Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne diyeceğimi bilemiyorum badimRabbim kucağını doldursun. Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.
Söylenecek söz yok Badim sözün bittiği yerddyim artık herşeyi yaptık herkes ful destek oldu prenses gibi bakildim bende elimden geleni yaptım ama nasip değil dün yıprandım ama bugün iyiyim
İnşallah canım hayirlsi

Badim Allah senden razı olsun.Senin kalbinin güzelliği önüne serilsin demişsin gözlerim doldu.Çok teşekkür ederim umarım ebedi hayat bize mutluluk getirir bu dünyadaki imtihanları verip imanla Rabbimin huzuruna çıkabiliriz.

Bizlerde senin yanındayız canım ben de dün gece bitik bi durumdaydım ama bugün öyle değilim bi tık iyiyim.Hayatta herşey var üzüntü sıkıntı stres yeterki baş etmeyi bilelim.

Bizlerde senin yanındayız canım ben de dün gece bitik bi durumdaydım ama bugün öyle değilim bi tık iyiyim.Hayatta herşey var üzüntü sıkıntı stres yeterki baş etmeyi bilelim.
Bilmez miyim burdaki gucte çok etkli bende sanki yanıbaşındaymissiniz gibi hissediyorum

Amin Badim amin inşallah

Öğleden sonra geldim eve.

Bi camları açim dedim leş gibi toz olmuş hemen bezi yıkadım.
2 uzun 2 kısa cam sildim
Balkonu ve camını sildim 17 saksıyı kaldırıp altlarını silmeli falan
masallha bonus benim daha yemegim yok 1.30 saat sonra adam gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…