Geçmiş olsun neyi var jesNego canım bebeğim hasta onunla ilgileniyorum beni merak etme diye yazdım.
Ateşi çıktı burnu tıkalı üşüttü sanırım. Düşünceli kocam arabada kafasını klimaya tutunca akşam böyleydiGeçmiş olsun neyi var jes
O basamadığı kısım aciyordur ondan sekiyordur .
2 gün daha bekle eğer düzelmeye doğru gitmezse bir daha doktora götür ki daha dün götürdün diye diyorum ama ben düzeleceğini düşünüyorum.
Hafif acısı vardır belki. şişlik morluk yoksa sıkıntı olmaz bence. Takip et bakalım. Evde ağrı kesici kremler varsa sürebilirsin.
Geçmiş olsun gölge nasıl şimdi?
Basıyor canım acıyor falan demiyor ama yine de sekiyorAcıyo diye basmıyodur çocuklar bu konuda çok ısrarlı acıyor diye kakayı içinde tutan canlı bu yere mi basacak öyle düşünyine de takip et tabi. Kırık çıkık çok şiddetli ağrı yapar.
İncinmeler morarıklık şişme yapabiliyor
Götürdük negocum ortopediye yeni geldik. Bi şey çıkmadı röntgende. Doktor 1 hafta 10 gün içinde grip soğuk algınlığı geçirdiyse ondan kaynaklı iltihap olmuştur o yüzden olabilyor böyle durumlar dedi. Geçen hafta vardı burun akıntısı öksürük. 1 hafta içinde geçermişRöntgensiz olur mu ya hu o ne saçmalık,bir daha götürün bence. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun jesNego canım bebeğim hasta onunla ilgileniyorum beni merak etme diye yazdım.
Geçmiş olsun canımAteşi çıktı burnu tıkalı üşüttü sanırım. Düşünceli kocam arabada kafasını klimaya tutunca akşam böyleydi
Yeğen bakmak27 haziran ödevi
Mutfak veya salon masa sandalyelerini silmek.
Muslukları parlatmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@Minik Meleklerim
The
Amazing family
Geçmiş olsun canım sizedeBonus akşam bebek görmeye gittik 3 aile eşimin arkadaşına orda büyük çocuklarla oynayıp zıplarken oğlan ayağını acıttı burktu mu noldu anlamadık. İyiyim diyor ama sekerek yürüyor çocuk acile götürdük bi röntgen falan çekilsin diye. Dr bi şey yok avıyorsa ondan yapıyordur dedi gerek görmedi röntgene bile. Ama çocuk sekiyor yürürken anlamadık. Anca uyudu hiç yapasım yok ütü napsak
Sağol canımGeçmiş olsun canım sizede
Çok ihtiyacım olan bir ödev ama bugün misafirim var başka zamana inşallah27 haziran ödevi
Mutfak veya salon masa sandalyelerini silmek.
Muslukları parlatmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
@-Erva-
@Tenyearslatermavi
@Anka
@Minik Meleklerim
The
Amazing family
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?