Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın
Yarın bayram temizliğine başlamayı düşünüyorum. Dağ gibi ütüm var yine acaba yarın ütüyü sıfırlayıp salı mı başlasam yoksa önce temizliği bitirip son gün mü ütü yapsam

Merhaba kızlar..Çay demlerken 4 parmağımı yaktım kaynayan suyu döktüm.Suya tuttum tahinin yağını sürdüm ama iş güç beklemede tabi ama eşim evde bebiş durur inş.
Kafamı toparlayamıyorum kafam dağınıkken elimi de yaktım.kızlar arabamızı da sattık su an piyasa yüksek alamaz gibi de eşim.Bazen daralınca çıkardık.Paramızı da alamadık ev icin önden verilmişti kişi tanıdık verecek ama ne zaman bakalım.
Oğlan yukarı çıkmak istiyor ben istemiyorum ama yinede izin veriyorum.Büyüyünce kendisi anlayacaktır zaten.
Ahh içim daraldı yine hakkınızı helal edin belki de can sıkıyorum bu konuları açarak.

Selam canlar ben yine soba başında yemek yapıyorum :)
Okumadan ödevi de yapmış bulundum .
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Ev supuruldu
WC banyo yıkandı
Sobada yemekler pişiyor
Çamaşır işim yok bu gün çok şükür

Günaydın canım ben olsam önce ütüyü aradan çıkarır öyle temizliğe başlardım.
Bizim ev ne kadar yap yine aynı oluyor ya temizlik işini ne kadar yakın yaparsam o kadar temiz kalabiliyor bayramda yada misafir gelecekse.

Estağfurullah canım anlaticaksin tabi burda ne için varız ben çok aktif olamıyorum ama en hayırlı şekilde içiniz ferahlar insallah

Estağfurullah canım anlaticaksin tabi burda ne için varız ben çok aktif olamıyorum ama en hayırlı şekilde içiniz ferahlar insallah
amin kuzum Allah razı olsun eşimde aynı şekilde.Ins.her zorluğun arkasında bi kolaylık vardır yaşayıpta görürüz.

40 derece de sobayı düşünemiyorum canım.Ne güzel maşallah serin serin huzurla oturun inş. Rabbim evinize huzur mutluluk versin her daim canım.

Merhaba kızlar..Çay demlerken 4 parmağımı yaktım kaynayan suyu döktüm.Suya tuttum tahinin yağını sürdüm ama iş güç beklemede tabi ama eşim evde bebiş durur inş.

Geçmiş olsun çok acır yanık zor zamanlar inş paranızı kolayca alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…