26 haziran ödevi
Ütü yapmak.
Banyo temizlemek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Eva
Tubismavis
Anka
A R Y A
L Lalalala1
Minik Duduklu Tencere
The
Amazing family
Allah razı olsun canım daha iyiler sanki inşallah senin yavrun da toparlanırÇok sağolun antibiyotik başlamıştık zaten dün gece ateşi bugün çok çok az yok gibi bişey. Senin yavru nasılNego
U UcanSupurge Seninkilere de geçmiş olsun ilerlemez inş
Şükür bugün daha iyiler sağolasın canım
Dur artıkütü 5 dk önce yaptım. banyo temiz:)
evi süpürüp silebilirsem benden güzeli yok bugün
bu arada iyi pazarlar
Günaydın canım ben olsam önce ütüyü aradan çıkarır öyle temizliğe başlardım.Günaydın
Yarın bayram temizliğine başlamayı düşünüyorum. Dağ gibi ütüm var yine acaba yarın ütüyü sıfırlayıp salı mı başlasam yoksa önce temizliği bitirip son gün mü ütü yapsam
Estağfurullah canım anlaticaksin tabi burda ne için varız ben çok aktif olamıyorum ama en hayırlı şekilde içiniz ferahlar insallahMerhaba kızlar..Çay demlerken 4 parmağımı yaktım kaynayan suyu döktüm.Suya tuttum tahinin yağını sürdüm ama iş güç beklemede tabi ama eşim evde bebiş durur inş.
Kafamı toparlayamıyorum kafam dağınıkken elimi de yaktım.kızlar arabamızı da sattık su an piyasa yüksek alamaz gibi de eşim.Bazen daralınca çıkardık.Paramızı da alamadık ev icin önden verilmişti kişi tanıdık verecek ama ne zaman bakalım.
Oğlan yukarı çıkmak istiyor ben istemiyorum ama yinede izin veriyorum.Büyüyünce kendisi anlayacaktır zaten.
Ahh içim daraldı yine hakkınızı helal edin belki de can sıkıyorum bu konuları açarak.
amin kuzum Allah razı olsun eşimde aynı şekilde.Ins.her zorluğun arkasında bi kolaylık vardır yaşayıpta görürüz.Estağfurullah canım anlaticaksin tabi burda ne için varız ben çok aktif olamıyorum ama en hayırlı şekilde içiniz ferahlar insallah
Dağ gibi ütüm var sizinle bi çay içmek isterimGünaydın
Yarın bayram temizliğine başlamayı düşünüyorum. Dağ gibi ütüm var yine acaba yarın ütüyü sıfırlayıp salı mı başlasam yoksa önce temizliği bitirip son gün mü ütü yapsam
Demek o kutlu gün geldizabaaanan kaynanam geliyo bonuuuuusssss
40 derece de sobayı düşünemiyorum canım.Ne güzel maşallah serin serin huzurla oturun inş. Rabbim evinize huzur mutluluk versin her daim canım.Selam canlar ben yine soba başında yemek yapıyorum :)
Okumadan ödevi de yapmış bulundum.
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ev supuruldu
WC banyo yıkandı
Sobada yemekler pişiyor
Çamaşır işim yok bu gün çok şükür
Demek o kutlu gün geldi
Merhaba kızlar..Çay demlerken 4 parmağımı yaktım kaynayan suyu döktüm.Suya tuttum tahinin yağını sürdüm ama iş güç beklemede tabi ama eşim evde bebiş durur inş.
Kafamı toparlayamıyorum kafam dağınıkken elimi de yaktım.kızlar arabamızı da sattık su an piyasa yüksek alamaz gibi de eşim.Bazen daralınca çıkardık.Paramızı da alamadık ev icin önden verilmişti kişi tanıdık verecek ama ne zaman bakalım.
Oğlan yukarı çıkmak istiyor ben istemiyorum ama yinede izin veriyorum.Büyüyünce kendisi anlayacaktır zaten.
Ahh içim daraldı yine hakkınızı helal edin belki de can sıkıyorum bu konuları açarak.
Geçmiş olsun çok acır yanıkzor zamanlar inş paranızı kolayca alırsınız
Aşkla huzurla sağlıkla sizi seviyooreeeçok şükür nasıl bekledim biliyorsunhasretle
Aşkla huzurla sağlıkla sizi seviyooreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?