Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyudu mu yavrular? Toplarsın yarım saate senin gözünde o ışık var.

Bak benimde 32 gölgenin bilmem kaç parça ütüsü var o kadar istemiyorum ki yapmayı
Yok 12 yi geçmeden uyumuyor benimkiler pek. Toplamam lazım sabaha kokarlar ama çok üşeniyorum. Boş ver ütüyü lazım oldukça ütülersin kokmasa ben de bulaşığı lazım oldukça yıkayacağım

golgefeslegeni banyoyu temizledikten sonra bi hasta ziyaretine gittim.

Artık evdeyim çocuklar yatınca ütü için ortam hazırlayacam inş

golgefeslegeni düşündüm de gece çayı bana tokanır yaş gidiyo çarpıntı yapar
Bonus akşam bebek görmeye gittik 3 aile eşimin arkadaşına orda büyük çocuklarla oynayıp zıplarken oğlan ayağını acıttı burktu mu noldu anlamadık. İyiyim diyor ama sekerek yürüyor çocuk acile götürdük bi röntgen falan çekilsin diye. Dr bi şey yok avıyorsa ondan yapıyordur dedi gerek görmedi röntgene bile. Ama çocuk sekiyor yürürken anlamadık. Anca uyudu hiç yapasım yok ütü napsak

Geçmiş olsun canım

Topladım mutfağımı çok şükür. İki tepsi kaldı sadece onları da çok çarptım çeşmeye çok ses yaptı sabaha kalsın.

aşkı memnunun özetini yapmış birisi dün gördüm durum yaptım hatta ona takıldı dilim. İçine attı hastalık kaptı gerizekalııı diye söyleye söyleye yıkadım dilime yapıştı

Bugün neler yapılacak:

Ev supurulup silinecek
Bulaşık makinesinde ki temizler çıkarılıp
kahvalti bulaşıkları yerlestirilecek
Camasir katlanacak
Lavabolar temizlenecek
Elbise dolabı üstü silinecek
2 tane kapı silinecek
dolma yapılacak

golgefeslegeni geçmiş olsun. Benim çocuklardan biliyorum 3 güne geçer inşallah bak doktor da bir şeyi yok demiş,
Allah korusun kötü bir şey olsa ağrıdan duramaz oturduğu yerde bile zonklar ağlatır onu. Ama sadece sekiyorsa az incinmiştir o da bir kaç güne geçiyor.

Nego
Bonus
Sizin çocuklar nasıl oldular en son hasta diye okumuştum.

Maşallah ne ara kahvaltı yaptınız ben daha yeni hazırlıyorum.

Biz hiç girmedik onlara ilk fırsatta gireyim bakayım.
Bı sayfaya bak yaşa uygun film tavsiyeleri var.

Ben okumamıştım geçmiş olsun kızlar nesi var Nego Bonus

Maşallah ne ara kahvaltı yaptınız ben daha yeni hazırlıyorum.
Daha yapmadık ki o bulaşık illa olacak diye oraya yazdım . Şu an yanımda horlayan bir eş,
Elinde telefon olan ben ve uzanmış vaziyette o şekilde günümü planlıyorum

Sağol nurcum. Çocuk normal ama hala yürürken sekiyor. Onu niye öyle yapıyor anlamış değiliz

Sağol nurcum. Çocuk normal ama hala yürürken sekiyor. Onu niye öyle yapıyor anlamış değiliz
O basamadığı kısım aciyordur ondan sekiyordur .
2 gün daha bekle eğer düzelmeye doğru gitmezse bir daha doktora götür ki daha dün götürdün diye diyorum ama ben düzeleceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…