- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ne diyeceğimi bilemiyorum badimZor bı süreç dün çok dağıldım ama toparliyorum rabbim beterinden korusun
Söylenecek söz yok Badim sözün bittiği yerddyim artık herşeyi yaptık herkes ful destek oldu prenses gibi bakildim bende elimden geleni yaptım ama nasip değil dün yıprandım ama bugün iyiyimNe diyeceğimi bilemiyorum badimRabbim kucağını doldursun. Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.
Badim Allah senden razı olsun.Senin kalbinin güzelliği önüne serilsin demişsin gözlerim doldu.Baya uzak kaldım ya buralardan badimm sıkıntı ne bilemiyorum ama rabbim feraha çıkarsıno kalbinin güzelliği önüne serilsin
İmtihanlarimiz bitmiyo malesef rabbim beterinden korusun
Kendime yeni bi çizelge olusturcam bı kaç güne bakalm silkelenme vakti geldi de geçiyor
Bizlerde senin yanındayız canım ben de dün gece bitik bi durumdaydım ama bugün öyle değilim bi tık iyiyim.Hayatta herşey var üzüntü sıkıntı stres yeterki baş etmeyi bilelim.Söylenecek söz yok Badim sözün bittiği yerddyim artık herşeyi yaptık herkes ful destek oldu prenses gibi bakildim bende elimden geleni yaptım ama nasip değil dün yıprandım ama bugün iyiyim
İnşallah canımhayirlsi
Bilmez miyim burdaki gucte çok etkli bende sanki yanıbaşındaymissiniz gibi hissediyorumBizlerde senin yanındayız canım ben de dün gece bitik bi durumdaydım ama bugün öyle değilim bi tık iyiyim.Hayatta herşey var üzüntü sıkıntı stres yeterki baş etmeyi bilelim.
Amin Badim amin inşallahBadim Allah senden razı olsun.Senin kalbinin güzelliği önüne serilsin demişsin gözlerim doldu.Çok teşekkür ederim umarım ebedi hayat bize mutluluk getirir bu dünyadaki imtihanları verip imanla Rabbimin huzuruna çıkabiliriz.
İyi öğlenlerGünaydınnnnEki Görüntüle 3086027
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@N u r
Selizay
@-Erva-
Tubismavis
@Anka
@A R Y A
@Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
@Maya-
@Nikinik
Vardır bunda da bir hayır diyelim tahmin edebiliyorum Allah kolay atlatmayı nasip etsin can sağlığı versin ne diyimEv işlerini de özlemişimbı kaç güne dip köşe başlarım yine
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.Yazamadım cnm dün baya dağıldım malesef negatif 1.20hayırlısı ne diyelim
Hamdolsunselamlardügümdu memleketti derken bir kac gun giremedim nasilsiniz
Allah daha iyi etsinHamdolsun
masallha bonus benim daha yemegim yok 1.30 saat sonra adam gelecekÖğleden sonra geldim eve.
Bi camları açim dedim leş gibi toz olmuş hemen bezi yıkadım.
2 uzun 2 kısa cam sildim
Balkonu ve camını sildim 17 saksıyı kaldırıp altlarını silmeli falan
Çok sağol canimVardır bunda da bir hayır diyelim tahmin edebiliyorum Allah kolay atlatmayı nasip etsin can sağlığı versin ne diyim
Sağol canım Allah razı olsunRabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Benimde yok ya düşünüyorum ne yapsam diyemasallha bonus benim daha yemegim yok 1.30 saat sonra adam gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?