Hafif acısı vardır belki. şişlik morluk yoksa sıkıntı olmaz bence. Takip et bakalım. Evde ağrı kesici kremler varsa sürebilirsin.Sağol nurcum. Çocuk normal ama hala yürürken sekiyor. Onu niye öyle yapıyor anlamış değiliz
Benimkilere de ya hamur işi ya kızartma kesin olacak. Melemen yapabilirsin. Sebzeli omlet yapabilirsin.Kahvaltıda illa yumurtalı bir şey olacak yoksa o kahvaltı kahvaltı gibi durmuyor .
Bugün ne yapsam acaba?
Haşlama yağda olması dışında?
Ben kalkıyorum.Benimkilere de ya hamur işi ya kızartma kesin olacak. Melemen yapabilirsin. Sebzeli omlet yapabilirsin.
Bakıcam canım sağolasın ❤Bı sayfaya bak yaşa uygun film tavsiyeleri var.
Çocukla Sinema
Film eleştirileri, özel tavsiye listeleri, makaleler ve haberlerle dolu; çocukların ruhsal gelişimleri düşünülerek oluşturulmuş sinema sitesi.www.cocuklasinema.com
Bonus akşam bebek görmeye gittik 3 aile eşimin arkadaşına orda büyük çocuklarla oynayıp zıplarken oğlan ayağını acıttı burktu mu noldu anlamadık. İyiyim diyor ama sekerek yürüyor çocuk acile götürdük bi röntgen falan çekilsin diye. Dr bi şey yok avıyorsa ondan yapıyordur dedi gerek görmedi röntgene bile. Ama çocuk sekiyor yürürken anlamadık. Anca uyudu hiç yapasım yok ütü napsak
golgefeslegeni geçmiş olsun. Benim çocuklardan biliyorum 3 güne geçer inşallah bak doktor da bir şeyi yok demiş,
Allah korusun kötü bir şey olsa ağrıdan duramaz oturduğu yerde bile zonklar ağlatır onu. Ama sadece sekiyorsa az incinmiştir o da bir kaç güne geçiyor.
Nego
Bonus
Sizin çocuklar nasıl oldular en son hasta diye okumuştum.
Acıyo diye basmıyodur çocuklar bu konuda çok ısrarlı acıyor diye kakayı içinde tutan canlı bu yere mi basacak öyle düşünSağol nurcum. Çocuk normal ama hala yürürken sekiyor. Onu niye öyle yapıyor anlamış değiliz
İnşallah tamamen düzelir.İyi şükür sabah sabah çığırabiliyor tiz tizçığırırken hiç boğazı ağrımıyor
Röntgensiz olur mu ya hu o ne saçmalık,bir daha götürün bence. Geçmiş olsun.Bonus akşam bebek görmeye gittik 3 aile eşimin arkadaşına orda büyük çocuklarla oynayıp zıplarken oğlan ayağını acıttı burktu mu noldu anlamadık. İyiyim diyor ama sekerek yürüyor çocuk acile götürdük bi röntgen falan çekilsin diye. Dr bi şey yok avıyorsa ondan yapıyordur dedi gerek görmedi röntgene bile. Ama çocuk sekiyor yürürken anlamadık. Anca uyudu hiç yapasım yok ütü napsak
Baktım hemenTopladım mutfağımı çok şükür. İki tepsi kaldı sadece onları da çok çarptım çeşmeye çok ses yaptı sabaha kalsın.
aşkı memnunun özetini yapmış birisi dün gördüm durum yaptım hatta ona takıldı dilim. İçine attı hastalık kaptı gerizekalııı diye söyleye söyleye yıkadım dilime yapıştı
Morluk şişlik olmuyor bazen kırıkta. Benim oğlanın kolu kırıldı incitti diye düşündük aşırı ağrısı yoktu meğer kırılmış 40 günden fazla alçıda durmuştu.Hafif acısı vardır belki. şişlik morluk yoksa sıkıntı olmaz bence. Takip et bakalım. Evde ağrı kesici kremler varsa sürebilirsin.
Bademcikler canım iyi şimdi
Geçmiş olsun kızlar ikinize deBoğaz enfeksiyonu canım sağol
Kolunu çok kıpıdatmamıştır belki. Ayakta kırık olsa bastıkça morarır ödem yapar diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi.Morluk şişlik olmuyor bazen kırıkta. Benim oğlanın kolu kırıldı incitti diye düşündük aşırı ağrısı yoktu meğer kırılmış 40 günden fazla alçıda durmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?