- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
yağmur bereketi getirir inş.☺ Bende oğlanı yıkadım kızı yıkayamadım o kaldı bi salata yaptım çay,sofra kurdum.Badim. Oh mis burası da serinledi yağmur yağıyor sonunda ama güzel şekilde çok asirir yağmiyor
Bende mutfak toplandi supuruldu
Bulaşık Makinesine bulasiklar dizildi
Çay suyu sobaya kondu
Eşimin isbasilari makineue atıldı çalıştirildi
İlk deneme için fena değil ☺ ama sana tavsiyem Bonuscum elini sıklaşır bu modelde sıkı daha güzel duruyor annem yapardı çok güzel olurdu bende var hatta görsel atarım yarın.☺Acemi lifi yaptım ben eheyanlış tığla yaptığım için baştan fıstıkların içi boş oldu gibi sonradan daha dolu yaptım neyse ilk deneme için olsun
Tığım büyük kaldı canım ondan bi garip oldu 3 zincir dediği yer mesela bu 4-5 gibi oldu. Tığ çok severimde böyle lif hiç örmedim top lif yapmıştımİlk deneme için fena değil ☺ ama sana tavsiyem Bonuscum elini sıklaşır bu modelde sıkı daha güzel duruyor annem yapardı çok güzel olurdu bende var hatta görsel atarım yarın.☺
Vayy süpersinAcemi lifi yaptım ben eheyanlış tığla yaptığım için baştan fıstıkların içi boş oldu gibi sonradan daha dolu yaptım neyse ilk deneme için olsun
Sevmedim bu fotoyu
Belki tek yaşıyor?Sevmedim bu fotoyu
Olsun sevmedim bananeBelki tek yaşıyor?
çok geçmis olsun sifa diliyorumGünaydın kızlar şu ara yoğunum uğrayamıyorum kayınvalidem rahatsız hastanede yatıyor safradan ameliyat olabilir iltihap varmış damardan antibiyotik alıyor bakalım ne olacak nasıl olacak hayırlısı inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsunçok geçmis olsun sifa diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?