Düzenli Evimiz & Hayatımız

En sevdiğim eş kişilerini evde çalıştırmak
Ben de eve gidince cam silme aktivitesinde bulunacağım kendisiyle

Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Nevreism asıldı
2 seferlik daha nevresim var bitince onları Atıcam
Kuruyan nevresimleri yerleştirdim
Teneffus Zili Nego
Kolay gelsin badim.Ben de inanılmaz bi halsizlik var ellerimde ve ayaklarında güçsüzlük var resmen zorla iş yapıyorum. Beni bi tek vitamin kan iğneleri toparlar bu gidişle.Evde vitamin var onları içicem düzenli ins.iyi gelir. Kahvalti hazırladım kendime onları toparladım.Yatakları toparladım ve bebişi yıkadım uyutuyorum.Yapabilirsem fırını temizlemek istiyorum heigenic köpük temizleyici aldım denemek istiyorum.

Geçmiş olsun Badim bende ayda 1 b12 iğnesi oluyorum 3 ay kaldı ama hamile kalırsam onları da yaptiramixam 2 kutu iğne bitti bu ayda bir di iyi geldi diyebilrim aman ihmal etme sakın
Son çarşafları Atıcam şimdi
Astiklarim kurumuştur
Ensevdigim hava aşırı sıcak hava
Sonrasında renkli çamaşır var 2 sefer ya da 1 seferlik onları da hallettim mi benden iyisi yok

Ben de hafta sonu eşim il dışında olacak arkadaşlarımı çağırdım bekar olanlar kalacak diğerleri yatmaya gidecek temizlik hazırlık yapıyorum görünmezsem merak etmeyin bi yerlerde ölümüne yemek yiyorumdur

En sevdiğim eş kişilerini evde çalıştırmak
Ben de eve gidince cam silme aktivitesinde bulunacağım kendisiyle
Ah canım çok iyi niyetlisin o evde yatmak için alıyor izni
Çocukları götür getir yapıyor yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…