Düzenli Evimiz & Hayatımız

Buzdolabı boşa yakın, çarşamba İstanbula gidiyorum o yüzden bir şey almadım 1 haftadır. Olanları tüketiyoruz

2 gün ev temizleyip evi temiz bırakmak amacım, Allah yardımcım olsun

Buzdolabı boşa yakın, çarşamba İstanbula gidiyorum o yüzden bir şey almadım 1 haftadır. Olanları tüketiyoruz

2 gün ev temizleyip evi temiz bırakmak amacım, Allah yardımcım olsun
2 günde de yaparsın caaanımmm

Hadi hayrıma böğün iki ödev alayım kablo ve soğan pattis ödevini aldım

Evi havalandırdım.
Yatakları düzelttim.
Küçüğün giysi bölümünü düzenledim.
Dağınıklığı topladım .
Şarj kablolarının olduğu yeri düzenledim.
Kahvaltı hazırladım.
Makineye çamaşır attım.
Tuvaletin çöplerini değiştirdim, çamaşır suladım bekliyor tuvalet.
Banyo çöplerini değiştirdim, banyoyu yıkadım.

AA bak sen yazınca gördüm. Ben de evi havalandırdı, çöpleri boşalttım Robot süpürgecek yarın da eşim silsin

Günaydın canlar şu anlık sadece rutin takılıyorum bı kaç güne bayram için baslicam tek tek
Şimdilik yaptıklarım
Odalar supuruldu
Mutfak toplandi supuruldu
Çöpler attırıldı
Sobada yemeklerimi yapıyorum
Sanırım odalardan başlayıp bayram yemliği ne mutfağa doğru gelicem bilmiyorum plan yapamadim daha ama planliccam

Ballı gölge zabahın nurunda dolabı temizlemiş bundan sonra günü gününe yapıcam ödevleri yapamazsam toplu yapıcam Aktif Lora kardeşim gibi

Çocuklar yemek istemiyor mu senin koca mühim değilde çocuklar için mecbur hep yemek oluyor bende
çocuklar mercimek seviyor diye mercimek ortanca hic yemek yemez tek yedigi kuru pilav ...ya tost yyer,yada sucuk patates kizartmasi hic yedigi yemek yoktur kahvalti yapmaz falan tuhaf bir cocuk

meyve ve ekmekle yasiyor resmen

buyuk vr kucuk de her seyi yer kahvalti da yemekte ne olsa yerler

ortancs her yerde sıkıntı peynir yemez yogurt yemez salcali yemekler yemez

ona ya tavuk et izgara olacak ya kofte zengin bebesi

Hepsinin ortak ihtiyacı temiz bi sopa minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…