Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev kırıntı olmuyor Allah'tan parka taşıyorum her şeyi kahvaltı ara öğün öğle yemeği bi akşam evdeyiz
Yok benim yine oluyor 6 da kalkıyorlar parkta 2 saat anca duruyoruz bahçeye de iniyorlar.
Ev yakın mı parka? Tuvalet işini napıyorsun ilk aklıma gelen bu

Kızlar ya sabah anneme geldim, o an doldurduğum çayı boylu boyunca bacağıma döktüm. Yandım resmen, bacağım kıpkırmızı şu an. Ay annem direk söylenmeye başladı ve gitti kova getirdi temizlemeye. Ne bir acıdı mi dedi ne bir şey yapalım falan yok. Öyle içime dokundu ki anlatamam. Yeri temizledikten sonra diyor buz koy diye. Canımın yanması falan değil de şu olaya gözlerim doldu ağladim gizlice.

Çok geçmiş olsun suya tut bol bol önce. O an canımdan önemli mi deseydin ne derdi? İçine atıp ağlamaktansa söyleseydin duygularını ne diyeyim bilemedim bazı insanlar maalesef böyle

Çok geçmiş olsun suya tut bol bol önce. O an canımdan önemli mi deseydin ne derdi? İçine atıp ağlamaktansa söyleseydin duygularını ne diyeyim bilemedim bazı insanlar maalesef böyle
Annem hep böyleydi de evlendikten sonra pek zaman gecirmedigimiz için unutmuşum Nego. Şimdi gerçek halini tekrar hatırladım

Tavsiye yaa nasıl bez için tavsiyelerd2 buluyoruz bende bötle bişey yapayım dedim

peki tamam
o zaman bana da tavsiye ver simdi:)
boyadan önce duvarlarin tozunu alalım dedik. duvarları bi moplayacak hayırlı kocam. sence sadece su yeter mi. yoksa biseyler katalım mi

peki tamam
o zaman bana da tavsiye ver simdi:)
boyadan önce duvarlarin tozunu alalım dedik. duvarları bi moplayacak hayırlı kocam. sence sadece su yeter mi. yoksa biseyler katalım mi
Neden bacım neden ilk defa duydum boyadan önce toz alınsın duvarların. Zaten boyanacak.

Neden bacım neden ilk defa duydum boyadan önce toz alınsın duvarların. Zaten boyanacak.

işimizi azaltır daha temiz olur gibi geldi
bide yan tarafamiz yıkıldı inşaat var. acayip toz oluyo her yer.
şimdi ben duvara bakınca boyanın içinde bir tane toz görsem sinirlenirim

adam da yatacağına az çalışsın fena mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…