Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar kötü geçiyor günlerim Rabbim feraha çıkarsın Allah ım canımı çocuklarımla beraber alsın istiyorum bu dünyadan artık bıkmış durumdayım.
Ay Allah korusunnn bak ben bı ton soru sorucam bana kim cevap vericeekkk! Çocuklarla ilgili kalbim acıdı ayrıca böyle şeyler düşünmeyin. Karşılıklı biriyle oturup konuşun içinizi dökün. Kötüyü anmayın hiç, güzel günler öyle bir geliyor ki içiniz apaydınlık olur bir anda inanın buna ..

Kızlar kötü geçiyor günlerim Rabbim feraha çıkarsın Allah ım canımı çocuklarımla beraber alsın istiyorum bu dünyadan artık bıkmış durumdayım.
Canım her şey bizler için birer imtihan bu dünyada. Belki şu an zorluklarla sıkıntılarla imtihan ediliyorsun. Sabret. Elinden geleni yapmaya çalış. Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah

Teneffüs yapma canım deme öyle ne kadar sıkıntıda olsakta olalım hep denen şey nedir "Allah can sağlığı versin"

Çünkü ancak o zaman insan her şeyin ne kadar gereksiz olduğunu anlıyor.
Bıksakta çok yorulsakta nefes almaya devam ediyoruz. Sen inançlı bi insansın inancına sığınman gerektiğini biliyosun.
Kimbilir bu sınavın altında seni neler bekliyor.
Sen böyle kötü düşününce daha mı çabuk geçiyor? Geçmiyor değil mi?

Allah bir an önce ferahlık versin İnşirah oku kendine 33 Asr oku sabır sakinlik için

Kuzum olay ne bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır bende arka arkaya garip olaylarla sınanıyorum bazılarını paylaştım anlatmadığım şeylerde var 2 gündürde kv ile uğraşıyorum yaklaşması hayır değilmiş burda dalgasını geçttim akşamına öğrendim ne olduğunu bunları seninle dert yarıştırmak için yazmıyorum sadece örnek veriyorum.
Akşam eşimle konuştum eşim ne dedi biliyormusun "siz kadınlara rahatlık sıkıyor o kadar güzel şeyler varkken bir sıkıntınız yokken eşinizin size iyi kötü bir ekmek veriyor çoçuklarınız sağlıklı açta değil açıkta değilsiniz.
Anneme gelince çocuklarının hayırlı sağlıklı bak seni şu yaşında nereye gittse oraya götürmeye çalışıyor halini hatrını soruyor bir çok yaşlı gibi kapılara bakmıyosun bazı lükus sayılacak değerlere sahipsin bunun keyfini süreceğinize kendini anlamsız hırslarının peşindesiniz"dedi

Çok doğru değil mi? Belki o hırsla söyledi ama,biz kimiz bu kadar güzel şeyler varkken oturup huzur bozmayı planyanlarına uyup üzülüyoruz isyana giriyoruz onlar zaten üzmek için gelmiyor mu?onlar üzülsün o zaman üzülmeyecem de ellimdeki imkanlarla hayatın tadını çıkaramcam de bu hayatın tadını çıkar al çocuklarını parka Gezmeye pikniğe götür onlarla yürüyüş yap onlarla bir çiceği ncele Allahın varlığını hisset bir uğur böceğini bir karıncanın yem taşınıyışını göster Rabbim bak nasıl güzel şeyler yaratmış örneklerini ver sen onların ilk öğretmenisin üzüntüyü değil bir zorlukla nasıl başa çıkılır onu öğret,

İsyanına tövbe et Rabbim öğrenttin bende dersimi aldım deyip hayat yoluna devam et bir kulada bu yakışır....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…