golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye

- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Hayırrrrrrr gidemezsinAtta gideyim diyorum
Nego kim o yalancı negoooooooooBiri var yazdıklarına hiç inanmıyorum onu okurken bu şarkı dolanıyor dilime
Maşallah Allah ım daha iyi etsin yavruları. Sizin o tarafları biliyorum canım muhit olarak çok iyi.Daha iyi olmasına sevindim.
Benim çocuklar da iyi şükür.
Dün okudum yazamadım sanırım bir şeyler olmuş sizin evin oralarda .
Keşke Kenan Evren taraflarına gelebilseniz canım. Kiracı mıydınız?
Kim bu Nego?Biri var yazdıklarına hiç inanmıyorum onu okurken bu şarkı dolanıyor dilime
çok kişi değiliz şurda zaten,açıkça söylemelisin bence kimin yazdıklarına inanmadığını zan altında kalmasın kimse :)Biri var yazdıklarına hiç inanmıyorum onu okurken bu şarkı dolanıyor dilime
Lohusa anne karmaşasıçok kişi değiliz şurda zaten,açıkça söylemelisin bence kimin yazdıklarına inanmadığını zan altında kalmasın kimse :)
bende onu diyecektim varsa böyle bir düşüncesi o kişi ister kendini ispat eder ister çıkar topikten. Özelden de yazabilir bunu düşündüğü kişiye rencide olmasın diyeLohusa anne karmaşasıNego bize demez kız onun yalancı gördüğünün topikde işi olmaz zaten 
Kız kimseye demiyor burdan onu diyorum sana. Bazen bende çok başka kişiye sitem ederim çat o an buraya yazarım. Bunun topikdeki kimse ile alakası yok ki. Burdan biriyle bir sorunu olsa bunu ifade eder benim tanıdığım nego. Sen topiksel algılamabende onu diyecektim varsa böyle bir düşüncesi o kişi ister kendini ispat eder ister çıkar topikten. Özelden de yazabilir bunu düşündüğü kişiye rencide olmasın diye
Bayram öncesi halledersin boşuna şimdiden yorma kendiniİşte öyle bi laf olsun diye evi topladım süpürdüm sildim toz aldım maksat göz doldursun temz görünsün bir de bunun görünmeyen kısımları var tabi.
Hee şimdi anladım jeton köşelide şey yapmaKız kimseye demiyor burdan onu diyorum sana. Bazen bende çok başka kişiye sitem ederim çat o an buraya yazarım. Bunun topikdeki kimse ile alakası yok ki. Burdan biriyle bir sorunu olsa bunu ifade eder benim tanıdığım nego. Sen topiksel algılama
Olsun sen lohusasın senin günahın olmazHee şimdi anladım jeton köşelide şey yapma
Yok kız tam tarif ettiğin gibiyimOlsun sen lohusasın senin günahın olmazinsan dalgın oluyor alıngan oluyor yanlış okuyor herşey mübah lohusaya sen öylesin diye değil de ben dibini gördüm diye bu örnekler yanlış anlama 
Geçecek hiç merak etmeYok kız tam tarif ettiğin gibiyim
Neyse az kaldı umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?