Ben yapmıyorum bi anda bulaşık doluyor anlamıyorum
Uyudu mu yavrular? Toplarsın yarım saate senin gözünde o ışık var.Ben yapmıyorum bi anda bulaşık doluyor anlamıyorum
Yok 12 yi geçmeden uyumuyor benimkiler pek. Toplamam lazım sabaha kokarlar ama çok üşeniyorum. Boş ver ütüyü lazım oldukça ütülersinUyudu mu yavrular? Toplarsın yarım saate senin gözünde o ışık var.
Bak benimde 32 gölgenin bilmem kaç parça ütüsü var o kadar istemiyorum ki yapmayı
golgefeslegeni banyoyu temizledikten sonra bi hasta ziyaretine gittim.
Artık evdeyim çocuklar yatınca ütü için ortam hazırlayacam inş
Bonus akşam bebek görmeye gittik 3 aile eşimin arkadaşına orda büyük çocuklarla oynayıp zıplarken oğlan ayağını acıttı burktu mu noldu anlamadık. İyiyim diyor ama sekerek yürüyor çocuk acile götürdük bi röntgen falan çekilsin diye. Dr bi şey yok avıyorsa ondan yapıyordur dedi gerek görmedi röntgene bile. Ama çocuk sekiyor yürürken anlamadık. Anca uyudu hiç yapasım yok ütü napsakgolgefeslegeni düşündüm de gece çayı bana tokanır yaş gidiyo çarpıntı yapar
Geçmiş olsun canımBonus akşam bebek görmeye gittik 3 aile eşimin arkadaşına orda büyük çocuklarla oynayıp zıplarken oğlan ayağını acıttı burktu mu noldu anlamadık. İyiyim diyor ama sekerek yürüyor çocuk acile götürdük bi röntgen falan çekilsin diye. Dr bi şey yok avıyorsa ondan yapıyordur dedi gerek görmedi röntgene bile. Ama çocuk sekiyor yürürken anlamadık. Anca uyudu hiç yapasım yok ütü napsak
Sağol ankacımGeçmiş olsun canım
Maşallah ne ara kahvaltı yaptınız ben daha yeni hazırlıyorum.Bugün neler yapılacak:
Ev supurulup silinecek
Bulaşık makinesinde ki temizler çıkarılıp
kahvalti bulaşıkları yerlestirilecek
Camasir katlanacak
Lavabolar temizlenecek
Elbise dolabı üstü silinecek
2 tane kapı silinecek
dolma yapılacak
Bı sayfaya bak yaşa uygun film tavsiyeleri var.Biz hiç girmedik onlara ilk fırsatta gireyim bakayım.
Ben okumamıştım geçmiş olsun kızlar nesi vargolgefeslegeni geçmiş olsun. Benim çocuklardan biliyorum 3 güne geçer inşallah bak doktor da bir şeyi yok demiş,
Allah korusun kötü bir şey olsa ağrıdan duramaz oturduğu yerde bile zonklar ağlatır onu. Ama sadece sekiyorsa az incinmiştir o da bir kaç güne geçiyor.
Nego
Bonus
Sizin çocuklar nasıl oldular en son hasta diye okumuştum.
Daha yapmadık ki o bulaşık illa olacak diye oraya yazdım . Şu an yanımda horlayan bir eş,Maşallah ne ara kahvaltı yaptınız ben daha yeni hazırlıyorum.
Sağol nurcum. Çocuk normal ama hala yürürken sekiyor. Onu niye öyle yapıyor anlamış değilizgolgefeslegeni geçmiş olsun. Benim çocuklardan biliyorum 3 güne geçer inşallah bak doktor da bir şeyi yok demiş,
Allah korusun kötü bir şey olsa ağrıdan duramaz oturduğu yerde bile zonklar ağlatır onu. Ama sadece sekiyorsa az incinmiştir o da bir kaç güne geçiyor.
Nego
Bonus
Sizin çocuklar nasıl oldular en son hasta diye okumuştum.
Daha yapmadık ki o bulaşık illa olacak diye oraya yazdım . Şu an yanımda horlayan bir eş,
Elinde telefon olan ben ve uzanmış vaziyette o şekilde günümü planlıyorum
O basamadığı kısım aciyordur ondan sekiyordur .Sağol nurcum. Çocuk normal ama hala yürürken sekiyor. Onu niye öyle yapıyor anlamış değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?