Amiin hepimiziYaa inanamıyorum bu kadar tatlı olunmaz ama ya sonra başım ağrıyor şuram ağrıyor diyorsun.
Maşallah subhanallah bonusuma.
Allah kem gozlerden korusun tü tü tü
Şu kutlu çağrına eşlik edeyim kız sevabınaNiyet ettim banyo ödevini foşur foşur yapmaya var mı yapmayan eşlik edecek olan?
30 parça iyiymiş keşke benim de 30 parça olsagolgefeslegeni saydım 30 parça ütü. Okuyunca tekbir getir ben sayınca getirdim
Evde değilim şu an sayamıyorum akşam yaparken sayarımgolgefeslegeni saydım 30 parça ütü. Okuyunca tekbir getir ben sayınca getirdim
ins.,sağol Bonuscum daha iyi parmaklarım korktuğum kadar kötü olmadı.☺Geçmiş olsun çok acır yanıkzor zamanlar inş paranızı kolayca alırsınız
Ağlamam kulaklarını iyi çınlatırımBen gidersem bu kadar ağlar mısınız arkamdan hiçççç
Biz yine Jurassic park ve Hary Pottera başladıkNego çocuklarla film bakalım dedik olmadı pc yi açmak istemedim ne tivibu da ne netfilikste birlikte izlenecek bişey bulamadık.
Senin denk geldiğin olursa bana dermisin gülo?
Teli almayınca boş duramadım otururken barbilere yorgan yastık ördüm arz ederim senide öperim hocam
Geçmiş olsunMerhaba kızlar..Çay demlerken 4 parmağımı yaktım kaynayan suyu döktüm.Suya tuttum tahinin yağını sürdüm ama iş güç beklemede tabi ama eşim evde bebiş durur inş.
Kafamı toparlayamıyorum kafam dağınıkken elimi de yaktım.kızlar arabamızı da sattık su an piyasa yüksek alamaz gibi de eşim.Bazen daralınca çıkardık.Paramızı da alamadık ev icin önden verilmişti kişi tanıdık verecek ama ne zaman bakalım.
Oğlan yukarı çıkmak istiyor ben istemiyorum ama yinede izin veriyorum.Büyüyünce kendisi anlayacaktır zaten.
Ahh içim daraldı yine hakkınızı helal edin belki de can sıkıyorum bu konuları açarak.
Cevap kısmında bu kalmış neydi acaba ne diyecektim kim bilir
Mutfakla ilgili değilse bende bişey bilmirimCevap kısmında bu kalmış neydi acaba ne diyecektim kim bilir
Biz hiç girmedik onlara ilk fırsatta gireyim bakayım.Biz yine Jurassic park ve Hary Pottera başladık
golgefeslegeni banyoyu temizledikten sonra bi hasta ziyaretine gittim.
Artık evdeyim çocuklar yatınca ütü için ortam hazırlayacam inş
Valla mutfağı kaderine terk ettim şu andaMutfakla ilgili değilse bende bişey bilmirim
Valla mutfağı kaderine terk ettim şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?