Şifa olsun inş yürümek sıkılaşırsın bayaİşler güçler aynı , yürüyüş de eklendi bu maratona. Yoruluyorum yav
Şöyle demek istedim; suyu çekmemiş birikmiş olsa tekrar su alımında sorun çıkarırdı.Dibinde suyla çalışıyor zaten çalışmayı engellemez ki
Hmm doğru tabi yine bi ara sor sen olabilcek ihtimalleri söylüyolarŞöyle demek istedim; suyu çekmemiş birikmiş olsa tekrar su alımında sorun çıkarırdı.
Annemin öyle olmuştu ondan.
Amin rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah seni darda koymaz ,annemlerin ev sahibi de böyle yaptı. şimdi ev arıyorlar. tam da benim doğuma denk geliyo ces. bakalım Allah hepimize hayırlı kapılar açsın
belki satacaktir beş yıl oldu mu siz oraya oturali
Lastiği çıkarıp bi temizle istersen belki orda sıkıntı vardır. Pervaneleri falan yıkıyorsundur. Giderde sıkıntı varsa su geri geliyor olabilir benim öyle bi sıkıntı olmuştu.Şöyle demek istedim; suyu çekmemiş birikmiş olsa tekrar su alımında sorun çıkarırdı.
Annemin öyle olmuştu ondan.
Amin rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah seni darda koymaz ,Araplara verecek sanırım. 3 yıl oldu canım.
Ben saymiyim şimdi baya sayfa aşağı kaymasınFarklo saatlerde bişeyler yiyolar sürekli hiç toplu kalmıyor şu an 2 yemek tabağı çay bardakları var
Say say yabancı yokBen saymiyim şimdi baya sayfa aşağı kaymasın
1 çorba tenceresiSay say yabancı yok
Makine?1 çorba tenceresi
1 kızartma tenceresi
1 sos tenceresi
1 yıkama kabı
15 bardak
8-9 tane tabak
2 leğen
1 düdüklü
1 tava
3 tepsi
1 borcam
2 süzgeç
1 french press
Bol bol kaşık çatal bıçak
1 termos
1 çaydanlık
1 rende
1 kek fanusu
1 kesme tahtası
Selamı var bonus beni boşaltır mı diyorMakine?
Ağzını yüzünü bile dağıtır de.Selamı var bonus beni boşaltır mı diyor
Aman dur sakin ol sonra ben naparımAğzını yüzünü bile dağıtır de.
Çok mantıklıAnka Buldum önce makineyi boşalt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?