Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimkilere de ya hamur işi ya kızartma kesin olacak. Melemen yapabilirsin. Sebzeli omlet yapabilirsin.
Ben kalkıyorum.
Menemen yapicam az da kızartma.

Gerisi soğuklar zaten, bal, reçel zeytin peynir vs.
Teşekkür ederim Anka

Geçmiş olsun gölge nasıl şimdi?

İyi şükür sabah sabah çığırabiliyor tiz tiz çığırırken hiç boğazı ağrımıyor

Sağol nurcum. Çocuk normal ama hala yürürken sekiyor. Onu niye öyle yapıyor anlamış değiliz
Acıyo diye basmıyodur çocuklar bu konuda çok ısrarlı acıyor diye kakayı içinde tutan canlı bu yere mi basacak öyle düşün yine de takip et tabi. Kırık çıkık çok şiddetli ağrı yapar.
İncinmeler morarıklık şişme yapabiliyor

Röntgensiz olur mu ya hu o ne saçmalık,bir daha götürün bence. Geçmiş olsun.

Baktım hemen

Hafif acısı vardır belki. şişlik morluk yoksa sıkıntı olmaz bence. Takip et bakalım. Evde ağrı kesici kremler varsa sürebilirsin.
Morluk şişlik olmuyor bazen kırıkta. Benim oğlanın kolu kırıldı incitti diye düşündük aşırı ağrısı yoktu meğer kırılmış 40 günden fazla alçıda durmuştu.

Bademcikler canım iyi şimdi

Boğaz enfeksiyonu canım sağol
Geçmiş olsun kızlar ikinize de
Morluk şişlik olmuyor bazen kırıkta. Benim oğlanın kolu kırıldı incitti diye düşündük aşırı ağrısı yoktu meğer kırılmış 40 günden fazla alçıda durmuştu.
Kolunu çok kıpıdatmamıştır belki. Ayakta kırık olsa bastıkça morarır ödem yapar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…