- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bende mutfağı sabah temizledim yerleştirdim boşaltıldı
Şükür sen nasılsınSelamlar bu arada herkesenasılsınız
Yanıyur yanıyurSıcaaaaaahhhh
EriyuruzSelamlar bu arada herkesenasılsınız
Ne iyiymiş o öyle anne evinde oturduğumu bilmemİki gündür annemdeyim gızlar. Len bu ne rahatlık yavvvv iş yok güç yok
Ben bende değilim meçhullerdeyimNego Neydirsin aybalam?
Hayırlısı olsun Allah muradını versin tez vakitteSöylenecek söz yok Badim sözün bittiği yerddyim artık herşeyi yaptık herkes ful destek oldu prenses gibi bakildim bende elimden geleni yaptım ama nasip değil dün yıprandım ama bugün iyiyim
İnşallah canımhayirlsi
bencsadece mercimek corbasi yaptim yemek olmadigini duyan adam 2 yumurta kir yiyek dediBenimde yok ya düşünüyorum ne yapsam diye
Ben taa iki gün önceki yemeği koydum önüne. Eeeeee kahvaltıya misafir çağırmayı bilen adam akşam yemeğinde ne var diye soramaz di mibencsadece mercimek corbasi yaptim yemek olmadigini duyan adam 2 yumurta kir yiyek dedi
bende sinir olurumBen taa iki gün önceki yemeği koydum önüne. Eeeeee kahvaltıya misafir çağırmayı bilen adam akşam yemeğinde ne var diye soramaz di mi
Benimki de etti temizligi, bebeye o baktı, o yaptı ben de hazırladimbende sinir olurumbenimki benim hazmedemedigimi anlarsa gene yardim ediyor
yapacaklar tabiBenimki de etti temizligi, bebeye o baktı, o yaptı ben de hazırladim
Ben bende değilim meçhullerdeyim
İki yumurta bize yetmez kız : ) makarna ve yeşil mercimek yaptımbencsadece mercimek corbasi yaptim yemek olmadigini duyan adam 2 yumurta kir yiyek dedi
Vav yaşar is loading
En az senin kadar
Yalan ağzıma sakız olmuşdur bi şu uhrevi ortamı bozma la
hangi uhrevi ortam mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?