Ay Allah korusunnn bak ben bı ton soru sorucam bana kim cevap vericeekkk!Kızlar kötü geçiyor günlerim Rabbim feraha çıkarsın Allah ım canımı çocuklarımla beraber alsın istiyorum bu dünyadan artık bıkmış durumdayım.
Canım her şey bizler için birer imtihan bu dünyada. Belki şu an zorluklarla sıkıntılarla imtihan ediliyorsun. Sabret. Elinden geleni yapmaya çalış. Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallahKızlar kötü geçiyor günlerim Rabbim feraha çıkarsın Allah ım canımı çocuklarımla beraber alsın istiyorum bu dünyadan artık bıkmış durumdayım.
Kızlar kötü geçiyor günlerim Rabbim feraha çıkarsın Allah ım canımı çocuklarımla beraber alsın istiyorum bu dünyadan artık bıkmış durumdayım.
Kuzum olay ne bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır bende arka arkaya garip olaylarla sınanıyorum bazılarını paylaştım anlatmadığım şeylerde var 2 gündürde kv ile uğraşıyorum yaklaşması hayır değilmiş burda dalgasını geçttim akşamına öğrendim ne olduğunu bunları seninle dert yarıştırmak için yazmıyorum sadece örnek veriyorum.Kızlar kötü geçiyor günlerim Rabbim feraha çıkarsın Allah ım canımı çocuklarımla beraber alsın istiyorum bu dünyadan artık bıkmış durumdayım.
Öp beni
Pembe gönlüm sende negoooooooooGünaydınnnnEki Görüntüle 3086027
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Nikinik
Bdv de bir konuya canım çok sıkıldı tutuyorum kendimi jes anlıyor musunPembe gönlüm sende negooooooooo
Söyle bana canım sen sıkma canını ben kendimi tutmasam da olur negooooooooo konu ne negoooooooooBdv de bir konuya canım çok sıkıldı tutuyorum kendimi jes anlıyor musun
Tut tut boş ver sende yazmışsın zaten. Ne biçim insanlar ne biçim dünya amanSöyle bana canım sen sıkma canını ben kendimi tutmasam da olur negooooooooo konu ne negooooooooo
Şu yaşlı amca dimi gelin tam bir neyse boşverTut tut boş ver sende yazmışsın zaten. Ne biçim insanlar ne biçim dünya aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?