Düzenli Evimiz & Hayatımız

bakın gitmeyen oralara (bdv)
Size 2 sezonluk konu bende dallas halt ettmiş aile değil hanedan işletmesi skandalları ile dolu

dur biz konu sahibine ve ona hak verenlere kızıyoduk
senin kizilacak yanin da yoktur sabah sabah ciğerimizi dağlarsin kadın

Canım her şey bizler için birer imtihan bu dünyada. Belki şu an zorluklarla sıkıntılarla imtihan ediliyorsun. Sabret. Elinden geleni yapmaya çalış. Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah
amin.Allah razı olsun canım.
Okurum canım Allah razı olsun
Allah razı olsun canım benimgözlerim yaşardı okurken sanki biraz olsun duygularıma tercüman oldun.Ailevi meseleler aile sıkıntılı ise hep olacak sanırım.Meseleler çok anlatılmıyor yazılmıyor ama stres etmeyip günün tadını çıkarmak gerekiyor.Güvenilemeyecek insana güven olmayacağını birkez daha gördük.Benim de kv yaklaşımı hayır değilmiş bu kadın ancak şer getirirmiş bize.Allah ım şerli insanlardan korusun.
Allah razı olsun :) 6 tane kardeşim var ben içe kapanık bi insanımdır normalde de ama artık kendimi ifade edebiliyorum net şekilde.O üzülür bu üzülür yok artık.Allah ım affetsin hatasız kul olmuyor işte.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.Kocaman bi ailem var çok iyi bi anne babam var sanırım kötü bedbaht bi kv ve ailesinin olması bu da bizim imtihanımz bunun çoktan bilincindeyim ben sadece ağır geliyor laflar hareketler 1 km uzak olmayı dilerdim.Belki de artık asla görmemeyi dilerdim ölene dek.Ama mümkün gözükmüyor pasif bi eşe sahibim beni yoranda bu. Ama tabi yuva kolay kurulmuyor ki bozulsun 2 çocuk da var ortada Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.

Baya uzak kaldım ya buralardan badimm sıkıntı ne bilemiyorum ama rabbim feraha çıkarsın o kalbinin güzelliği önüne serilsin
İmtihanlarimiz bitmiyo malesef rabbim beterinden korusun
Kendime yeni bi çizelge olusturcam bı kaç güne bakalm silkelenme vakti geldi de geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…