Seni seçtiğim gün kork bendenBen hevesli gibi görünmim ağırdan satayım kendimi dedim
Enişteee enişteeeeeAh canım çok iyi niyetlisin o evde yatmak için alıyor izni
Çocukları götür getir yapıyor yeter bana
Çok geziyorsun ondan az evde durda iş yap geçerEve geldikten sonra dinlenim dedim biraz atıştırdım buraya yazdım başıma bi ağrı girdi duramadım yattım.
Az uyudum geçmedi oğlandan bi arveles istedim başıma yastık kapadım ışık öyle rahatsız etti ki birazda öyle yattım çocuklar gelene kadar.
Onlara kalktım işte kafam hala uyuşuk.
Odaları süpürdüm
Mercimek çorbası kabak dolması yaptım.
Yedik içtik mutfağı topladım
Bi ocak kaldı.
Taaam affediyorumDümdük beğene begene geldim ekran bozuk canım çıkıyorsonra okumak zor geliyor idare edin telefon alıncaya kadar
Güleyim mi üzüleyim mi şimdiDaha yeni oturdum kızımı uyutmaya diye o da uyumuyor. Dün dondurma yedi hastalandı hıyar huysuz Nalet aksi
Ablan makinesini mi getirdiBen bugün hiç oturmadım hiççç
Msafrm vardı ona çocugu iteledm
Yatakları topladım
Evi topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
Evi süpürdüm
Sonra balkonda saksı ççek falan ugraştım
Çöpleri attım
Balkonu yıkadım epey pisti toprak falan
Küçpk L Koltugu yıkadım anammmmm ne su çıktı ondan kurusun bir daha yıkıcam
1 makine çamaşır yıkadım astım
1 maklne daha yıkanıyor
Msafirim gittikten sonra evi bir daha topladım mutfagı da bulaşık makinesini çalıştırdım
Evi süpürdüm
Daha yeni oturdum kızımı uyutmaya diye o da uyumuyor. Dün dondurma yedi hastalandı hıyar huysuz Nalet aksi
Düzelemedin miGeçmişi okuyayım hiç tadım da yok
Hızlı başlamışsın devamını bekliyorumHosbuldum
Buraya yazdıktan sonra hemen kalktim çamaşır atmistim o bitmis onu astım yenisini attim odaları toparladım yemek yemistik duruyordu bulaşık makinesini boşaltıp mutfağı topladım oğlanı yatırdım 3 sepet çamaşır katladim ama yerlestiremedim arada bide maskee yaptim kendime
Nerelerdesin bonus görünmedin bugün
E taşınıyordun sen temizlik niye yaptınBugün sadece çocukları yıkayabildim.çok yorgunum. Yarın izin aldım. Evde işim çok onları yapcem badişkolar @Selizay @Limonsuzzcay
Planımda yatakları havalandırıp kaldırmak var. Çocukların dolabını düzenlemek var.
Mutfağı kırkladım sizin haberiniz olmadı. Yorgunluktan yazamadım. Tüm dolapları sildim. İçlerini yeniden düzenledim. Buzdolabını söküp temizleyip taktım. Perdeleri yıkayıp taktım. Tüm yiyecekleri düzenledim. Sandalyeyi masaları sildim.
Annemler gelecek. Gelince evi temiz görsün de burda temizlik yapmaya kalkmasın diye uğraşıyorum.
Geçmiş olsun canımKavuştum yavruma. Geldikten sonra inmedi üstümdensürekli öpücükler sarılmalar. Anca uyuttum bakıyorum Tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyor şu an
Sen nasıl oldun
Maşallah maşallahHayırlı akşamlar kızlar
Bugün neler yaptım
Kahvaltı hazırlandı
Sofra toplandı
Ev havalandırildi
Yataklar toplandi
Bulasik makinasi boşaltıldı
Kirli Bulaşıkları makinaya dizildi elde yikanacaklar yıkandı
Ocak, ocak gözleri, tezgah temizlendi
Mutfakta erzak dolabı düzenlendi
Bütün eve ayrıntılı süpürge çekildi
Markete çıktım
Yerler silindi
Yatak odasındaki eksikler düzenlendi
Çamaşır katlanmisti yerleştirildi ödevNego
Çekmeceler silindi
Makyaj bölümü düzenlendi
Oturma odasının tozu alındı
Girişteki hali makinada yıkandı serildi
Akşam yemeği hazırlandı
Bulaşıklar makinaya dizildi elde yikanacaklar yıkandı
Çay hazırlandı
Banyo mutfak çöpleri atıldı
Wc domestosla yikandi
Bebwgi uyutuyorum
Çay sofrasını da toplayıp uyuyacam artık çok yorgunum yarında çok iş var.
Badimm @mimesis sen neler yaptın?
Nasıl oldu boğazın?Yazamadım ama
Ocağı tezgahı sildim
Dolap kapaklarını davlumbazı fırını buzdolabını falan sırayla yeni bezle sildim.
Boğazım çok ağrıyor
Kavuştum yavruma. Geldikten sonra inmedi üstümdensürekli öpücükler sarılmalar. Anca uyuttum bakıyorum Tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyor şu an
Sen nasıl oldun
Tam uyanmadan kucakla yaptırt ,bir dene bakalım.Kızlar bi şey sorucam şimdi oğlum gece uyanmazsa çiş yapmıyor ama eğer uyanırsa geri dalana kadar o arada yapıyor. Uyandığı zaman tuvalete gitmek istemiyor ikna edemedim bi türlü çok ağladı onu nasıl ikna edebilirim. Şimdi yine komple üst baş değiştik
Maşallah maşallahNeler neler yapmışsın bugün. Ellerine sağlık.okudukça motive oldum. :) Ben ise;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Duş aldım,
Kızımı yıkadım,
Banyoyu toplayıp yerini sildim,
Banyo paspasları yıkandı,
Banyo çöpünü boşalttım,
El havlularını değiştirdim,
Sokak terliklerini makinada yıkadım,
Tek kişilik yorgan yıkandı,
İki makina çamaşır yıkandı,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Sepette bekleyen bütün çamaşırları katlayıp yerleştirdim,
Nevresimleri koyduğum dolabı düzenledim,
Yemekten sonra mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Salon toplu, mutfak toplu. Kızın odası darmadağın ama yarın yine dağılacak diye ellemedim.
Gece çok yanıyodu biraz çocuklara söylendim birazda ağlamıştım ondan heralde sabah daha iyiydi.Nasıl oldu boğazın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?