Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kıyafet işi dışında benim koca senin oğlan gibi galiba ergenlikten çıkamamış hala
Çorap dahi olsa aynısını alsam dahi o kirli olanı istiyor

Kocam o konuda çok çok rahat yemek yok desem umursamaz bile ne varsa getir der karpuz peynirle doyar kalkar hakkını yiyeyem adamın.

Tam tencere çarpmalık seninki

Boşuna muhteşem bir eş olmadım dimi Bonus

Merhaba kızlar, bugün büyük bi tantana çıkacak gibi eşim ailesiyle tüm bağını koparıyor çünkü eşimi kandırdılar planlar yaptılar falan Allah bundan sonra yardımcımız olsun.
Kaderde aileyle yıllarca küs kalmak nasıl onuda yaşayacakmışız meğersem.Eşim cidden ilgi görmemiş sevgi görmemiş bi çocuk bunu kabullendi sanırım büyük bi travma yaşıyor onun da farkındayım.Zorlu süreç ama herkes bi şekilde hayat sürdürebilir değil mi kızlar çadır dahi olsa mutlu olabilen insanlar var ne diyim.
Doğurmak bazılarını anne yapmıyor işte anne olmak isteyen birçok bayan varken sana verilmiş merhametli tertemiz bi genç çocuğun kıyametini bilememek.
Umarım anneliği hak etmeyen hiçbir bayan anne olamaz doğurduğuna bakamayan onu dışlayıpta sevgisiz bırakıpta kardeşlerinden ayıran hiçbir kadın anne olamaz.

Tam bilemesekte konuyu şunu diyebilirim ki küs kalmak tabiki güzel değil ama bazı zorbalıklara karşı tavrını koyması, seni çocuklarını ve kendisini koruması da iyi bir şey.
Sonu iyi olur inş Allah kimseye muhtaç etmesin

Allah hakkınızda hayırlı olanı göstersin. Belki de böylesi daha iyi olur sizin için

Önceliklen;
Uyanır uyanmaz oğlumu banyo yaptım
Kahvaltı yaptım, yaptırdım.
Akşam yemeklerini ve oğlumun yemegini hazırladım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Çamaşır yıkadım, serdim.
Tuvaleti yıkadım.
Robota mutfağı süpürturdum.
Banyoyu temizledim.
Yüz bakimimi yaptım

Yapacaklarım: akşam çamaşırları katlamak.
Yatış

Tam çayımla oturdum camın dışında böcek anaaa o bi dızzz diye uçarsa var ya önümde çay her yer saksı balkon dar Allah sen bilirsin

Eklentiler

• 16557185145957621817556790542271.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…