- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Temizlik düzen gurusu Nego diyor
Bak şimdi aklında mutfak yarın misafir var,şimdi toplasa bir ferahlama gelir başı hafifler
Neey neey dizleri üstünde miii
Aman dur 5 hafta dahasen diyosan öyledir zaten
ama yoruldum ya onlar boya yapiyo ama çay yemek bulaşık derken sürekli ayaktayım.
artık oturup yatıp uyumak istiyorum
korkuyorum işler bitecek doğuma gidecem bu gidisle
Çok da şey etmeyelim artıkHa dizleri gızarmış onu da eklemek lazım
Keşke toplu dursa bu kadar dağılmasaTopladıkça ferahlama geliyor
Geçmiş olsun canım
Sabah kızarttım hepsini yok maalesef. Lavanta yağıyla masaj falan yaptım.Geçmiş olsunAnka patates de sarsaydın
Geçmiş olsun guş migren ağrısı gibi mi? Bende dün fenaydımKeşke toplu dursa bu kadar dağılmasa
KeşkeeeKeşke toplu dursa bu kadar dağılmasa
ne 5 haftası kizAman dur 5 hafta daha
Enseye buz?Sabah kızarttım hepsini yok maalesef. Lavanta yağıyla masaj falan yaptım.
Valla benim ikinci riskim olduğu halde 39+5 de planlı sezaryenle doğdune 5 haftası kiz
38 de gelir buinşallah beklerse o zamana kadar
3 hafta kaldı sayıyorum ben
ikinci bebeğin ilk bebekten daha geç doğduğu oluyo mu bilmiyorum daha erken doguyo diye biliyorum ben:)
Migren gibi de değil bi değişik. Sağol canım sana da geçmiş olsun.Geçmiş olsun guş migren ağrısı gibi mi? Bende dün fenaydım
Migren gibi de değil bi değişik. Sağol canım sana da geçmiş olsun.
Koydum canım özellikle jellerim var benim böyle durumlar için buzdolabında tutuyorum yok faydası olmadı. Çocuklar uyutsa geçer inşallahEnseye buz?
Valla benim ikinci riskim olduğu halde 39+5 de planlı sezaryenle doğdu
Evet susuzluk var hiç aklıma gelmiyor su içmek. 1 litre içeyim şimdi soda yok evdemineral eksikliği susuzluk olabilir mi? geçmiş olsun. varsa bi soda icsen. bol bol da su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?