- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
waw olmuş süper görünüyor mutlaka deneyeceğim.Teneffus Zili icat çıkardın gece gece ben sütü köpürtüp karıştırmadan direk döktüm o yüzden dibine çökmüş duruyo kahve. Pipetle içerken karıştırıcim
Olabilir ama ben sanmıyorum canım senin oğlan nasıl oldu peki?Bu toz bulutu mu etkiledi acaba cocuklarimiziTeneffus Zili
Günaydın daGünaydın sinir bozucu insanların bizden uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3078465
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
The
Nikinik
GünaydınGünaydın sinir bozucu insanların bizden uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3078465
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
i p e k
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
@Minik Meleklerim
The
Nikinik
Sağol.Teneffus Zili geçmiş olsun yavruya. İnşallah şimdi daha iyidir.
Çok geçmiş olsun canım. Yediklerine dikkat etGünaydın kızlar, midem çok kötü sabaha kadar kıvrandım. Ya yediğim bir şey ya da şu ishal kusma salgınıinşallah iyi olurum hiç tadım yok dua edin
Sabaha doğru saat 5 e yakın yine ateşi cok yükselmişti dolven verdik .Olabilir ama ben sanmıyorum canım senin oğlan nasıl oldu peki?
Canım benim küçük kardeşim de böyle sık sık hasta oluyordu çocukken hemen boğazları şişiyordu. 21 günde bir bi iğne vuruluyordu. Doktor öyle bi şey önermedi miOğlan cayır cayır yanıyordu kızlar üzerini soydum sirkeli su yaptım alnına koydum karnına koydum.Yok düşmedi tekrar ateş düşürücü verdim dayanamıyordu.
İlaçsız deneyelim dedik ama olmuyor.Uykuya daldı şimdi yanımda koltukta ter attı bayağ.
Hadi inşallah kurban olduğum Allah im sana da en hayırlı sağlıklı olanından iyi ki Allah im seni bana vermiş diyeceğin bir evlat versin. 2 de olabilir.Günaydın kızlar
Aradım hastaneyi
6 yumurta toplanmış
4 u dollenmis
2sine islrm yapılmamış
Pazartesi günü transfere cagiriyolar
En uygun olanı transfer edilcekmis çok mutluyum
Günaydın canım benim geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın kızlar, midem çok kötü sabaha kadar kıvrandım. Ya yediğim bir şey ya da şu ishal kusma salgınıinşallah iyi olurum hiç tadım yok dua edin
Yaaaa nurum çok teşekkür ederim inşallahHadi inşallah kurban olduğum Allah im sana da en hayırlı sağlıklı olanından iyi ki Allah im seni bana vermiş diyeceğin bir evlat versin. 2 de olabilir.
Allah im gönlüne göre versin canım arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?