Tebrik ediyorum azminden dolayı inşallah ben de mutfağı halleder yatarım
Ben yatıyorum iyi gecelerDe yat yatacaksan toplayacaksanda gakk
Aha kovdu beniDe yat yatacaksan toplayacaksanda gakk
Bende hazır uyku gelmişken gidiyimBen yatıyorum iyi geceler
Hadi iki dk toparla kabasını bariAha kovdu beni
Sözleşme aralıkta doluyor canım. Her yıl aralıkta yeniledik.sözleşme ne zaman doluyo jes. seni çıkaramaz benim bildiğim. benim 6. senem mesela. benim ev işi de karıştı yüzümüze bisey diyen olmadı. ev sahibinin kardeşi oturduğumuz eve kiracı aramaya başlamış
güya biz tayinimiz çıktı gidiyoruz demişiz. komşu söyledi
Bitirdim ocağı sileceğimHadi iki dk toparla kabasını bari
Bazen benim makinede de oluyor.Filtrenin olduğu yeterki parçaları çıkar canım orada su birikintisi olabilir.Onu bez ile al.Ordaki birikinti kokuyu yapan genelde.☺Su ventilinde sorun olsa çalışırken de olmaz mı
Arayınca illa ki bi sorun çıkıyor diye aramak içimden gelmedi
Lastiği ve pervaneleri temizliyorum ama giderse sorun can sıkıcı olacakLastiği çıkarıp bi temizle istersen belki orda sıkıntı vardır. Pervaneleri falan yıkıyorsundur. Giderde sıkıntı varsa su geri geliyor olabilir benim öyle bi sıkıntı olmuştu.
Makineyi yarı dolu çalıştırdım bitince yapayım canım teşekkürler:)Bazen benim makinede de oluyor.Filtrenin olduğu yeterki parçaları çıkar canım orada su birikintisi olabilir.Onu bez ile al.Ordaki birikinti kokuyu yapan genelde.☺
Sırf kokmasın diye asıyorum ben hepYıkanan çamaşırı astım ama sırf kokmasın diye nasıl astığımı bi göreydiniz
Anaa bu ben yaSabah kısa programda yıkardın tekrar
Bugün benim de çamaşır makinem kokuyordu,nette bir tarif buldum. Sirke ve kabartma tozu karıştırıp makinenin içine döküp çalıştırdım koku kalmadı. Netten bir bakın belki bulaşık makinesine de olur.Lastiği ve pervaneleri temizliyorum ama giderse sorun can sıkıcı olacak
Makineyi yarı dolu çalıştırdım bitince yapayım canım teşekkürler:)
Gel sarılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?