Geliyorum beşindenHadi ben ev süpürmeye
Geliyorum dedim başlayamadım oğlanım dolabını boşalttım rafları sildim yerleştirdim hızlıcaGeliyorum beşinden
Evine girerken karşılasın seniBenden önce evime gitsin alayım da
AhahahahTaaam affediyorum
Ablamda 2 makine varmış meger anlatırım bir günAblan makinesini mi getirdi
Sağol negomGeçmiş olsun canım
Evet 3 dozu oldum. Yaptırmayacaktım aslında ama yaptırmam gerektiBunu yeni gördüm negonun alıntısında son doz falan mı oldun sen aşırı ağrı yapıyo o tetanoz
Negocum kablolu mu seninki?Evine girerken karşılasın seni
Ne kadar pahalanmış ben yanında parfüm hediyelisini 162 tlye almışım abovvvİkinci ürüne yüzde 10 indirim devam ediyorDiscover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız - Fiyatı, Yorumları
Discover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet canım hepsi kabloluNegocum kablolu mu seninki?
Evet aynenNe kadar pahalanmış ben yanında parfüm hediyelisini 162 tlye almışım abovvv
Evde 2 tane iğnem var aile hekimimize danışıp yaptırmak istiyorum onlar bayağ iyi geliyordu.Geçmiş olsun Badim bende ayda 1 b12 iğnesi oluyorum 3 ay kaldı ama hamile kalırsam onları da yaptiramixam 2 kutu iğne bitti bu ayda bir di iyi geldi diyebilrim aman ihmal etme sakın
Son çarşafları Atıcam şimdi
Astiklarim kurumuştur
Ensevdigim hava aşırı sıcak hava
Sonrasında renkli çamaşır var 2 sefer ya da 1 seferlik onları da hallettim mi benden iyisi yok
İnşallahiyi gelir cnm ama tahlil yaptırıp doktor tavsiyesi ile alsan daha iyi olur sanki benim aile hekimim başlatmıştıEvde 2 tane iğnem var aile hekimimize danışıp yaptırmak istiyorum onlar bayağ iyi geliyordu.
Doğumdan sonra tahlil vermiştim canım çok olmadı vermek istemiyorum bu yüzden.3 ay olmuştur benim kızın süt alerjisi vardı diyet yapmak zorunda kalmıştım. Ardından ramazan ayı geldi emzirirken oruç da tuttum.Bayramında bitişiyle anladım çok etkilendiğimi. Vede hiç el atacak yardım edecek kimsem yok.Allah büyük inş.toparlanırım. Kv üst katımda annemde 2 sokak ötede.İnşallahiyi gelir cnm ama tahlil yaptırıp doktor tavsiyesi ile alsan daha iyi olur sanki benim aile hekimim başlatmıştı
Anladım canım ama B12 yarar insallh diğer takviyerlde Allah yardımcın olsun kuzucumDoğumdan sonra tahlil vermiştim canım çok olmadı vermek istemiyorum bu yüzden.3 ay olmuştur benim kızın süt alerjisi vardı diyet yapmak zorunda kalmıştım. Ardından ramazan ayı geldi emzirirken oruç da tuttum.Bayramında bitişiyle anladım çok etkilendiğimi. Vede hiç el atacak yardım edecek kimsem yok.Allah büyük inş.toparlanırım. Kv üst katımda annemde 2 sokak ötede.Gerçi kv dırdır etmeyip benden uzak kalsın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?