3,5 olacak şimdi hala bile bile yatağa yapıyor. İlgi bekliyor desem zaten en çok onla oynuyoruz. Onunla ilgileniyoruz. Kaç çocuğun olursa olsun hepsi farklı oluyor valla. İnşallah seninki çabuk öğrenir benim de içimi dökesim varmış

Sağol efserim
Ya gündüz pek sıkıntı yaşamıyorum söylüyor. Gece uykuda da yapmıyor ama hani uykuyla uyanıklık arası bi şey oluyor ya o zaman yapıyor işte. İlk ağlayıp yanına çağırdığında diyorum hadi bi tuvalete gidip gelelim diye yok mümkün değil kabul etmedi 2 gecedir yapıyor altına.

Günaydın canlar
Fesleğenim geçmiş olsun cnm
Bende 8 den beri ayaktayım
Kahvaltı hazır ev ahalisini bekliyorum
Hava güzel nevresimleri düşünüyorum bakalim
Bı de taze fasulye sanırım bilmiyorum
Sağol canım

Hacamat.

Ben haziran ayında yaptıracağım.
Bağışıklık, stres ve ağrılar için.
Bu 3. Yaptırışım olacak. Yılda bir defa yaptıriyorum.
Ben de Haziran'da yaptırmayı düşünüyordum , şifa olur inşallah. Ben de defalarca yaptırdım ama bu yıl ihmal etmiştim. Hem kendime hem bebeğime yaptıracagim nasipse

Ben de Haziran'da yaptırmayı düşünüyordum , şifa olur inşallah. Ben de defalarca yaptırdım ama bu yıl ihmal etmiştim. Hem kendime hem bebeğime yaptıracagim nasipse
Çocuklar için ben de düşünüyorum ama biraz cesur olmaya ihtiyacım var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…