Ne aşısı?Gece uyuyamadım fazla bir de kolum ağrıyor aşıdan
Tetanoz canımNe aşısı?
Dikkat et kendineBoğazım gıdık gıcık bişey hapşuu hapşuu grip geliyor sanki
Hoşgeldin
Geçmiş olsunTetanoz canım
Aynı benim oğlum da öyle. Gece mümkün değil tuvalete gitmeyi kabul etmiyor. Bile bile yatağa yapıyor. Zaten 18. ayında bez takmak istemiyorum diye başladı her şey. 3 yaşa kadar nerdeyse yerlere halılara yaptı. Hem çok zor öğrendi hem inadından bez de bağlamadı. Gece uyuyunca gizli gizli bağlardım bu sefer altı pişene kadar o bezi çıkarttırmazdı. Zar zor çıkarırdım saatlerce ağlardı. Yeni bez bağlatmazdı. Çok değişik benim en küçük. 3,5 olacak şimdi hala bile bile yatağa yapıyor. İlgi bekliyor desem zaten en çok onla oynuyoruz. Onunla ilgileniyoruz. Kaç çocuğun olursa olsun hepsi farklı oluyor valla. İnşallah seninki çabuk öğrenir benim de içimi dökesim varmışKızlar bi şey sorucam şimdi oğlum gece uyanmazsa çiş yapmıyor ama eğer uyanırsa geri dalana kadar o arada yapıyor. Uyandığı zaman tuvalete gitmek istemiyor ikna edemedim bi türlü çok ağladı onu nasıl ikna edebilirim. Şimdi yine komple üst baş değiştik
Sağol efserimGeçmiş olsun
Ya gündüz pek sıkıntı yaşamıyorum söylüyor. Gece uykuda da yapmıyor ama hani uykuyla uyanıklık arası bi şey oluyor ya o zaman yapıyor işte. İlk ağlayıp yanına çağırdığında diyorum hadi bi tuvalete gidip gelelim diye yok mümkün değil kabul etmedi 2 gecedir yapıyor altına.Aynı benim oğlum da öyle. Gece mümkün değil tuvalete gitmeyi kabul etmiyor. Bile bile yatağa yapıyor. Zaten 18. ayında bez takmak istemiyorum diye başladı her şey. 3 yaşa kadar nerdeyse yerlere halılara yaptı. Hem çok zor öğrendi hem inadından bez de bağlamadı. Gece uyuyunca gizli gizli bağlardım bu sefer altı pişene kadar o bezi çıkarttırmazdı. Zar zor çıkarırdım saatlerce ağlardı. Yeni bez bağlatmazdı. Çok değişik benim en küçük. 3,5 olacak şimdi hala bile bile yatağa yapıyor. İlgi bekliyor desem zaten en çok onla oynuyoruz. Onunla ilgileniyoruz. Kaç çocuğun olursa olsun hepsi farklı oluyor valla. İnşallah seninki çabuk öğrenir benim de içimi dökesim varmış
Nasılsın teyocanımGünaydın kızlar
Hamd olsun canım iyiyim şükür, sen nasılsınNasılsın teyocanım
İyiyim şükür canımHamd olsun canım iyiyim şükür, sen nasılsın
Sağol canımGünaydın canlar
Fesleğenim geçmiş olsun cnm
Bende 8 den beri ayaktayım
Kahvaltı hazır ev ahalisini bekliyorum
Hava güzel nevresimleri düşünüyorum bakalim
Bı de taze fasulye sanırım bilmiyorum
Ben de Haziran'da yaptırmayı düşünüyordum , şifa olur inşallah. Ben de defalarca yaptırdım ama bu yıl ihmal etmiştim. Hem kendime hem bebeğime yaptıracagim nasipseHacamat.
Ben haziran ayında yaptıracağım.
Bağışıklık, stres ve ağrılar için.
Bu 3. Yaptırışım olacak. Yılda bir defa yaptıriyorum.
Çocuklar için ben de düşünüyorum ama biraz cesur olmaya ihtiyacım var sanırımBen de Haziran'da yaptırmayı düşünüyordum , şifa olur inşallah. Ben de defalarca yaptırdım ama bu yıl ihmal etmiştim. Hem kendime hem bebeğime yaptıracagim nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?