Aman yok ben almayım
Gel canimNevresimleri değil benim şu köşeye bi yere assan güneş de var oh kemiklerim az ısınır
Ohhh sefan olsunBen de hafta sonu eşim il dışında olacak arkadaşlarımı çağırdım bekar olanlar kalacak diğerleri yatmaya gidecek temizlik hazırlık yapıyorum görünmezsem merak etmeyin bi yerlerde ölümüne yemek yiyorumdur
Burnum tıkalı kuru deli ediyor kaç gündürDüzelemedin mi
Niye ağladınGece çok yanıyodu biraz çocuklara söylendim birazda ağlamıştım ondan heralde sabah daha iyiydi.
Grip gibi vucudum ağrıyor ama burnumda bişey yok. Sirkeli ballı su yapim yine
Canım senin makinan mı küçük neden parça parça yıkıyorsun?Son misaifir çarşafı bitmek üzere onu da asicam bir posta da yan tarafa asilcak yere renkli çamaşır yikancak asilcak
Bugünlük paydosyemeğe kadar yani
Kuruyan nevresimleri yerleştirdim
Bunlar da kurudyss geçiricem yerleştircem öyle
,Teneffus Zili Nego
Ne zamandır çekiyordu benimAl işte canım çekti
Nereden ne kadara aldın canım?Ne zamandır çekiyordu benimparaya kıyıp aldım sonunda
Evet cnm ,4 kg eski makineCanım senin makinan mı küçük neden parça parça yıkıyorsun?
Trendyol dan aldım, geçen sene yarı fiyatınaydıNereden ne kadara aldın canım?
Nereden ne kadara aldın canım?
Benden önce evime gitsin alayım daİkinci ürüne yüzde 10 indirim devam ediyorDiscover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız - Fiyatı, Yorumları
Discover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ablamda var bişey baya hoştu buda güzelmiş aklıma giriyorsunİkinci ürüne yüzde 10 indirim devam ediyorDiscover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız - Fiyatı, Yorumları
Discover Sihirli Küre Hava Temizleme Makinesi Işıksız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?