Cok sevindim arkadaşımHadi inşallah kurban olduğum Allah im sana da en hayırlı sağlıklı olanından iyi ki Allah im seni bana vermiş diyeceğin bir evlat versin. 2 de olabilir.
Allah im gönlüne göre versin canım arkadaşım.
Yaa kuzum Allah şifa versin.Sabaha doğru saat 5 e yakın yine ateşi cok yükselmişti dolven verdik .
Şimdi ateşi düşmüş bakalım.
İnşallah bugün tamamen düşük seyreder.
Ama dün 3 saate bir hep 38 - 38.6 aralarında seyretti .( koltuk altı)
Inliyordu kasiliyordu biraz.
Maşallah canım çok sevindim gözünüz aydın güzel ilerliyor süreç.Allah ım tamamına erdirip kucağını sağlıklı sıhhatli salih evlatlarla doldursun inş.Günaydın kızlar
Aradım hastaneyi
6 yumurta toplanmış
4 u dollenmis
2sine islrm yapılmamış
Pazartesi günü transfere cagiriyolar
En uygun olanı transfer edilcekmis çok mutluyum
Hayır canım hiç böyle birşey öneren olmadı.Peki gölge bu nasıl bi iğne öğrenebilir misin yada hatırlıyor musun? Aile hekimimize danışırım yada bi dr.a.Ama kardeşin gibi hemen boğazı şişiyorCanım benim küçük kardeşim de böyle sık sık hasta oluyordu çocukken hemen boğazları şişiyordu. 21 günde bir bi iğne vuruluyordu. Doktor öyle bi şey önermedi mi
Amin canim amin. İnşallahMaşallah canım çok sevindim gözünüz aydın güzel ilerliyor süreç.Allah ım tamamına erdirip kucağını sağlıklı sıhhatli salih evlatlarla doldursun inş.❤❤
iyi öğlenler ☺ Sen nasılsın peki süreç nasıl gidiyor?Iyi öğlenler canlar
Hamd olsun canım. Perşembe dayanamadım kan verdim, maalesef ona göre negatif. Çarşambaya kadar değişiklik olacağını sanmıyorum canım. 2 gün çok üzüldüm, çok ağladım, akşamdan beri iyiyim şüküriyi öğlenler ☺ Sen nasılsın peki süreç nasıl gidiyor?Umarım sorarak seni sıkmıyorumdur sorulmasını istemiyorsan lütfen belirt canım hiç yanlış anlamam☺ Soracağım bikaç gündür aklıma geliyor ama sıkmak istemedim.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar, midem çok kötü sabaha kadar kıvrandım. Ya yediğim bir şey ya da şu ishal kusma salgınıinşallah iyi olurum hiç tadım yok dua edin
Canım penadur mu ne öyle bi şeydi adı. Penesilin içerikliydi sanırım. Sağlık ocağı falan vurmuyordu hastanede yaptırıyordukHayır canım hiç böyle birşey öneren olmadı.Peki gölge bu nasıl bi iğne öğrenebilir misin yada hatırlıyor musun? Aile hekimimize danışırım yada bi dr.a.Ama kardeşin gibi hemen boğazı şişiyorTam sıcak gelmeden yarım kol giydiremiyorum rahat rahat dondurma falan yiyemiyor hasta olur korkusu oluyor.
Hasta olacağını bile bile üzerine düşmemeye çalışıyoruz soğuk su.Az biraz dondurma falan kısıtlamıyorum bünyesi alışsın diye.Yok ama alakası yok çocuğun yapısı bu.
Geçmiş olsun yavruya
SağolunGeçmiş olsun canım
İlkini yaptım2 haziran ödevi
Takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek.
Duvarda ki saatlerin tozunu almak.
Kapı kulplarını silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
AminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzel kadınlar
Allah ettiğimiz duaları hayırlı ise kabul etsin, değilse de hayra çevirsin, hayırlı olana gönlümüzü razı etsin.
Eki Görüntüle 3077873
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
İkinciyi aldım3 haziran ödevi
Nevresim değiştirmek.
Pencere önlerini iç dış silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
Nasıl geçti piknik
İyi çok şükürGeçmiş olsun canım şimdi nasıl
Geçmiş olsunGünaydın kızlar, midem çok kötü sabaha kadar kıvrandım. Ya yediğim bir şey ya da şu ishal kusma salgınıinşallah iyi olurum hiç tadım yok dua edin
hep uzak olsunlar insallahGünaydın sinir bozucu insanların bizden uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3078465
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
@Nikinik
Kendimle ilgili olduğunu nereden çıkardın?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şimdi nasılsın?Günaydın kızlar, midem çok kötü sabaha kadar kıvrandım. Ya yediğim bir şey ya da şu ishal kusma salgınıinşallah iyi olurum hiç tadım yok dua edin
Hadi inşaAllah süreç olumlu ilerler.Günaydın kızlar
Aradım hastaneyi
6 yumurta toplanmış
4 u dollenmis
2sine islrm yapılmamış
Pazartesi günü transfere cagiriyolar
En uygun olanı transfer edilcekmis çok mutluyum
Dur bakalım canım 8 inde demiştin erken vermişsin. Allah büyükHamd olsun canım. Perşembe dayanamadım kan verdim, maalesef ona göre negatif. Çarşambaya kadar değişiklik olacağını sanmıyorum canım. 2 gün çok üzüldüm, çok ağladım, akşamdan beri iyiyim şükür
Sağol canım, uyumuşum. Daha iyi veya daha kötü değil aynı. İnşallah iyi olurumGeçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?