Aminnnn sağol canım senindeRabbim gönlüne göre güzellikler versin negocum
İnstagram fenomen sayfalarına döndü bizim konuBende duydum hep sonra kızlar da memnun olduklarını yazınca alayım dedim
Ona verilen parayla et alır yerim yazık yazıkİç kız iç içen öldüde içmeyen ölmedi mi
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar oğlum hasta oluyor galiba akşam birden burnu akmaya başladı :/
Ev kırıntı olmuyor Allah'tan parka taşıyorum her şeyi kahvaltı ara öğün öğle yemeğiAllah yardımcımız olsun tatilde
Bizde parktayız artık het gün bakalım
Yok benim yine oluyor 6 da kalkıyorlar parkta 2 saat anca duruyoruzEv kırıntı olmuyor Allah'tan parka taşıyorum her şeyi kahvaltı ara öğün öğle yemeğibi akşam evdeyiz
Çok geçmiş olsun suya tut bol bol önce. O an canımdan önemli mi deseydin ne derdi? İçine atıp ağlamaktansa söyleseydin duygularınıKızlar ya sabah anneme geldim, o an doldurduğum çayı boylu boyunca bacağıma döktüm. Yandım resmen, bacağım kıpkırmızı şu an. Ay annem direk söylenmeye başladı ve gitti kova getirdi temizlemeye. Ne bir acıdı mi dedi ne bir şey yapalım falan yok. Öyle içime dokundu ki anlatamam. Yeri temizledikten sonra diyor buz koy diye. Canımın yanması falan değil de şu olaya gözlerim doldu ağladim gizlice.
Annem hep böyleydi de evlendikten sonra pek zaman gecirmedigimiz için unutmuşum Nego. Şimdi gerçek halini tekrar hatırladımÇok geçmiş olsun suya tut bol bol önce. O an canımdan önemli mi deseydin ne derdi? İçine atıp ağlamaktansa söyleseydin duygularınıne diyeyim bilemedim bazı insanlar maalesef böyle
Sağol negocumGeçmiş olsun canım
Allah bağışlasınEvet canım. Büyüdüler baya en küçük 3,5 yaşında. Senin diğerleri kaç yaşında
He kız link atalım bari azıcık kazancımız olurİnstagram fenomen sayfalarına döndü bizim konubir ürüne iyi denilince hepimiz alıyoruz
Naptım yaaaNabıyon nan
Heeee nolmuş kız ne dedim sanki alt tarafı tavsiyehayırlı arkadaş
Heeee nolmuş kız ne dedim sanki alt tarafı tavsiye
Tavsiye yaanolcak yav nikotin severler az değil galiba aramızda
Tavsiye yaanasıl bez için tavsiyelerd2 buluyoruz bende bötle bişey yapayım dedim
Neden bacım neden ilk defa duydum boyadan önce toz alınsın duvarların. Zaten boyanacak.peki tamam
o zaman bana da tavsiye ver simdi:)
boyadan önce duvarlarin tozunu alalım dedik. duvarları bi moplayacak hayırlı kocam. sence sadece su yeter mi. yoksa biseyler katalım mi
Neden bacım neden ilk defa duydum boyadan önce toz alınsın duvarların. Zaten boyanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?